Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj31.08.2007, 15:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Kıyamet Alametlerinin Gizli Şifresi...

Giz(Em)li İlimler Portalı

Gerçeği TERSYÜZ Etmeye Hazır mısınız?

Duymadıklarınızı duyacak, bilmediklerinizi bileceksiniz.

Tüm gizemler, tüm güzelliğiyle gözlerinizin ve sezginizin karşısında olacak.

Ve artık hiçbir şey, SİZE SIR OLARAK KALMAYACAK!


Ana başlıklardan bazıları: Albastı, Alfabeler, Astral Seyahat, Astroloji, Astronomi, Batıl İnançlar, Bgahavat Gita, Bilgi Kitabı, Büyü, Cadılık, Cin ve Peri, Demon, Duaların Esrarı, Ebced ve Remil, Eski Mısır, Efsaneler, Ezoterizm, Fal, Grimoire, Gayb Alemi, Gizemli Medeniyetler, Hatha Yoga Pradibika, Havas İlmi, Hızır'ın Mührü, Hipnotizma, Hüddam İlmi, İksir, Kabala, Kaben'in Gizemi, Kader, Karabasan, Kıyametin Alametleri, Kitâb-al Cilva (Kitab-ı Celve), Kur'an'ın Şifresi, Ledün İlmi, Levh-i Mahfuz, Maji, Mandukya Upanişad, Marifetname, Mashaf-i Reş (Kara Kitap), Medyumluk, Mitoloji, Muallak Taşı, Muska, Nazar, Ölüler Kitabı (Mısır, Şam ve Tibet), Paranormal Olaylar, Reenkarnasyon, Reiki, Ruhçuluk, Rüya, Sebâsib-i Kübrâ Kitabı, Simya, Şeytan, Şifalı Bitkiler, Talmud, Telekinezi, Telepati, Tılsımlar, Ufo Gerçeği, Vefk, Yıldızname, Yoga, Yoga Sutraları, Zaman nedir vs..

(Hergün, en az 1 ana başlık eklenmektedir.)

Giz(Em)li İlimler Portalı


En son gizliilimler tarafından 21.07.2008 15:08:32 tarihinde değiştirildi, toplam 18 kere değiştirildi
Mesaj31.08.2007, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle böyle bir güzel bir siteye üye olmaktan çok mutluyum. İnsallah tüm gençler üye olur ve bilgilenirler.Siteniz hayırlı olsun.Yapmış olduğunuz site için öncelikle tesekkür ederiz.Yapmış olduğunuz çalışmalar Türkiye capında büyük yankı uyandırmakta.Çalışmalarınızın tüm Türk Gençliğine yararlı olacagına inanıyor başarılarınızın devamını dilerim.
Mesaj05.09.2007, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu:



5 Eylül 2007 İtibariyle güncellenmiştir...

Giz(Em)li İlimler Portalı

Gerçeği TERSYÜZ Etmeye Hazır mısınız?

Gençliğinizde hiç karabasana yakalandınız mı? Bir gece, bağırmak istediğiniz halde sesinizi çıkaramadığınız, hareket edemediğiniz ve öylece donup kaldığınız oldu mu?

Siz hiç rüyalarınızın anlamını düşünüp geleceğinizin ve kaderinizin size vermek istediği mesaj hakkında yalnız başına kaldığınızda kendi kendinize sordunuz mu?

Siz hiç, (muhtemelen çocukken sık sık uğradığınız ve birçoğunu bilinçaltınıza attığınız o) görmediğiniz varlıklar tarafından ziyaret edildiniz yada daha başka korkularınızla uykusuz kaldığınız, gecelerinizi cehenneme çevirdiğiniz oldu mu?

Siz hiç, bir gece kendinizi bedeninizi dışında bulmuş, yatağınızda yatan kendi kendinizi seyrettiğiniz oldu mu? Ya da farkında olmadığınız (Tanrı'nın size hediyesi olan) güçlerinizle eşyaların yerinden oynadığına, insanların düşüncelerini okuyabildiğinize şahit oldunuz mu?

Siz hiç, "Böyle kalmak istemiyorum; değişmek, hayatımı bütün karamsarlıklardan ve tersliklerden kurtarmak istiyorum!" diye çıkış yolları aradığınız, iki dünya arasında sıkışıp kaldığınız, belki de gökten bir mucize beklediğinizde, aradığınız o mucizevi gücün, Tanrı tarafından daha doğuşunuzdan itibaren beyninize, kalbinize nakşedilmiş olduğunu ve birgün keşfedilmeyi bekleyen ikinci bir siz'in varlığından haberdar mıydınız?

Siz hiç varlığınızı, bu dünyada ne aradığınızı, hayatınızın amacını düşünüp kafa yordunuz mu? Gerçekten de kanlı-canlı yaşayan bir insan mısınız, yada başkasının düşlerinde gezen figüranlar mı? Gerçeği aradıkça 180 derece ondan uzaklaştığınızda ve -aksine- asıl gerçeklikten koptuğunuzda, "kişisel menkibenizi aramaya" nokta koydunuz mu?

Siz hiç, sanki eskiden farklı bir hayatta yaşıyormuş; yada şu anı ikinci kez yaşıyormuşmuşsunuz hissine kapıldınız mı? Aynaya baktığınızda karşılaştığınız iki çift gözün arkasında saklanan, bazen çözebilecek gibi olduğunuz, bazen en başa tekrar döndüğünüz sırların peşinden koştunuz mu?

Peki size sır olan ne var? Bir puzzle'nin parçaları gibi duran düşünceleriniz mi? Siyah-beyaz ve birbirinden kopuk resimler gibi duran hatıralarınız mı? Tarihin karanlık noktaları, eski ve gizemli uygarlıklar, sıradışı olaylar, büyüler, efsaneler, anka kuşunun kanadında taşıdığı ve düşlerinizde sizi çağıran Kaf Dağı'nın sırları... Uçsuz bucaksız uzay, aklınızı karıştıran sonsuzluk ve yine aklınıza sığmayan sonsuz bir hayat vaadi... Kader, ölüm, çıkmazlar, hiç çıkmaz yollar, aşk, sır, Cennet ve Cehennem, Azazil, Nasıralı İsa, kadim Mısır ve sırrını göğsünde taşıyan Züleyhâ...

Size gerçekten sır olan ne var??? En çok da KENDİNİZ Mİ? Duymayı, sohbet etmeyi, dostluk ve ahbaplık etmeyi unuttuğunuz yüreğiniz mi? Unutmayın! «Göğsünüzde, sürgününüzü geri çağıran bir damar var... Sırların sırrına ermek için, sizde bir anahtar var... Gün batsa ne olur, geceyi onaran bir mimar var... Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karâr var... Yanmışsanız, külünüzden yapıIan bir hisar vâr... İçinizde, yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer var... Mezarlardan bile yükselen bir bahâr var... Aşk celladından ne çıkar, madem ki yâr var... Hep suç sizde değil, sizi yakıp yıkan bir nazâr var... Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader var...» (S.Karakoç)

Ve gerçeği TERSYÜZ etmeye tekrar hazır olun!!!

Duymadıklarınızı duyacak, bilmediklerinizi bileceksiniz.

Tüm gizemler, tüm güzelliğiyle gözlerinizin ve sezginizin karşısında olacak.

Ve artık hiçbir şey, SİZE SIR OLARAK KALMAYACAK!


Güncellenen Ana Başlıklar: Albastı, Alfabeler, Alternatif Tıp, Astral Seyahat, Astroloji, Astronomi, Batıl İnançlar, Bgahavat Gita, Bilgi Kitabı, Büyü, Cadılık, Cin ve Peri, Demon, Duaların Esrarı, Ebced ve Remil, Ekstaz Nedir, Efsaneler, Efsanevî Varlıklar, Eski Mısır, Ezoterizm, Fal, Grimoire, Gayb Alemi, Gizemli Medeniyetler, Gizli Cemiyetler, Hatha Yoga Pradibika, Havas İlmi, Hızır'ın Mührü, Hipnoz, Hiss-i Kable'l Vukû, Hüddam İlmi, İksir, İşa Upanişad, Kabala, Kaben'in Gizemi, Kader, Karabasan, Kıyametin Alametleri, Kitâb-al Cilva (Kitab-ı Celve), Kur'an'ın Şifresi, Ledün İlmi, Levh-i Mahfuz, Maji, Mandukya Upanişad, Marifetname, Mashaf-i Reş (Kara Kitap), Medyumluk, Mitoloji, Muallak Taşı, Muska, Nazar, Ölüler Kitabı (Mısır, Şam ve Tibet), Paranormal Olaylar, Reenkarnasyon, Reiki, Ruhçuluk, Rüya, Sebâsib-i Kübrâ Kitabı, Simya, Şeytan, Şifalı Bitkiler, Talmud, Telekinezi, Telepati, Tılsımlar, Ufo Gerçeği, Vefk, Yıldızname, Yoga, Yoga Sutraları, Zaman nedir vs..

