Xp den Windows 7 'e geçiş yaptım. Mikrofonum dan ses gidiyor ama kulaklıktan gel gelmiyor. Güncellenmiş driveri da yükledim sorunum devam ediyor. Yukarıda verdiğim resimnde de kulaklığı göstermiyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim .. ______________ Duygu, insanin icinde filizlenip kalbine yeseren dilinde meyve veren bir agac gibidir.
Bu tür sorunlarınız için lütfen bilgisayar yardım bölümünü kulllanınız. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Xp'de de aynı sorun varsa kasanın girişinde bir sorun vardır. Yada o kulaklıkta.. Windows 7'de olduysa sadece Ses kartınızın sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.. Muhtemelen ondandır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.