selam ya ben once yeni br site kurdum sonra eski sitemi sildim fakat o siteme girdigimde hata .......tr.gg silindi! yazıyor fakat ben yeni siteme girmeye çalısıyorum neyse giriyorum sayfalarımı değistir'e basıyorum yine hata .........tr.gg silindi! yazıyor islem yapamıyorum yrdım edin lütfen
kullandığınız browser (tarayıcı)'daki çerezleri silin.. eğer bilmiyorsanı başka bir browserden girmeyi deneyin.. Örneğin: Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera..
Su anki browser eski sitenizin giriş yapmasına ayarlı.. eski sitenizde silinmis olduğuna göre siteniz silindi diye hata veriyor..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.