herne olursa olsun hayat çok güzel yaşamak güzel ailen yanında sevdiklerin yanında siz hayata umutla sevgiyle bağlanırsanız hayat size öyle güzel şeyler verirki yaşamayı sevin insanları sevin hayatı yaşıyorsanız kendinize sorun benim bu hayattaki rolüm ne niçin yaşıyorum bu soruyu herzaman kendinize sorun ve gününüz bittiği zaman şunu sorun kendinize bugün allah için ne yaptım eğer güzel cevap alıyorsa hayatın boyunca herzaman mutlu olursun mutluluğun sırrı bu...
Evt katılıyorum tüm yazdıklarına, dertler sorunlar insanda asla huzursuzluk yaratmaz, insanı huzursuz eden her zaman doğrunun ne olduğunu bildiği halde yanlış yapmasıdır...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.