Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.11.2009, 11:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

cengizhanayaz yazmış:
net-tr yazmış:
Siz öyle diyorsanız öyledir. Laughing Naazimca zamanlarında burada olmayan insanlar bile laf yapıyor görüyorum ki.. Belli etmeyin fazla.

Geçmişte Naazimcanın iceblue tasarımlarından kullandığımı belirteyim Wink

Naazimca bir sitedir. Ve o site varolduğu sürece ordaki içerikten izin oldukça kullanabilmeniz mümkündür. Onun tasarımlarını kullandınız diye naazimca'yı çok çok iyi bilip, hakkında bilgi edindiğiniz anlamına gelmez.
Mesaj22.11.2009, 11:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmasak iyi olur... Rolling Eyes
Mesaj22.11.2009, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya bırakın.. H.f bana göre tüm tr.gg sitelerine yararı dokunmuştur.. ve bu kodlar öyle kolay yollarla elde edilmemiştir.. herşeyin aşaması vardır.. ben zaten biliyordum diyemezsiniz.. belki başka sitede görürsünüz.. elbetki onunda parmağında hackerfriend vardır ,)
Mesaj22.11.2009, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

daha neyin tartışması yapılıyo ? Very Happy anlamadım gitti..ortaya bir yem atıldı herkes sazan gibi atladı..

İllaki birisini arş'a çıkaracaksanız..

naazimca var Wink

Fazla söze de lüzum yok.. Wink
[/b]
Mesaj22.11.2009, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

gerçektende 6 sayfa tartışma çok lüzumsuz hf büyük bimdir çok emeği geçti herkes bunu bilir ama o olmasada kodlardan anlayan illa biri tr.gg ye gelirdi. Şuan kodlardan anlayan çok bildiğim var ve bunlar artık tr.gg yi bıraktı hf olsada olmasada o bilgileri biliyorlardı hf olmasa onlar anlatırdı türkiyede sadece hf mi kodlardan anlıyo
Mesaj22.11.2009, 11:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

dersimix yazmış:
gerçektende 6 sayfa tartışma çok lüzumsuz hf büyük bimdir çok emeği geçti herkes bunu bilir ama o olmasada kodlardan anlayan illa biri tr.gg ye gelirdi. Şuan kodlardan anlayan çok bildiğim var ve bunlar artık tr.gg yi bıraktı hf olsada olmasada o bilgileri biliyorlardı hf olmasa onlar anlatırdı türkiyede sadece hf mi kodlardan anlıyo

bencede illaki birisi bulunacaktır ki su anda aramızda boyle kısıler var.. Wink
Mesaj22.11.2009, 11:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

yav hala neyin tartışmasını yapıyorsunuzki anlamıyorum tamam büyük birisi ama onun gibileride var Wink
Mesaj22.11.2009, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar HF Bu Siteye İlkler Getiridi O Olmasaydı Dı Bu İlkler Gelecekti Fakat Yinede İlk Onun Elinden Çıktı ! Tarihe Bakarsanızda Öyledir Şunu Düşünün Biraz Tartışma Yaratabilir Fakat Atatürk Bizi Hür Yaptı Özgür Yaptı Cumhuriyeti Kurdu O Olmasaydı Belki Başkası Aynısını Yapardı.. Ama Ne Zaman ??? Bu Sorunun Cevabını Allahdan Başkası Bilmez...
Mesaj22.11.2009, 11:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

sulperazon yazmış:
Arkadaşlar HF Bu Siteye İlkler Getiridi O Olmasaydı Dı Bu İlkler Gelecekti Fakat Yinede İlk Onun Elinden Çıktı ! Tarihe Bakarsanızda Öyledir Şunu Düşünün Biraz Tartışma Yaratabilir Fakat Atatürk Bizi Hür Yaptı Özgür Yaptı Cumhuriyeti Kurdu O Olmasaydı Belki Başkası Aynısını Yapardı.. Ama Ne Zaman ??? Bu Sorunun Cevabını Allahdan Başkası Bilmez...

İşte bu..Mükemmel bir örnek..aferim.. Wink evet eleştirmen arkadaşlar cevaplayın bakalım..merakla bekliyorum..
Mesaj22.11.2009, 12:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
sulperazon yazmış:

İşte bu..Mükemmel bir örnek..aferim.. Wink evet eleştirmen arkadaşlar cevaplayın bakalım..merakla bekliyorum..

saol Smile
Mesaj22.11.2009, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

sulperazon yazmış:

Herşeyin ilkleri vardır. Ama bunlar farklı farklıdır. Siz çıkıpta Hackerfriend olmasaydı Bedava-sitem böyle olmazdı derseniz yanlış olur.. Naazimca'da normal iceblue, red vb tasarımlar varken onların daha modernlerini kodladı. O'da ilk getirdi. Hackerfriend'de free template sundu buda bi'ilk ama free template tasarımlar internette bulunan tasarımlar zaten. Naazimca daha farklı yaptı sadece Bedava-sitem'de bulunan birşey üzerine birşeyler yaptı.. Ayrıca Hackerfriend sundu tamamda, o sunmadan önce çok template tasarım kullanan arkadaşlar bilirim.. Sağolsun, varolsun, teşekkür ederiz hepsine! Ne diyelim başka.. Reklama gerek yok bi'yerden sonra. Ayrıca moderatörler ottan başlıkları kilitlemeyi biliyor bunu neden kilitlemiyor? Menfaat mi söz konusu?
Mesaj22.11.2009, 12:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

oo Naptın Sen Ya Al Bir Örnek Daha Sana Write Kardeşler Sayesinde Uçaklarımız Gelişmiştir Fakat İlk Uçmayı Başaran Onlar Değildir Ama Bizim bildiğimiz Onların Uçağı Yapmış Olmalarıdır Ama Onlar Sadece Öncülük Etmiş ve Daha Kapsamlı ARaştırma Yapmışlardır. Ama Şu Anda Yolda Geçen Birine Sorsanız Uçağı Kim Buldu??? Cevap Write Kardeşler Olacaktır Smile
Mesaj22.11.2009, 12:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

sulperazon yazmış:
oo Naptın Sen Ya Al Bir Örnek Daha Sana Write Kardeşler Sayesinde Uçaklarımız Gelişmiştir Fakat İlk Uçmayı Başaran Onlar Değildir Ama Bizim bildiğimiz Onların Uçağı Yapmış Olmalarıdır Ama Onlar Sadece Öncülük Etmiş ve Daha Kapsamlı ARaştırma Yapmışlardır. Ama Şu Anda Yolda Geçen Birine Sorsanız Uçağı Kim Buldu??? Cevap Write Kardeşler Olacaktır Smile

Örnekler güzel.. =)
Mesaj22.11.2009, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Görevimiz Smile
Mesaj22.11.2009, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

sulperazon yazmış:
Görevimiz Smile

Sen eleştirmen felanmısın ya xD Mr. Green Shocked