Arkadaşar bişey diyeceğim Başbakan her amerikaya gittiğinde bir oluyor farkındamısınız.
Duyduğuma göre tokatta şuana kadar fazla olay olmamış fakat ordada olaylar çıktı
Ayrıyetten Benim düşünceme göre APO pek yakında oradan çıkacak
Bizim ülkemiz çok karışık ve anlamısı zor
Geçenlerde APO nun durduğu yer 16 metre kareden 9 metre kareye mi ne düştü diye millet çalkalandı olaylar çıktı fakat biz o kadar şehit veriyoruz bakıp geçiyolar
Benim kafam almıyo artık Çok karışık ve acımazsız bir dünya
Vatan Sağolsun Mekanlari Cennet Olsun Tamda Benim Askerlik Yapdığım Yerde Olmus Hainler Yüz Yüze Savasamazlar Bu Kadar Korkak Yaratıklar Ancak Pusu Kurarlar Bu Kadar Korkak İnsanlar Yer Yüzünde Enn Korkak İnsanları Ancak Pusu Kurar Köpekler Bile Yemek Yediği Tasa Etmezmis Bunlar Bu Ülkeden Ekmek Yiyolar Bi Köpek Kadar Olamayan Aciz Bir İnsan Bunlar ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.