| Yazar |
Mesaj |
-

net-tr
Uzman Üye
|
01.12.2009, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamamen psikolojik sigara bırakma olayı.
Pazartesi bırakayım, şu paket bitsin bırakayım dedikten sonra o sigara bırakılmaz.İlk önce psikolojik olarak hazır olmak lazım..
Yan masada biri sigara içerken senin canın istiyorsa zaten eziyet ediyorsundur kendine. |
|
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
01.12.2009, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: bsliyiz yazmış: kod-adresi yazmış: Evtt bizim buralara göre biraz geç basladım ama...
şey gibi söylüyorsun he.. bizim buralarda 12 yaşlarında sünnet olurlar ben geç kaldım filan xD sanki sigara zorunlu birşeyde sen geç kaldın.. kullanmayın şu irreti...
Sigara Bırakmak İçin Gerekli Bazı Hap,İlaç,İğne Vs. Vs. Var Ama Bunların Hiç Biri İşe Yaramıyor...
Sigarayı Bırakmayı İçinden Gerçek İsteyeceksin Ve Nefsin'e Hakim Olacaksın...
Sigara Yerine Ağzına Belki Ara Ara 1-2 Avuç Kuruyemiş Alabilirsin..
Bunlara Birde Ekleme Sigarayı Bıracaksaksan İlk beyninin Bırakması lazımış  ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
01.12.2009, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsliyiz yazmış: desingxxkod yazmış: bsliyiz yazmış: kod-adresi yazmış: Evtt bizim buralara göre biraz geç basladım ama...
şey gibi söylüyorsun he.. bizim buralarda 12 yaşlarında sünnet olurlar ben geç kaldım filan xD sanki sigara zorunlu birşeyde sen geç kaldın.. kullanmayın şu irreti...
Sigara Bırakmak İçin Gerekli Bazı Hap,İlaç,İğne Vs. Vs. Var Ama Bunların Hiç Biri İşe Yaramıyor...
Sigarayı Bırakmayı İçinden Gerçek İsteyeceksin Ve Nefsin'e Hakim Olacaksın...
Sigara Yerine Ağzına Belki Ara Ara 1-2 Avuç Kuruyemiş Alabilirsin..
tecrübe konuşuyor
Çevremde Belkide En İyi Geçindigim 5-10 Arkadaşımın Hemen Hemen Hepsi Sigara İçiyor
Ama Ben Daha Sigara'yı 2 dk Tut Bi İşim Var Hemen Geliyorum Deyim Sigarayı Elime Tutuşturup Elimde Tutan Bir İnsan Degilim
Neden ?
Çünkü Nefsim'e Hakim Oluyorum  |
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.12.2009, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya sigara içilirmi gidecen cafe ye nargile içeceksin xD ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.12.2009, 22:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunu görüpte hala insanlar içiyorsa sigarayı demekki gerçekten çok büyük bir psikolojik baskısı vardır insan üzerinde. |
|
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
01.12.2009, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-reklami-yap yazmış: Bunu görüpte hala insanlar içiyorsa sigarayı demekki gerçekten çok büyük bir psikolojik baskısı vardır insan üzerinde.
Evet öyle. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
|
↑
|
|
 |
-

bsliyiz
Aktif Üye
|
02.12.2009, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-reklami-yap yazmış: Bunu görüpte hala insanlar içiyorsa sigarayı demekki gerçekten çok büyük bir psikolojik baskısı vardır insan üzerinde.
her psikolojik baskısı olan sigara içmek mecburiyetinde mi? |
|
|
↑
|
|
 |
-

xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsliyiz yazmış: site-reklami-yap yazmış: Bunu görüpte hala insanlar içiyorsa sigarayı demekki gerçekten çok büyük bir psikolojik baskısı vardır insan üzerinde.
her psikolojik baskısı olan sigara içmek mecburiyetinde mi? |
|
|
↑
|
|
 |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
02.12.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten Çok Kötü Resimler..
Sigarayı İçenler İçin Yeni Olarakda Sigara Paketlerinde Yazı Yerine Akciğer Kanseri V.S Resimler Konulcakmış.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

xxk0d
Acemi Üye
|
02.12.2009, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Gerçekten Çok Kötü Resimler..
Sigarayı İçenler İçin Yeni Olarakda Sigara Paketlerinde Yazı Yerine Akciğer Kanseri V.S Resimler Konulcakmış.. |
|
|
↑
|
|
 |
|