Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.02.2010, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu: 468x60 Banner Takas Ağı

Birçoğumuz sorunu olan site yayma konusunda bazı çözümler vardır. Bunlardan biri de reklam vermektir. Çoğumuz beleşe reklam verip kendi sitemizde reklam yayımlamıyoruz. Ama dikkat ederseniz bu tür sitelerin günlük ziyaretçisi 1-2 dir ve sizin ziyaretçilerinizden GOOGLE sayesinde yararlanmak isterler ve pageranklerini arttırırlar.

En iyisi banner takastır. Sen bol ziyaretçisi olan bir siteye reklam verirsin, onların reklamını kendi sitende yayımlarsın. Fakat bunun en büyük zorluğu reklam vermek isteyen kişilerle veya reklam vermek istenizdiğiniz online olmanız gerekiyor ve uğraşmanız gerekiyor. Veya biriniz reklamı ekleyip diğeri eklemiyor ekleyeceğimm zaman bulunca falan diyor bu arada sizin ziyaretçilerinizi emip sitesine çekiyor

Hiç böyle uğraşmayın. Biz düşündük ve bir reklam sitesi kurmaya karar verdik. Sadece .tr.gg reklamları yayımlanacak. Şu an 1.0 sürümünde. Olay şu:

Siz reklam veriyorsunuz ve bizim size verdiğimiz kodu sitenizin tasarım bölümünde bir yere koyuyorsunuz hepsi bu. Sizin reklamınız 24 saat içinde kontrol edilip ekleniyor. Fakat reklamınız sadece AdWorlds'te değil tüm reklam verenlerde yayımlanıyor! Nasıl Oluyor¿
Tüm sitelerin eklediği kod aslında IFRAME . Şimdi diyeceksiniz "IFRAME KOYMAK YASAK!!!" Yasak ama iframe kodunun yönlendirdiği site .tr.gg sitesi olunca yasak. Biz reklamlarımızı mysite üzerinden iframe ediyoruz. Yani bir yasak, ceza gibi birşey olmaz!!
Bu iframenin içinde rastgele sayfa kodları var. Yani reklamları rastgele olarak reklam seçiyor ve yayımlıyor. Her sitede sizin reklamınızın çıkması için bir olasılık var. Siz hiç reklam takas ettiklerinizin kodu silmiş mi diye kontrol etmenize gerek yok, çünkü biz kontrol ediyoruz ve eğer silmişse haksızlık olmasın diye onun reklamını siliyoruz yoksa REKLAM VEREN ONCA KİŞİYE HAKSIZLIK OLUR.

Belki farketmiyorsunuz ama eğer siteniz bol reklamlıysa hem siteyi bozuyor hem de reklamınızı silmişler mi diye kontrol ediyorsunuz. Tekrar koymaları için uğraşıyorsunuz bu zaman aralığında sitenizi geliştirmeyi unutuyorsunuz ve sitenizin ziyaretçisi artacağına azalıyor.

www.adworlds.tr.gg adresine girerek bu reklam servisini deneyebilirsiniz. Eğer memnun kalmazsanız reklam yayımlamaz ve aynı zamanda başka sitelerde de reklamınızı yayımlatmazsınız
Mesaj27.02.2010, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben banner ağını ekledim ama sen hala benim banneri banner ağına koymadım ne ayakk ?? Very Happy
Mesaj27.02.2010, 18:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

e-davut yazmış:
Ben banner ağını ekledim ama sen hala benim banneri banner ağına koymadım ne ayakk ?? Very Happy


Lütfen öyle demeyin formda bir problem oluşmuş hiçbir reklam bildirimi gelmedi 27 şubat 20:23 de düzelttik daha önce reklam verenlerin tekrar denemesi gerekecek.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu