Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj17.01.2010, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

modifiyelimotorsiklet yazmış:
Hmm dogru söylüyosun tasarımmı oraya kaydetmiştim onu değiştirirsem kalkar o sanırım biraz daha ugrasam yardımın için teşekürler.

tasarımı oraya kaydetmiştim derken kutulara mı koydun tasarım kodlarının bazılarını?
İceblue, Red gibi tasarımlarda tasarım kodları sadece Tasarım üzerindeki yazıya yapıştırılır.. diğer kutulara değil..
dene bakalım bir..

css hiç kullanmadım fakat bundan iyi olur diyorsanız denerim bunun gibidir heralde değilmi

öncelikle dene.. bu site işleri yavaş yavaştır..
önce İceblue, Red gibi tasarımlarla başlarsın, sonra Css'ye kadar yolu olur..
ama Css daha kolaydır tabii..
denemek istersen Css bölümünü inceleyebilirsin..
Mesaj17.01.2010, 22:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

demek istedigini anladım fakat onun için bir kod bulunmuyor şuan bence tasarımı değiştir css geç veya ıce blue iyi bir tasarım yap photo shop ta ullan güle güle ok
Mesaj17.01.2010, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Css bölümüne şimdi bakacam fakat kod-collection sitesinden biraz baktımda bana göre değil cok karısık bu
Mesaj17.01.2010, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

css hiç kullanmadım fakat bundan iyi olur diyorsanız denerim bunun gibidir heralde değilmi

bak benim sitem css .yani çok faydası oluyor her istediğimi istediğim yere monte edebiliyorum.

Ayrılmış css tasarımlar | Css Dikey Yazı yazma |
Mesaj17.01.2010, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitenize lafım yok gercekden süper olmus emeğinize saglık baktım css ekledim ama zor geliyor bu css hele konuya uydurmak cok zor olacak gibi
Mesaj17.01.2010, 22:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş sana bikaç bilgi verdim ö.den attım bunları.Bi incele

Ayrılmış css tasarımlar | Css Dikey Yazı yazma |
Mesaj17.01.2010, 22:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

söylediğimi deneyin..
Css tasarıma geçmek isterseniz bölümü incelersiniz..
herşey yavaş yavaş olur..
başka bir site açarsınız herşeyi o site üzerinden yaparsınız, bilemediğiniz ve takıldığınız şeyleri bu bölümde sorabilirsiniz..
Mesaj17.01.2010, 22:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ewet yavaş yavaş öğrenecem yardımlarınız için çok teşekür ederim anlaşılan daha çok takılıp kalcam Smile
Önceki mesajları göster: