Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj05.09.2007, 09:20 (UTC)    
Mesaj konusu: EXTRA ÜCRET

EVET ARK.LAR BEN BUNU MERAK EDİYORUM BU KONUDA Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞSIN SİTELERİMİZİ OLUŞTURURKEN BİZDEN HANGİ DURUMLARDA ÜCRET ALINIYO ?
↑
Mesaj05.09.2007, 13:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Domain Adresini yani mesela www.sncompany.tr.gg adresini www.sncompany.com(.net - .org vb.) hale getirmek için ve Sayfanın en üstünde duran "Bedava-sitem 1GB Alan" reklamını kaldırmak durumları hariç ücretsizdir. Ve bu ücretli olan şeyler tamamen isteğe bağlıdır. Zorunlu değildir.
Mesaj05.09.2007, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet, tesekkürler ve emin olun, bunlara basvurdugunuzda kocaman onayiniz istenecektir para ödemeniz gerektigine dair, zaten banka bilgileri ve fatura icin adresinizi vs. gireceginiz icin muhakkak bilginiz disinda bir onaylama yapamazsiniz...
↑
Mesaj07.09.2007, 08:07 (UTC)    
Mesaj konusu: nasıl olacak

nasıl coma çeviririz
↑
Mesaj07.09.2007, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu: nereye ödeyeceğiz

Evet nasıl com yapacağız? mesela benim com'lu bir domain adım var. DNS bilgilerini ne olarak düzenleyeceğiz ve ücret nasıl ve nereye ödenecek? Nasıl başvuracağız?Lütfen açıklığa kavuşturun.
↑
Mesaj07.09.2007, 16:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

"Arama" da arat Domain diye yada buna yakın. Cevapladım bu soruları daha önceden. Aramayı kullanmayı öğrenin. Hem forum rahatlar hemde cevaplara hızlıca ulaşırsınız.