Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.01.2010, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Facebook ve Twitterda bu geceye dikkat

İngiliz hipnoz uzmanı Chris Hughes bu gece internet üzerinden sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter aracılığıyla 6 binden fazla kişiyi hipnotize ederek rekor kırmayı planlıyor.

Hughes hipnoz tekniğine karşı koyamayanların sandalyelerinden kalkamayacağını ve trans halinden çıkana dek gözlerinin odaklanmış halde kalacağını söylüyor.

34 yaşındaki Hughes, "Fikir birinin toplu hipnoz yapmamızı önermesiyle ortaya çıktı. Daha önce böyle bir şeyi kimse denememişti. Dünya rekoru yok, biz de en büyük online hipnoz seansını oluşturarak dünya rekoru kırmak istiyoruz. Başladığımızdan beri 85 ülkeden binlerce insan kaydoldu. İtalyanlarla birlikte İngiliz ve Amerikalılar çok ilgi gösterdi. İnternet insanları bir araya getirmekle ilgili bir şey, o yüzden bu da dünyanı hipnoz hakkında eğitmek için mükemmel bir yol" diyor.

"SocialTrance" adlı etkinlik dünya Hipnotizma Günü'ne denk geliyor. Seansa katılmak için gerekenler: İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar, kulaklık ve hoparlör ve rahat bir sandalye. Ayrıca Hughes katılımcıların sessiz bir ortamda bulunmasının gerektiğini de belirtiyor.

Beş yıldır hipnotizmayla uğraşan Hughes, "Bu etkinlik insanların yeni yıla iyi bir başlangıç yapması ve 2010'da istediklerine ulaşabilmeleri için tasarlandı. İnsanlar hipnotize edildiğinde, bilinçaltı düzeyinde, normalde 'ulaşılması çok zor ya da çok çaba gerektiriyor' diye düşünecekleri şeyleri yapabileceklerini hissediyorlar" diyor. Hughes ayrıca hipnozun, insanların hayatlarında büyük değişiklikler yapmasına yardımcı olduğunu da söylüyor.

Etkinlik kapsamında Hughes internetten canlı olarak yarım saatlik bir hipnoz seansı yürütecek. 18 yaş altındakiler, hamile kadınlar, ruhsal rahatsızlıkları bulunanlar ve alkol ya da uyuşturucu etkisinde olanlar seansa katılamıyor. Sara hastalarının da doktorlarına başvurmaları tavsiye ediliyor. Bütün bu katılım koşullarının nasıl denetlendiği belirtilmezken meraklısı için http://bit.ly/socialtran adresi veriliyor.

bilisimhatti.net alıntıdır...
______________
by sanal-reklam & by bilisimhatti Wink
Mesaj04.01.2010, 20:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bana da hipnoz yapılmasını istiyorum. Haberim olacak öyle yapacaklar. Bana yapılan hipnoz başarılı olsun bu web işlerini bırakırım. Wink Razz Smile
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj04.01.2010, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteye girilemiyor baya bir ziyaretçi var demekki
______________

Akşam akşam tepemin tasını artırıyorlar
Mesaj04.01.2010, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

simdi girilio gözlerimde yana oluo çok manyak bi müzk var uyuşukluk flan yapıo doru yani hber !
Mesaj04.01.2010, 22:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

müzik duyamadım sadece adam konuşuyor
______________

Akşam akşam tepemin tasını artırıyorlar
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu