Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.01.2010, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Google de 1 olmak

Google arama motounda ilk sırada yada 1.olamak isteyenler için paylaşımda bulunmak istiyorum,paylaşımda bulunduğum konu buraya ait değilse başka yere taşıyabilirler,yorumlara acığız.
Bu paylaşımda bulunduğum konu hakkında yeni tesiptlerimi buldum paylaşmak istedim.

Arrow 1-Planlama:

Kurmak istediğiniz sitenin ismini googleye eklenen sistelerden ayrıcalık getirmesi için nadir bir isim yaratınız,yaratınız ki googlede tek siz olunuz.
Herkez biri isim veriyor ve google ye o ismi yazınca tonlarca cıkıyor ve eklediğiniz site bu isimlerin arasında kaybolup gidiyor,görünmüyor,onun için nadir bulunmayan web isim kendinize tayin ediniz.

Kurmak istediğiniz sitenin ismini belirlediniz bu aşamada sonra o isme uygun sitenize bir şekil verecek bir tema ve konuları ekleyiniz.

Web sitenizin ismi ve tasarım dizayn işlemini yaparak sitenizi oluşturdunuz bu aşamaya kadar.Artık sizinde bir veb siteniz oldu.Bunu hepiniz yapıyor ve biliyorsunuz.

Arrow 2-Web sitenizin tanıtmak:

Oluşturduğunuz sitenizin içeriği ne kadar geniş tutarsanız o kadar beğeni toplarsınız.
Web sitenizi üçretsiz site ekle sisteleriniz tanıtmaya başlayabilirisniz.Ayrıca isteyenler googlede araştırma yaparak Business Card Designer programını pcnize indirip ordan kendiniz kartvizit yaparak hem kendinizi hemde web sitenizi yakın cevrenize tanıtma imkanı bulursunuz.

Şimdiye kadar herşey tamam oldu web sitenizin ismi web sitenizin tasarım acısından da tamam o zaman google add url den yeni kurduğunuz siteyi ordan ekleyin ve ya kısa süre yada hemen sitenizin ismini yazarak arama motorunda web sitenizi göreceksiniz.

Bunları neden yazdım neden paylaştım diye soranlar çıkacak.
Ben beva sitemde acemilik süreci içinde kendime ozcanyildiz41.tr.gg adı altında bir site oluşturdum ve siteme de sevgi pınarı ismi verdim,kaç zamandır bu isimle googlede aramalarım boşa çıktı,bu gün 23.01.2010 tarihinde sevgi pınarı ismi değilde ozcanyildiz41 olarak arama yaptığımda web sitem tek başına orda görünüyor,bu olay da bana hatırlama yaptı,neden web adresini ozcanyildiz41.tr.gg diye başka nadir isimle açmadın açsa idin o isimle google ve diğer arama motorlorlarında rahat bulurdun ve kendini iyi tanıtma imkanına sahip olurdun sorusu aklıma geldi ve bende araştırma aşamasına geldim şuan ve o kurduğum sitenin içeriğini yeni web siteme taşımayı planlıyorum ve arama motorlarıda ilk olunur diye düşünüyorum.

İsteyenler bu yazıma bakarak bişiler yapabilirler.Site doğrulama bence boş iş gibi görüyorum.Yukarda yazdığım gibi googleye kayıt ettiridiğim ozcanyildiz41 ismi adı altında site doğrulama yapmamam rağmen kayıt etmişler.İsteyenler bu metodu deneyebilirler.

Yorumlar sizlere aittir.
Mesaj23.01.2010, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim bunu yazıyorsunda arama motorunda bile çıkmıyorsun alıntı bu
Mesaj23.01.2010, 14:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yukardaki fikirler kendime ait olup alıntı değildir,googlede ilk olmak isteyanler için fikirlerimi paylaştım.İlgilenenlere bu fikirler yardımcı olur belki.

Merak eden varsa yahoo yada googleye ozcanyildiz41 yaz sitem orda gözüküyor,altavista da aynı.İlk olmak isteyenler için paylaşımda bulundum.
Mesaj23.01.2010, 14:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm kardeşim sinirlenmene gerek yok sanki bizimkiler gözükmüyo Very Happy
Mesaj24.01.2010, 03:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Başligi tartişma ortamina dönüştürmeden devam edin....
Başlik ekstern konular kategorisine taşinmiştir..
iyi eglenceler

______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW


En son ua1905ua tarafından 24.01.2010 03:59:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu