Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj11.11.2009, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ankaada Tanıdıklarımın Hemsi Kurtçu xD

Ehuuuuuuuuu xD

MHP Li Yani xD
Mesaj11.11.2009, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod yazmış:
Ankaada Tanıdıklarımın Hemsi Kurtçu xD

Ehuuuuuuuuu xD

MHP Li Yani xD

Ama Ben MHP Li Degilim Ben PARTİ Tutmam Smile
Mesaj14.11.2009, 11:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

onlar adam öldürsün üstüne ödül olarak 5 milyar verilsin bu başımızdakilerin anlayışlarını bitürlü kafam almıyo...
Mesaj14.11.2009, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

gencfbcafe yazmış:
onlar adam öldürsün üstüne ödül olarak 5 milyar verilsin bu başımızdakilerin anlayışlarını bitürlü kafam almıyo...

Idea
Mesaj14.11.2009, 13:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
site-reklami-yap yazmış:
byqraphix yazmış:
site-reklami-yap yazmış:
bygraphix sen nasıl bir adamsın yahu. İlk gidiyorsun forumu temizleme diye başlıklar açıyorsun. Hata yapanları uyarıyorsun. Siyaset yasaktır diyorsun. Ama nedense her konuda işi siyasete bağlıyorsun. Hatta bu konuda siyasete bağlamamışsın. Direk En büyük mhp gerisi yalan demişsin. Buradan da anlıyoruzki forum için yaptığın herşey bir göz boyamadan ibaret Wink

Arrow Terbiyeni Takın Wink [ SEN NASIL BİR ADAMSIN Lafı için] Wink

Arrow Forumu temizleme orantısı göz boyama olsaydı o konu cunobag tarafından tarafımca sildirilmezdi Wink bilesin..

Arrow MHP En büyük demedim dememde..dediklerimi doğru oku Wink

Arrow Ha bi de ; Ulan onu siyaset yapma bunu siyaset yapma.. ulan burada bugün şu an şu saat şu dakika şu saniye şu sanise bunu yapmassak hiyanet yaparız bilesin Wink

Şu anda gözümde "Şerefi Olmayanları Savunan Şerefsiz"Rütbesindesin Bilesin Wink

@ ANTİSPAMTEAM ; Haklısın Wink Sözde tam yerinde : Hadi Arkadaşlar Yeni Kampanyamızın Sloganı "Dağa çıkın inin ekonomiye can verin Wink

Allah Allah ya biz bi nasıl bir adamsın diyince sorun oluyor. Sen şerefsiz diyince olmuyor he. Ayrıca benim yazdıklarımda kimseyi de savunmadım. Yalnız bu senin sorumsuzluğunu kınadım. Eğer sen birine illa şerefsiz demeyi maharet biliyorsan o senin karakterini gösterirsin.

Sana denilecek çok söz var Very Happy ama demiyeceğim Wink

BUNU İZLEYİN ;

http://www.goruntugayet.net/olacak-o-kadar---dagdan-inme-24-10-200...-32471.html

Ben bu skeci izlediğimide b ayağı bir karmaşaya girmiştim. Bu devletin yaptığı gerçektenb ayıp....
Önceki mesajları göster: