Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj11.03.2010, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

flash menüler iframe kodları fılan bence kendıne özgü bişey yapsan ve içeriğide kendi bilgine göre düzenlesen sorun olmaz tasarımlarda önemli olan küçük resim ve tekrar sayısıdır ayrıca java flash kullanacağınza css kullanmanız daha ıyı ayrıca iceblue tasarım kullanıyo olmanız css kodu kullanamayacağınız anlamına gelmez bıraz forumda gezınıp bılgı sahıbı olursan bence daha ıyı sormayla olcak bıtcek ıs değil. bugun bunu sorarsın yarın baska bısı forum kıtap gıbıdır altından gır ustunden cık Very Happy
Mesaj11.03.2010, 17:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:
Yukari'da arkadaşlar önerilerini ve sebeni yazmış. Ben de bir şeyler söyliyeyim.

Resimlerin boyutunun büyüklüğü,
Tabloların çok olması,
Videolar

bu gibi şeyler sitenizi yavaşlatır. Bir de sizin bilgisayar hızınıza bağlı'dır...
Ya beni neden kimse anlamıyor ben site yavaşilıgından bahsetmiyorum efet siteye girişte flashlar gifler yüklenırken kasar ama benım sorunum sitenın orasına gelındıgı zaman hersey donuyor bi bakın siteye anlıyacaksınız ben bunu çözüm arıyorum girişteki donmalara degıl

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj11.03.2010, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam bızde bundan bahsedıyoruz anlatcak bıseyın yokkı anlıyalım goruyoruz zaten Exclamation
Mesaj11.03.2010, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim Ben Anladım Sitenin Kenarında İstatistik Var Ondan Olabilir.
Mesaj11.03.2010, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaris-merkezi yazmış:
Kardeşim Ben Anladım Sitenin Kenarında İstatistik Var Ondan Olabilir.
kenarında derken bütün herseyi kaldırcam bide öle denıeyecem bakalım yardım eden yorum yapan abılerıme kardeşlerıme tşk ederım bu formu cok sıkışmadıkça kullanmak istemıyorum yanlış anlayan oluyor herkese iyi eglenceler

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj12.03.2010, 19:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

yavaşlık doğaldır
Önceki mesajları göster: