Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.12.2009, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu: belediye suları kesti

Galatasaray, 7 eksikli İstanbul BB karşısında 90+3'te yediği gol ile Ali Sami Yen'de şok yaşayarak liderlik şansında oldu. Sarı-Kırmızılılar Kewell ile 56. dakikada bulduğu gol ile liderliği yakaladığını düşünürken, son saniyelerde gelen gol ile tam bir travma yaşadı.

Turkcell Süper Lig'in 15. haftası tüm maçlarında inanılmaz sürprizler ve ioklar yaşanan, heyecanın had safhaya çıktığı bir hafta oldu. Kayserispor-Bursaspor Anadolu derbisi ile başlayan, Şenol Güneş'li Trabzonspor'un ilk maçına çıktığı gün, Galatasaray galibiyet alması halinde lider olacağının bilinciyle çıktığı İstanbul BB karşılaşmasının ilk yarısında istediği golü üretemedi.

GS, ikinci yarıya daha hızlı başladı, ancak defansında da açıklar verdi. Sabri ve Gökhan Zan'dan yoksun oynayan GS, Kewell ile ilk gole 56'da kavuştu. Son uzatma saniyelerine bu skorla girildi. Ancak iki topu da direkten dönen Galatasaray, son dakikada yediği gol ile haketmediği bir beraberlikte kalarak, liderlik şansını kullanamadı. Böylece Kayserispor altı yıldır bulunduğu Süper Lig'i ilk kez olarak lider bitirdi. GS-İstanbul BB maçının heyecanlı dakikalarınının anlatımını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bulabilirsiniz.
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj06.12.2009, 21:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green


1. Kayserispor Şuanda Smile Mr. Green

______________
Mesaj07.12.2009, 01:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Es Es de Fenerin sesini kesti.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu