Yazar |
Mesaj |
-

kalbimizinsesi
Acemi Üye
|
06.03.2010, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodmedia yazmış: informess yazmış: Eğer camın boyu büyükse;
Seni bulmaktan önce aramak isterim,
Seni sevmekten önce anlamak isterim,
Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de,
Sana hep yeniden başlamak isterim.
Kanka Öyle Bir Yazıyı Sığdırabileceğin Bir Buğulu Cam Bulursan Banada Haber Ver.
söz güzell ama fiyakalıı  |
|
↑
|
|
 |
-

dogugundemi
Aktif Üye
|
06.03.2010, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Psiqo Maniac Cocuq  |
|
↑
|
|
 |
-

xxkodmedia
Aktif Üye
|
06.03.2010, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dogugundemi yazmış: Psiqo Maniac Cocuq
Bu Yazıda Psiko Manyak Çocuk Diye Anlamazlar. Senin Yazının Altına Başka Biriside Şunu Yazar Aynısının İki Katı Sana. |
|
↑
|
|
 |
-

webisland
Acemi Üye
|
07.03.2010, 00:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodmedia yazmış: Bizim Okul Buz Gibi Oluyo. Dışarı İle Aynı Sıcaklıkta Olduğu İçin Camlar Buğulanmıyor.
güzel cevaptı..
Valla ben genelde ya papatya çizerim yada ismimi yazarım,ne anlıyosak artık bunları yazmaktan. |
|
↑
|
|
 |
-

sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

xxkodmedia
Aktif Üye
|
07.03.2010, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış: insallah arkada kar vardır
Buğulu Cama Bunumu Yazacaksın. |
|
↑
|
|
 |
-

sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2010, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır o aklımdan gecen parmağımdan gecen ""LANET OKUL""  ______________ Html Kod Şifreleme... |
|
↑
|
|
 |
-

learnfriend
Aktif Üye
|
07.03.2010, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Korolovlovlov yazardım xD |
|
↑
|
|
 |
-

mylet
Uzman Üye
|
07.03.2010, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
A ve M
Yani ALİ ve MAİDE______________
Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
En son mylet tarafından 07.03.2010 13:49:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

xxkodmedia
Aktif Üye
|
07.03.2010, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mylet yazmış: A ve M |
|
↑
|
|
 |
-

kalbimizinsesi
Acemi Üye
|
07.03.2010, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodmedia yazmış: mylet yazmış: A ve M |
|
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
07.03.2010, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
RESİMDEDE BELİRTTİĞİM GİBİ WWW.YARİS-MERKEZİ.TR.GG YAZARIM HE BİRDE CAMIN TÜRÜNE GÖRE YAZACAĞIM ŞEYDE DEĞİŞİR.
Örneğin:Kirli Bir Cama:Beni Yıkasana Lan!!
Temiz Bir Cama Temizlik İmandandır Yazarım  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

brisin
Uzman Üye
|
07.03.2010, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalaman
E harfi
şampiyon Beşiktaş ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
 |
-

gokseen
Uzman Üye
|
07.03.2010, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu benimle alakalı olmayabilir ama dışarıdan bakılınca aşağıda yazdıklarım gibi gözüküyor..
Öncelikle ateizm bir din değil bir inançtır..Her inanç din değildir..Darvin teoreminin ve ateizmin ne olduğunu hepimiz biliyoruzdur ??
Ayrıca dikkat ettiğim ve dikkat edilen nokta şu ; türkçe'yi katletmeyelim diyorsun senin üye adın türkçe değil,türkçe karakter yok..Türkçeyi katletmemek için bence önce üye isminden başlamalısın
Alıntı: Ayyıldızlı Vip Team bilindiği üzere başarılı siteleri bir araya getirerek çeşitli (örgüt,adult vs..) sitelerini tespit edip silmektedir.Sizi Yaklaşık 1 aydır , izlemekte ve başarılarınızı tespit etmekteyiz.Sizinde AY-VT Adlı timimizde yer almanızı istiyoruz.İsteğimizi Geri Çevirmezseniz Seviniriz.Bu yolda Bedava-Sitem.Com adresininde büyük ilgisine görmekte ve TR.GG nin en iyi siteleri ile bir bütün olma yolunda büyük adımlar atmaya çalışmaktayız umuyoruzki aramıza katılır ve timimizde büyük ilgi toplarsınız.
Bu bana geçmiş zamanda gönderdiğiniz mesaj; burada siteleri sanki siz siliyormuşsunuz gibi bir ifade var burda yasin abinin dediği gibi kendinizi bedava-sitem üst yetkilisi gibi göstermiyormusunuz acaba...Arakadaşlar yorum sizin..
Ayrıca bilgi sızdırılmasının kanıtları buraya konulursa ak koyun kara koyun daha net belli olacaktır..
Ve..başkalarına hakaret etmeyin diyorsunuz ama en büyük hakareti siz "babasını bile satabilecek şahsiyet! " diye söyleyerek siz yapıyorsunuz..Ne iştir anlamadım ?
Alıntı:
@styletype,eurovisionnet,kodlarim-html@ ! tanışmadığımız halde yanımda olması harbiden tanıdığım ve tanıştığım kişileri utandırsın!
Siz heralde bir yanımda olanlar ve olmayanlar adı altında bir kampanya başlattınız ?..Böyle bir şey mi var, ya da biz bilmiyoruz heralde..Bir kutuplaşma ortamı oıluşturmak isteniyor galiba ??
Ayrıca ben intern dönemini gördüğüm dönemde mod/üye ayırımı yoktu..Sadece isyan çıkaran forumun düzenini bozan kişiler hakkına gereken yapılıyordu..Şimdi de öyle.. |
|
↑
|
|
 |
-

gokseen
Uzman Üye
|
07.03.2010, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pardon arkadaşlar..Yanlış yere cevap yazdım..Kusura bakmayın..Çok çok özür dilerim.. |
|
↑
|
|
 |
|