Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.01.2010, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu: ŞiFRe YanLış ??? PLEASE HELP ME ;)

ben üye olduktan sonra girişe gidiyorum sürekli şifre yanlış diyor..? yardım edermisinz.
↑
Mesaj16.01.2010, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

caps lock açık olabilir,eğer şifrende sayı varsa num lock kapalı olabilir bunları dene..

Eğer olmazsa siten hacklenmiştir ve bunun için supporta mesaj at ve back up olmasını iste Wink
↑
Mesaj16.01.2010, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteyi daha yeni açtım ve üye ekledim kendim şifreyi yaptım girişe gittim yanlış diyor..siteyi ben açtımya kendi kullanıcı adım falan e-postaya gelmedi nasıl olcak baştan anlatrmısınız..
↑
Mesaj16.01.2010, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

e-mail e gelen onaylama linkine tıklayınız eğer bulamazsanız taslaklara bakınız eğer orada da yoksa supporta mesaj gönderin ve bir onaylama linki isteyin
↑
Mesaj16.01.2010, 11:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostgrup41 yazmış:
siteyi daha yeni açtım ve üye ekledim kendim şifreyi yaptım girişe gittim yanlış diyor..siteyi ben açtımya kendi kullanıcı adım falan e-postaya gelmedi nasıl olcak baştan anlatrmısınız..

Senin sorunun yaklaşık 1 sene kadar önce diğer sitemde başıma gelmişti ne kadar yardım istediysemde düzelmedi.Aynı senin yaptığın gibi bende şifremi unuttumdan e-postama gönderdim ama sorun düzelmedi.Sad
Mesaj16.01.2010, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

herseferinde bişey çıkıyo bu kacıncı açısım zaten yok şifre yanlış yada biraz üye dolunca reklam cıkıyo sürekLi..bana yardım edermisiniz güzel bi site açmak için
msn: [Üzgünüz ama forumda Msn vermek yasak.Düzeltildi!]
üye grişi hatalı veya reklamlar cıkarsa düzelti yeter bekliyorum!

En son dostgrup41 tarafından 16.01.2010 11:35:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
↑
Mesaj16.01.2010, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

support-tr( at )webme.com 'Dan yeni şifre iste.

Not: at değil @
Önceki mesajları göster: