Yazar |
Mesaj |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
10.02.2010, 07:41 (UTC) Mesaj konusu: Dünyanın en zor oyunu! [Zeka] |
|
|
bunu eğitici bir oyun olarak görerek bu alanda paylasıyorum..
tanitimi:
Oyun 30 bölümden oluşuyor ve oyunu bitirmek için yapmanız gereken kırmızı kareciği başladığınız yeşil alandan diğer yeşil alana taşımak. Yalnız iki yeşil alan arasındaki hiperaktif (!) mavi topçuklara çarptırmadan geçmeniz gerekiyor. Yö tuşları ile oynanan oyun epeyce vaktinizi alacak.
http://www.haber7.com/haber/20100210/Dunyanin-en-zor-oyunu.php
en son kaç level geldiysen fotoğrafini çek buraya koy en son kaça geleceksin bakalim...
ben geldim anca buraya kadar geldim..
siz? |
|
↑
|
|
 |
-

bs-city59
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2010, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Of ya 4 sarıyıda aldım geçemedim bölümü  süper sarıyo ama
 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

cs-icin-hersey
Aktif Üye
|
10.02.2010, 09:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın Gerçekten çok zor bir oyun bende 6.bölüme kadar geldim sonra bıraktım  (Deaths 241) |
|
↑
|
|
 |
-

bs-city59
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2010, 09:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cs-icin-hersey yazmış: Haklısın Gerçekten çok zor bir oyun bende 6.bölüme kadar geldim sonra bıraktım  (Deaths 241)
6. bölüm dediğin mavi topların döndüğü bölümmü ? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
10.02.2010, 09:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"Dunyanın en zor oyunu" bu başlık afedersiniz ama anlamsız olmuş ne zoru bunu yazan koder bunu rahatlıkla oynayabiliyor geçebiliyordur bölümleri o zaman en akıllı insan mu oluyor ? Hayır kimine göre zor kimine göre kolaydır.
Paylaşım için teşekkürler.. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
10.02.2010, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: "Dunyanın en zor oyunu" bu başlık afedersiniz ama anlamsız olmuş ne zoru bunu yazan koder bunu rahatlıkla oynayabiliyor geçebiliyordur bölümleri o zaman en akıllı insan mu oluyor ? Hayır kimine göre zor kimine göre kolaydır.
Paylaşım için teşekkürler..
başlıgı ben kendim yazsam tamamda haber7 den direk aldım ben yani başlıkta ordan..
7 den yukarı gecen yok galiba.  |
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
10.02.2010, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: denizmerkezi yazmış: "Dunyanın en zor oyunu" bu başlık afedersiniz ama anlamsız olmuş ne zoru bunu yazan koder bunu rahatlıkla oynayabiliyor geçebiliyordur bölümleri o zaman en akıllı insan mu oluyor ? Hayır kimine göre zor kimine göre kolaydır.
Paylaşım için teşekkürler..
başlıgı ben kendim yazsam tamamda haber7 den direk aldım ben yani başlıkta ordan..
7 den yukarı gecen yok galiba. Zaten size demiyorum onu öyle yazanlara lafım. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

org-tr
Aktif Üye
|
10.02.2010, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

org-tr
Aktif Üye
|
10.02.2010, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
org-tr yazmış: Ben Bu Oyunda Süper Oynuyorum.
Siz 7 Diyi Geçememişsiniz.
Bekleyin Ornayım Bi Ben Bunda 20-30 Ları Rahat Geçiyom. |
|
↑
|
|
 |
-

genisoyuun
Aktif Üye
|
10.02.2010, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu oyunu 1 hafta önce keşfettim ama 2. bölümü geçemedim.  ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

org-tr
Aktif Üye
|
10.02.2010, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genisoyuun yazmış: Bu oyunu 1 hafta önce keşfettim ama 2. bölümü geçemedim. |
|
↑
|
|
 |
-

bakugan-izle-oyna
Acemi Üye
|
10.02.2010, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
8. Bölümü geçemedim. ______________ Bakugan
 |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
10.02.2010, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar konu sohbet ortamina donmesin sadece kaç levele geldiğimizi ve bunu resimle gösterelim.  |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
10.02.2010, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: Dünyanın en zor oyunu! [Zeka] |
|
|
bilgiliwebnet yazmış: bunu eğitici bir oyun olarak görerek bu alanda paylasıyorum..
tanitimi:
Oyun 30 bölümden oluşuyor ve oyunu bitirmek için yapmanız gereken kırmızı kareciği başladığınız yeşil alandan diğer yeşil alana taşımak. Yalnız iki yeşil alan arasındaki hiperaktif (!) mavi topçuklara çarptırmadan geçmeniz gerekiyor. Yö tuşları ile oynanan oyun epeyce vaktinizi alacak.
http://www.haber7.com/haber/20100210/Dunyanin-en-zor-oyunu.php
en son kaç level geldiysen fotoğrafini çek buraya koy en son kaça geleceksin bakalim...
ben geldim anca buraya kadar geldim..
siz?
dostum nerden getirdin koydun şu oyunu başıma ağrılar grdiii ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
10.02.2010, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: dostum nerden getirdin koydun şu oyunu başıma ağrılar grdiii
valla babam bana dedi burda 4 levele kadar gel sana telefon alacm dedi 8 lvl yaptım telefon alcak şimdi ..
ama 8 level yapasıya kadar offf....  |
|
↑
|
|
 |
|