Öncelikle selamın aleyküm iyi günler dilerim diyorum ve ekliyorum.
Yaa arkadaşlar bu ne böyle yaa hiç kusura bakmayın ama forum çok berbat bir duruma gelmiş, önüne gelen topik açmış çöplük gibi olmuş forum birşey aramaya kalktık başıma ağrılar girdi, komple çıkış yaptım bende okadar kafa patlattım sonuç sıfır. Bir içerik temizliği yapsanız iyi olur.
Forumda birsürü altatmaca topikler açılmış, adam reklam yapmış birsürü böyle acayip sinirlendim ne bu yaa.
Önüne gelen kendini webmaster ilan etmiş onun sitesine gir,bunun sitesinden çık.
Neyse demek istedimi anlayana bunlar yeter fazla konuyu açmaya uzatmaya gerek yok. Yinede bedava-sitem tşkr ederiz. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.