Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.03.2010, 18:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Vardır elbet biraz tecrübemiz, Yaşadıklarımızdan mütevellit.

Vardır elbet biraz tecrübemiz, Yaşadıklarımızdan mütevellit... Bazen mutlu eden, bazen de Acıtan, Kanatan, Yüreğimizi sızlatan, Hiç unutulmayacak yaşamışlıklarımız vardır…Tuzaklar la dolu yollarda yürüdük hep...

__

Belkide onca tuzaklı yol arasında ayağımıza batan tuzakları hissetmediğimiz,
daha doğru hissedemediğimiz,üzüldüğümüz,sevindiğimiz,baki arkadaşlıklar,dostlukluklar edindiğimiz yerdi Bedava-Sitem ...

Kıymetini bilin arkadaşlar yaşıyorsanız 1 saniye bile güzel şeyler..
Mesaj08.03.2010, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Güzel konuya değinmişsin teşekkürler.
______________
Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Mesaj08.03.2010, 18:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel bir yazı ile bedava-sitemi anlatmışsın. Sefer kutluyorum seni. Smile
Bedava-sitem değişik duygular oluşturuyor insanda. Sabah kalkıp kahvaltı niyetine bedava-sitem. Öğlen yemek yerken bedava-sitem ile doysam demeler... Akşam karnım tok bedava-sitem doyurdu diyenler... Smile Hani derler ya "Anlatılmaz Yaşanır" diye... Bedava-sitem sanal ortamda en iyi dostlukların kurulduğu bir platformu bu aralar inanılmasada... Kısacası hayatım olmuş bedava-sitem... Smile

______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj08.03.2010, 18:55 (UTC)    
Mesaj konusu: bs

Güzel yazı teşekkürler Wink
______________
Mesaj08.03.2010, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

way way wayyy

Very Happy adamım benim
______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Mesaj08.03.2010, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaşadıklarım belki yaşayacaklarımın aynası belkide içiminn kara bir noktasıdr bilemiyorum... hayat nası bişi anlamaktda zor...
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Mesaj09.03.2010, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç bir tohumla başlar, en uzun yolculuklar küçük bir adımla, gerçek dostluklar ise küçük bir tebessümle başlar…

Her zaman yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların ama birkez adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç mi hiç unutmadık.

Senle ben doğu batı ama dünya yuvarlak. Yollar kavuşmak için vardır, birgün bir yerlerde mutlaka tekrar buluşuruz arkadaş…

Gün gelir birgün yanlız kalırsan, akıverirse iki damla gözyaşı gözünden, canlanırsa anıların birden bire beni hatırla…

Arkadaşlar 3 çeşittir, biri peynir-ekmek gibidir her gün ararsın, biri ilaç gibidir arada bir ararsın, biri de mikroptur sen aramazsın o seni bulur…

Hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğinin kadar yakın olsun, umutların gerçek, gerçek mutlulukların sonsuz olsun.

Kendini mutsuz hissettiğinde kalbini dinle, çünkü sen kalbin kadar temiz ve güzellikleri hakeden birisin tüm güzellikler seninle olsun.

Her rüzgar savuracak bir toz bulur, her hayal yaşanacak bir can bulur, her düş gerçekleşecek bir umut bulur. Unutma bulunmayan tek şey senin gibi bir dosttur.

Gökyüzünde her dostluk için bir melek yaşarmıs, o dostluklar bozulunca melekler ağlarmış, sana söz bizim meleğimiz hiç ağlamayacak.

Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır.

Bir dostum vardı ateşler arasında kalmiştı, bir silah verdim eline kendini vursun diye ilk kurşunu bana sıktı.

Gül kurusu akşamlarda, dost hasretlikleri yaşadik, belki yeri geldi ayriliklara ağladik, ama kalbimize koyduğumuz doslarimizi asla unutmadik inadina yaşadik!!

Her şeyin yenisi, dostun eskisi makbuldur.

Yüreğine bir gül yolluyorum, gülüşlerimden. Sesi sevdadır suskunluğun, suskunluğuna sevdalandığım dost. Yüreğinin gülüşlerinde sakla beni.

Gönül ne içki ister ne meyhane, gönül bir dost ister içki bahane…

Dost dediğin çay gibi olmalı. Şekeri ne eksik ne fazla, içine bir tat birakmalı bazen acı, bazen tatlı, ama hep ihtiyaç duymalı.

Paylaşmanın asaletini hiçbir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme ve öyle bir arkadaş seç ki sen onun için ölümü düşünürken, o senin için çoktan ölmüş olsun…

Sen umudum, vazgeçilmez tutkum, dünüm, bugünüm, yarınımsın… Ama en önemlisi “Biricik Arkadaşımsın”

Sen gülerken yanındakiler güler, ama ağlarken yalnız ağlarsın… Onun için öyle bir ağaca yaslan ki kırılmasın, öyle bir dost edin ki sen ağlayınca arkasını dönüp gitmesin…

Bir dost yüzüne ihtiyaç duyduğunda başını kaldir ve gökyüzüne bak… Gündüzleri bulutların, geceleri yıldızların arkasından gülümsüyor olacağım…

Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca, bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak, kendimizi güçlü, coşkulu, tutkulu hissediyorsak desene arkadaşım biz dostuz.

