Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.02.2010, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Pr Artırma Yöntemleri

kraloyun00 yazmış:

4. Ziyaretçiyi memnun edin. Ziyaretçileri kendinizden kaçırmayın.

Bunun ne alakası var pagerank yükseltmekle Smile Smile
Mesaj05.02.2010, 11:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

2010toplist yazmış:
denizmerkezi yazmış:
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Fakat bize söylüyorsunuz ama kendiniz uygulamıyorsunuz pr=0 Rolling Eyes

Question buda kafalarda soru işareti yaratiyor Smile

Berki sitesini yeni açmıştır Smile lak diye artmıyo ya Wink
Mesaj05.02.2010, 11:10 (UTC)    

chatsohbetodalari yazmış:
kraloyun00 yazmış:

çoook alakası var google gönderdiği ziyaretçi eğer 3-5 sn.de siteyi kapatıp çıkarsa o siteyi gerilere atar fakat girip sitede gezerse google o siteyi sever Wink
Mesaj05.02.2010, 23:25 (UTC)    

bedavasitemtoplisti yazmış:
chatsohbetodalari yazmış:
kraloyun00 yazmış:

çoook alakası var google gönderdiği ziyaretçi eğer 3-5 sn.de siteyi kapatıp çıkarsa o siteyi gerilere atar fakat girip sitede gezerse google o siteyi sever Wink

Pagerank değerinin hitle veya kullanıcı sayısı ile uzakdan yakından herhangi bir alakası yoktur.
Çok hit alan sitenin pr değeri yüksek olacak diye bir kaide yoktur örneklerle açıklayalım :
Mynet.com
Pagerank değeri:7
Alexa sıralama: Türkiye 7.sıra / Dünyada 486 sıra

R10.net
Pagerank değeri:4
Alexa sıralama: Türkiye 13.sıra / Dünyada 853. sıra
Bunlara ilaveten bir dolu adult siteler var ,hitli fakat pagerank değeri az olan

R10.Net kurucusu radmin pagerank için şöyle bir açıklama getirmiştir.
Aynı Class C ip blogundaki sitelerin biribirini linklemesinin etkisi çok çok azdır.
%100 etkilemez demek hatalı bir yaklaşım olurken, %1-2 lik bir etkisi var demek daha dogru olur. %1-2 oranıda devede kulak sayılabilecek bir katsayı.
Gidip pr5 ve sizinle farklı içerikli bir siteden karşılıklı link degişimi yaparsan %20 civarında bir katsayı ile size dönerken,
Gidip pr5 ve sizinle aynı içerikli bir siteden karşılıklı link degişimi yaparsan %40 civarında bir katsayı ile size dönerken,
Gidip pr5 ve sizinle aynı içerikli bir siteden karşılıksız link alırsanız %100 e yakın bir katsayı ile size döner.

Matematikten anlayan bir adamın yapacağı en mantıklı şey, Sizinle aynı içerikli siteden karşılıksız link almaktır.

Bizde buna ilaveten şöyle bir sonuç getirirsek yanlış olmaz.
Pagerank değeri=Backlink Sayısı

Ayrıca benim bu sitemi açtığım tarih
02.02.2010 11:07:12 google de şuan bir alt sayfası ve infosu mevcuttur.En yakın pagerank güncellemesi martın sonu nisanın başında yapılacak ben diyorumki benim sitem bu güncellemde Pagerank değeri 2 olacak.Bekleyip hep birlikte görelim.
Mesaj07.04.2010, 21:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selam Arkadaşlar ben en az PR2 demiştim ,google 'da beni yanıltmayıp bu güncellemede sitemi PR3 yaptı :)Kontrol edebilirisiniz..
Önceki mesajları göster: