| Yazar |
Mesaj |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
Sitenin Hitinin Artması Pagerankının 0 Dan 4 Olması Ve Google de İndex Görmeside Benim Sayemde
Sana katılıyom kanka ama kod-collection google analytics den başka son 3 gündür toplam 50 kişi göndermişsin ve hitimin artması google tarafındandır ve facebooktandır.
Bu arada bugünkü adhood kazancım 60 tl oldu
kanka link takası kaldıralım ozaman facede ki sayfamın 300bin hayranı var yani yine benden kaynaklanıyo linki kaldırırsam farkı görürsün ne dersin bi deniyelimmi?
OK UYAR BANA
yanlış anlamada 3 5 gün sonra farkı göreceksin daha önce başıma geldi çünkü aynı bu olay benim tek zoruma giden bi başlık yazısı yazdı diye o kadar reklam atmışın yani bizim hiç mi faydamız olmamış onun için kırıldım yoksa ben seni tanımam sende beni allah yolunu açık etsin
Bilmeden seni kırdıysam özür dilerim ama bu istatistikleri ben tutmuyorum google amca tutuyor bak ilk 3 te hangi siteler var
bedava-sitem.com (referral)
453 % 28,80
kod-collection.tr.gg (referral)
370 % 23,52
facebook.com (referral)
349 % 22,19
diye gösteriyor zaten şuan günlük hitim 600 0700 arasında yani başka ne diyeyim  ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
Sitenin Hitinin Artması Pagerankının 0 Dan 4 Olması Ve Google de İndex Görmeside Benim Sayemde
Sana katılıyom kanka ama kod-collection google analytics den başka son 3 gündür toplam 50 kişi göndermişsin ve hitimin artması google tarafındandır ve facebooktandır.
kanka link takası kaldıralım ozaman facede ki sayfamın 300bin hayranı var yani yine benden kaynaklanıyo linki kaldırırsam farkı görürsün ne dersin bi deniyelimmi?
OK UYAR BANA
yanlış anlamada 3 5 gün sonra farkı göreceksin daha önce başıma geldi çünkü aynı bu olay benim tek zoruma giden bi başlık yazısı yazdı diye o kadar reklam atmışın yani bizim hiç mi faydamız olmamış onun için kırıldım yoksa ben seni tanımam sende beni allah yolunu açık etsin
Bilmeden seni kırdıysam özür dilerim ama bu istatistikleri ben tutmuyorum google amca tutuyor bak ilk 3 te hangi siteler var
453 % 28,80
370 % 23,52
facebook.com (referral)
349 % 22,19
diye gösteriyor zaten şuan günlük hitim 600 0700 arasında yani başka ne diyeyim
tmm işte benim sitem ilk 3 içinde ______________
Ayrılmış css tasarımlar | Css Dikey Yazı yazma | |
|
|
↑
|
|
 |
-

st-dini
Acemi Üye
|
11.11.2009, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
KARDES FAZLA KONUSMUYAYIM ISTERSEN ?
heraradiginburda.tr.gg KİM OLDUGUMU BILIYORSUN AZ EVEL MSN DEN SILDIM SENI BU KONUYU ACMANA GEREK YOKTUR ? |
|
|
↑
|
|
 |
-

st-dini
Acemi Üye
|
11.11.2009, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: Tasarım Konusunda Berkay'a
OK UYAR BANA
453 % 28,80
370 % 23,52
facebook.com (referral)
349 % 22,19
diye gösteriyor zaten şuan günlük hitim 600 0700 arasında yani başka ne diyeyim
tmm işte benim sitem ilk 3 içinde
heraradiginburda.tr.gg bundan sonrada dersın bu lafları  ) |
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
st-dini yazmış: KARDES FAZLA KONUSMUYAYIM ISTERSEN ?
heraradiginburda.tr.gg KİM OLDUGUMU BILIYORSUN AZ EVEL MSN DEN SILDIM SENI BU KONUYU ACMANA GEREK YOKTUR ?
Vala biraz onuşta hit nerden geliyor anlayayım kardeş ya yani hit gelsinde benim aklıma takılan neden hep hitin faceboktan geldiğini gösteriyor ve neden böle bir yorum yazdın anlayamadım ya  ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

st-dini
Acemi Üye
|
11.11.2009, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bak bnm kardeşim facebook un gunluk ortalama 160 mılyon hıtı var ? kım sana dedıyse yalan soyluyor? |
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yav kardeşim kimse bana demesi ve teşekkür ederim sana hitimi artırdığın için ve ben sana laf atmadım yukarıda neden öyle imalı konuştun henüz anlamış değilim  ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
11.11.2009, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
3 Günlük Dünyada Tartışmayın Yaw.
İlk 3 Site Arasında BEDAVA SİTEM
KANKAMIN SİTESİ
VE ONUN SAYESİNDE GELEN HİT SİTESİ FACE YANİ KANKAMIN BURDA YARDIMI ÇOK VAR.
İKİNİZDE KANKAMSINIZ TARTIŞMAYIN ULEN xD |
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: 3 Günlük Dünyada Tartışmayın Yaw.
KANKAMIN SİTESİ
İKİNİZDE KANKAMSINIZ TARTIŞMAYIN ULEN xD
Ben o bana zşyaretçi göndermiyor demiyorumki eğer yanlış bir şey yaptıysam diye özür bile diledim ama tek demek istediğim yeni tasarıma geçtiğinden beridir bana fazla hit göndermiyor bir arkadaş vardı sağolsun hitin formülünü bulmuş ve onun sayesinde hit geliyor galiba birde benim facedeki grup tan geliyor yani kod-collection sana bir şey demedim ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
↑
|
|
 |
-

kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: 3 Günlük Dünyada Tartışmayın Yaw.
KANKAMIN SİTESİ
Ben o bana zşyaretçi göndermiyor demiyorumki eğer yanlış bir şey yaptıysam diye özür bile diledim ama tek demek istediğim yeni tasarıma geçtiğinden beridir bana fazla hit göndermiyor bir arkadaş vardı sağolsun hitin formülünü bulmuş ve onun sayesinde hit geliyor galiba birde benim facedeki grup tan geliyor yani kod-collection sana bir şey demedim
estafurullah kardeşim hit için ben hertürlü yardıma hazırım ..... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

kod-collection
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-collection yazmış: arkadaşlar st dini ile hiç bir alakam yoktur sanki benim ağzımdan konuşmuş gibi olmuş ben bu arkadaşı tanımıyorum
benim ismim mehmet arkadaşlar ben bu st dini arkadaşımızı tanımıyorum sitesinede girdim ilk defa görüyorum sanırım bizi birbirimize düşürmek istiyo.veyada bizim başlıktan kendine reklam çıkarıyo..bikere msn adresi felan yok heraradıgın burda arkadaşımın yani aynı benim ağzımdan konuşmuş gibi yazmış ne demek istemiş tam anlıyamadım ....  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: 3 Günlük Dünyada Tartışmayın Yaw.
KANKAMIN SİTESİ
Ben o bana zşyaretçi göndermiyor demiyorumki eğer yanlış bir şey yaptıysam diye özür bile diledim ama tek demek istediğim yeni tasarıma geçtiğinden beridir bana fazla hit göndermiyor bir arkadaş vardı sağolsun hitin formülünü bulmuş ve onun sayesinde hit geliyor galiba birde benim facedeki grup tan geliyor yani kod-collection sana bir şey demedim
estafurullah kardeşim hit için ben hertürlü yardıma hazırım .....
teşekkür ederim  ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
11.11.2009, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: 3 Günlük Dünyada Tartışmayın Yaw.
KANKAMIN SİTESİ
Ah Bide Beni Düşünsen |
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2009, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: kod-collection yazmış: heraradiginburda yazmış: desingxxkod yazmış: 3 Günlük Dünyada Tartışmayın Yaw.
KANKAMIN SİTESİ
Ah Bide Beni Düşünsen
Ne anlamda dedinki  ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
|