Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj10.12.2009, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne Varsa Eskide Var Kısacası..
Mesaj10.12.2009, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
Geçmişini bilmeyen, geçmişini silmeyen çalışan bir ülke, topluluk vs geleceğinede şekillendiremez "bygraphix" geçmiş hiç bir zaman unutulamaz... =)

moda olarak hf nin tasarımları epey moda olmuştu.sonra tasarımda ben bir kaç farklı şeyler oluşturdum ki epey kullanıldı.hala kanıtlayabilirim.çünkü kendi yazdığım css kodları bilmyecek kadar şey değilim.sonra ICe blue devri geri geldi.felan filan.tabi csstore nni tasarımları söz konusu olmadan 1 numara idi.ama herkes yamuk yaptı.bana yapılan gibi.oda bıraktı bende.şimdiki moda ise 2 resim çizim tablo yapmak gibi saçma bişiyki en sevemediğim stildir.tablo yapıyorsan bile resim kullanmak iğrenç oluyor =)

Geçmişi silelim demiyorum Smile Geçmişi unutalım geleceğe bakalım diyorum..elbette güzel anılar geçti herbirimizin başından ama neden geçmişten daha iyi bir bedava-sitem olmayalım?

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj10.12.2009, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
hyperend yazmış:
Geçmişini bilmeyen, geçmişini silmeyen çalışan bir ülke, topluluk vs geleceğinede şekillendiremez "bygraphix" geçmiş hiç bir zaman unutulamaz... =)

moda olarak hf nin tasarımları epey moda olmuştu.sonra tasarımda ben bir kaç farklı şeyler oluşturdum ki epey kullanıldı.hala kanıtlayabilirim.çünkü kendi yazdığım css kodları bilmyecek kadar şey değilim.sonra ICe blue devri geri geldi.felan filan.tabi csstore nni tasarımları söz konusu olmadan 1 numara idi.ama herkes yamuk yaptı.bana yapılan gibi.oda bıraktı bende.şimdiki moda ise 2 resim çizim tablo yapmak gibi saçma bişiyki en sevemediğim stildir.tablo yapıyorsan bile resim kullanmak iğrenç oluyor =)

Geçmişi silelim demiyorum Smile Geçmişi unutalım geleceğe bakalım diyorum..elbette güzel anılar geçti herbirimizin başından ama neden geçmişten daha iyi bir bedava-sitem olmayalım?

ha geçmişi silmek ha geçmişi unutmak aynı şeyler değil mi? ha birinde tamamen yok ediyorsun birinde yok sayıyorsun
Mesaj10.12.2009, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ahmet.

Tablo Tasarımı Çok Sıkıcı Bişi Gibi Gelsede Aslında İlgilenince Eğlenceye Dönüşen Bir Oyun Gibi. Smile

Mesaj10.12.2009, 15:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bende bi moda söyleyeyim bari Very Happy

Ben modlar için userbarlar hazırlamıştım..Sadece modlar kullanıyodu oradan bütün foruma yayılmıştı Very Happy
Mesaj10.12.2009, 15:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
byqraphix yazmış:
hyperend yazmış:

ha geçmişi silmek ha geçmişi unutmak aynı şeyler değil mi? ha birinde tamamen yok ediyorsun birinde yok sayıyorsun

Laughing Yok sayıyorsun ama varolduğunu biliyorsun..anıları ile yaşıyorsun.. Wink

Siliyorsun ve tek birşey kalmıyor hafızanda o günler hakkında Wink

sana anlayacağın dilden konuşayım Wink ; Bilgisayara format atıyosun siliyosun verilerini..ama antivirüs kuruyo ve sadece virüs temizliyosun Wink

Sence hangisi daha mantıklı?

Format atıp zedelemekmi?
Virüs Temizleyip Hatırlamakmı?

Karar senin Wink

not : sadece örnektir..herhangi bi çıban aramayın Wink

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj10.12.2009, 15:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu amacından sapmış. Burada sadece modalar yazılacaktı. Ayrıca geçmiş silinmez. Yaşananları beyninizden silsenizde sonuçta yaşanmıştır.
Mesaj10.12.2009, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Açıkcası Eski Modlar Kadar İyi Sevecen Kimse yok ESKİ AİLEYİ ÖZLEDİM. Şimdiki zevk vermiyor
Mesaj10.12.2009, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:
Açıkcası Eski Modlar Kadar İyi Sevecen Kimse yok ESKİ AİLEYİ ÖZLEDİM. Şimdiki zevk vermiyor

2.5 Yıl Önceki Günlerimi Özledim Ya.. Sad
Mesaj10.12.2009, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

meteorolojiuzmani yazmış:
Ahmet.

Tablo Tasarımı Çok Sıkıcı Bişi Gibi Gelsede Aslında İlgilenince Eğlenceye Dönüşen Bir Oyun Gibi. Smile

ben tablo kötü demiyorum.yaptıkları kötü (onlara göre güzel) yaptıkları tasarımları tablo ile bişi biliyormuş gibi sunmaları sinir ediyor adamı ^^..
Mesaj10.12.2009, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

bi ara css tablo tasarımlar çok meşurdu Mr. Green
icebluede hep nazimca tasarımları de.tl deki sitelerin yaptığı tasarımlrı kullanıyorduk Mr. Green
ne güzel günlerdi ama Mr. Green (bu dediklerim 2 yıl önceydi) Mr. Green
Mesaj10.12.2009, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:

2,5 yıl önce hangi siten vardı? benim halitt58 vardı yaklaşık 2,5 yıl xD
Mesaj10.12.2009, 16:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

matematikcimm yazmış:
htlmkodes yazmış:

2,5 yıl önce hangi siten vardı? benim halitt58 vardı yaklaşık 2,5 yıl xD

Foruma Takılmadığım Bir Sitem Vardı.

Şimdi Adını Bile Hatırlayamıyorum.

Silinerek Gitmişti. Smile

Sonra FghFghFgh Açtım. Smile

Bedava-oyun-lar Açtım. Smile ( Tam Hatırlayamıyorum Adı Bu Değildi. )

Sonra İşte XxKoD Açtım.

Bu Saydıklarımın Hepsi Silindi. Smile

Pr 3 Üde Sili(m) Mr. Green

Mesaj10.12.2009, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

bi aralar da hadi canlandıralım forumu, herkes bilmediğini burda sorsun falan diye başlıklar açılmıştı. sırf css anlatımları için site açılmıştı (xD)
Mesaj10.12.2009, 17:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

scriptype yazmış:
bi aralar da hadi canlandıralım forumu, herkes bilmediğini burda sorsun falan diye başlıklar açılmıştı. sırf css anlatımları için site açılmıştı (xD)

xd aynen