Birgün ıslak sokaklar boyu dostluğu ararsan, bir dağ eteğinde bir deniz kenarında, gözlerinden yaşlar akarsa, uzat bana elini, ben senin yanında olacağım.

Açık kalple konuşan düşman, içten pazarlıklı dosttan daha iyidir.

Dostluk dallarda goncadır, dostluk sıirattan incedir, dostluk herşeyden öncedir. Sönmesin muhabbetin közü, merhabadır dostun sözü. Ey dost yürektesin…

Dost bazen minik bir kuş, bazen var olmayan bir sevgili bazen de saksıda bir çiçektir. Ama asıl dost seni senden çok sevendir.

Lafla değil, yürekle bağlılıktır dostluk. Yalnız anlarda, yalnız olmadığını bilmektir “dostluk”

Dostluk sessizliği yaşayıp saatlerce sıkılmamaktır. Kötü anlarda bile avutan, dinleyen, güldürendir.

Dostluk gece yarısı arayıp, hiç üşenmeden acılabilmektir, acıda mutlulukta sığınılacak en sıcak limandır.

Dostluk sevgiden kaygı duymadan, vefaya sadık olmaktır.

Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Bir çocuk gibi küçük bir kalbin varsa, küçük kalbindekiler büyük umutlarınsa, kalbin ne kadar küçük olsa da, sen büyük umutlarınla yaşa.

Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmedigi, göz yaşlarının akmadiği, gülücüklerin bitmediği, en güzel günler sizinle olsun sevgili dostum.

Arasıra isyana yönelik olsan da hatırla ki evreni yargılamak imkansızdır. Onun için kavgalarını sürdürürken bile kendi kendinle daima barış içinde ol.

Gökyüzünde yıldızlar gökkuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz, bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz.

Dostluk iki dünyayı tutan bir yemin, sonuna kadar sadakat, sonuna kadar kefillik ve sahitlikdir.

Dostluk, gereğince tanımlanamazlardandır ve ancak, yaşamakla anlaşılır. Bu yüzden dostluk, şiir gibi, aşk gibi anlatılmaz yaşanır.

Gerçek dostluklarda yaratılışları bayağı olanların hiç bir zaman göremeyeceği bir seviye vardır.

Dostluk hayatın zorluklarına karşı gerilmiş bir zincirdir. Bazen istenmeyerek bu zincirin halkaları zedelenip kopma noktasına gelir. Onu ancak affetmek tamir eder.

Hayat olmuş derin bir kuyu, sevda denizinin kurumuş suyu, mutlu olmak için bir ömür boyu, ınanıp da sevme kimseyi arkadaş.

Sana bu güzellikler bizden kalsın. Bu günlerden birşeyler kalsın senden almak isterler, bizi söyle geleni bize gönder bizden alsın dostum.

Dostlara mesken bu yürek, aşka değil sevgilinin gözlerine değil, dostun sözlerine merhabasına selamına muhtaç bu yürek, yürektesin ey dost selam sana…

Dost dediğin yürekten sever, sermayesini dostluğa sarfeder, böyle güzel sevgiler dünyalara değer, dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler.

Bir gün ıslak sokaklar boyu dostluğu ararsan bir dağ eteğinde veya bir deniz kenarında gözlerinden yaşlar akarsa unutma uzat ellerini bana senin dostunum dostun.

Yaşamak bir oyun değildir dostum, ağlamak var sevmek sevilmek de var. Bu dünya kimsenin değildir dostum, en mutlu anında yok olmak da var.

Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, binbir hayalin gelecekle buluşsun, herşey kendin gibi güzel olsun.

Kalbin kar gibi beyaz, gönlün yıldızlar gibi parlak, duyguların güneş gibi sıcak, rüyaların ay ışığı gibi olsun.

Hayata gülüşünle ceza ver, kötülüklere yıkılmadığını anlasınlar. Yaprak misali dökülsen de seni seven dostlarınla yeniden yeşer. Kimse yoksa bile ben varım sakın unutma dostum.

Hayat yaşamayı, mutluluk gülümsemeyi, sevgi hak etmeyi, vefa hatırlanmayı, aşk sadık kalmayı ve dostluk paylaşmayı bilenler için vardır. Sen bunu hakedenlerdensin.

Islak ve buruk bir sancı saplanırsa yüreğine, yüreğin giderse bir yerlere, bir gölge düşerse içine, yalnızlık ve hüzün hakim olursa bedenine işte ben oradayım gör beni. .

Günışığını bekleyen kara karlar altında kalan kara günlerin kardeleni oldum. Sonunda hayatı karın altında, üstünde değil, dostların kalbinde, mezarımda buldum.

Karanlıkta bir ben ve ayak seslerim, bende varım diyen dostu özledim, karanlıklardan kurulmuştu ordu, yenemedi ihvan ödünsüz dostu.

Ben aydınlık ve özgürlük delisiyim, varsın hainler gizlensinler soğuk taş altlarında, dürüstçe yaşadım ben, karşılığında yüzüm doğan güneşe dönük öleceğim..........
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu