Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.12.2009, 13:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Gif Max Programı Ve Kullanımı[Resimli]

GifMAX Programı kullanımı
Herkes gibi hareket eden avatarlar, yada resimler oluşturmak istiyorsanız eğer tam size göre bir program olan Gifmax kullanımına bir göz atalım. Öncelikle hareketli bir avatar yapmak isterseniz eğer bunların tüm uzantıları gif formatında olmalıdır. Gif resimleriniz yoksa elinizdeki resimlerinizi gif yapmak için Başlat > Programlar >Donatılar > Paint'i açın. Resminizi buraya alın ve Dosya > Farklı Kaydet diyin. Dosyayı kaydetmeden önce pencerenin en altından Dosya Türü olarak "GIF" seçin. Türk yazılımı olan Gifmax programını açalım. Eğer elinizde yoksa sitemizden arayarak indirebilirsiniz. Programı açtığınızda aşağıdaki gibi bir görüntü ile gelecektir. gifmaxkullanim2.jpg Daha sonra sol yukardan AÇ kısmına tıklayın ve resimlerinizden ilkini seçin. Sonra da resim sol taraftaki pencerelerin en üzerine gelecektir.
Arrow Resim
http://img.webme.com/pic/k/kraloyun00/gifmax.jpg


Daha sonra ise alttaki ilk resimdeki gibi ok ile belirtilen yerlerden basın ve avatarınıza eklemek istediğiniz resimlerinizi birer birer ekleyin. Alt alta dizilecektir.

Arrow Resim
http://img.webme.com/pic/k/kraloyun00/gifmax-kullanimi-3.jpg

Daha sonra ise üstteki resimdegi gibi kırmızı oklar ile belirtilen yerlerden animasyonu tıklayın Alttaki resimdeki gibi ayarlarınızı yapın ve döngü ve sürekli oynat kısımlarını da işaretleyin Bundan sonra ise Animasyon yanında bulunan resim butonuna basın ve aşağıdaki resimdeki gibi duraklama ayarlarını yapın..Bu resimlerinizin kaç saniyede geçiş yapması gerektiğini ayarlayacaktır. İdeali 150 dir ancak siz kendinize göre ayarlamalısınız.

Arrow Resim

http://img.webme.com/pic/k/kraloyun00/gifmax-kullanimi-4.jpg






Arrow İndir Link Aşşağıda Exclamation

http://rapidshare.com/files/327475502/Gifmax_Kraloyun00.rar.html
______________
Mesaj18.01.2010, 12:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel paylaşım.Teşekkürler. Wink
Mesaj03.02.2010, 09:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

dediklerinizi aynen yaptım ama masaüstüne .gif olarak geliyor açtığımda tek resim olarak gözüküyor ?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu