Üstteki başlıklarda bulunan başlık resmi açma konusunda yardım istiyorum.O proramvar bende ok ama ordaki resmi site başlığına nasıl koyacağımı anlayamadım. ______________ TEŞEKKÜRLER....
sen başlık resimi değiştirmek istiyorsun galiba resim yönetimine girip resim ekleden resimi yükle tasarım ayarlarına gel Gelişmiş ayarlar bölümünü tıkla aşağı indiğinde Başlık resmi (1000x158 Piksel diye bi yer var onun yanındaki butondan yükklediğin resimi ekle kaydeti tıkla tmmdır anlamadıysan resimli anlatım yapa biliriim ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.