(Hergün, en az 1 ana başlık eklenmektedir.)

Giz(Em)li İlimler Portalı


En son gizliilimler tarafından 06.09.2007 07:05:40 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Mesaj05.09.2007, 21:57 (UTC)    
Mesaj konusu: SLM

HERŞEYİ MENÜYE EKLEMİŞSİN ANA SAYFA BOMBOŞ...

ANA SAYFA EN ÇOK AKILDA KALANDIR....

SAYGILAR....
Mesaj05.09.2007, 22:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslına bakarsan, ana sayfa da sağdaki navigasyon menüsü de henüz boş... Çünkü şu an üstünde yoğunlaştığım konu, daha çok içerik ve konu materyalleri. Bu şuna benziyor; Şiir yazarken, önce şiiri yazar, başlığı en sona atarsın. Ben de site tamamlanmadan konulmuş ana sayfa ve navigasyon menüsünü daha doğmadan adı konulmuş şiire benzetiyorum...

Eleştirin için teşekkür ederim. En yakın zamanda, (geçici de olsa) bir ana sayfa oluşturma sözüyle...

Sağlıcakla kal...
Mesaj05.09.2007, 22:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ana Sayfa Boş Boş OLmamış...
______________

Mesaj05.09.2007, 22:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

anasayfada resimlerle siteni tanıtabilirisin içeriği unutma ama ayrıca bazı sayfalar boş arkaplan eklemelısın arkaplan için http://bilgilipc.blogspot.com/2007/09/bloglar-iin-patterns-blogunuz-iin.html
buradan yararlanabilirsin yayaın hayatında basarılar diliyorum seni benım siteyede bekliyorum www.sitenitanit.tr.gg
Mesaj05.09.2007, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu: TŞK

Eleştiriniz için de, davetiniz için de teşekkür ederim...
Mesaj06.09.2007, 14:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj06.09.2007, 14:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteni farklı bir konu üzerine kurman ii olmuş
Mesaj06.09.2007, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Gerçekten Güzel tebrikler

Gerçekten Güzel tebrikler ARKADAŞIM

www.allcom.tr.gg
Mesaj06.09.2007, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler...
Mesaj11.09.2007, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Delf Tapınağı'nın girişindeki yazıtta şöyle yazar:
«Ey insân, kendini bil!»
Kendini bilmek, bütün ilimlerin kendisidir Yunus'ta.
İnsan, kimin düşlerinde uyuyan bir varlık ki, bir kapalı fanus'ta!
Sen mi benim düşlerimsin,
Ben miyim senin uykularını bölen?
Rûhuma işledi gölgem;
Kanadı dem dem, şeb-i ârus'ta.
Söyle, sen kimsin?
Ne çok şey var bildiğin,
Ve ne çok şey var bildiğini bilmediğin.
Kendine sormak istediğin ne kadar çok şey var!
Ne kadar çok şey var, kendine sakladığın...
Rüy'alarında hep hatırladığın,
Sadece sana ait bir şarkın.
Kaç yüz tanıdın, sayamadın bile düşlerinde.
Kaç yüz unutttun ve,
Kaç kere yaklaştın bir güle düşlerinde!
Kimileri hâzân eylül,
Kimileri ihtilâl kaplı bir ekimsin.
Camdan bir saray, bir yaralı gönül;
Kaç ömür yaşadın,
Gerçekte söyle kimsin!
Kendini bilenin,
Başka birşey yoktur daha bilmesine.
Kendini bilenin,
İhtiyacı yoktur ardındaki gölgesine.
Kendini bilenin,
Yüreği seslenir kendisine;
Bilir, "öte'si nedir, kendisi ne?"
Ermiştir sırrına, Kâf Dağı'ndan düşüncelerin.
İlim, kendin bilmektir diyor Yunus;
Peki, sen kendini biliyor musun?

Giz(EM)li İlimler Portalı
Gerçeği yine yeni yeniden ters yüz edin!
Mesaj11.09.2007, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu: emeğine sağlık

güzel bi çalışma başarılar

Mesaj11.09.2007, 23:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

İyi site üzerinde çalışırsan daha güzel olabilir. Destek olabileceğim bir konu olursa söyleyebilirsin. Başarılar Smile
______________
dü$LéRîm tutsak yüRéqîM süRqüN suskuNum, îÇîmdé ßîR çocuk tédîRqîN..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu