Forum'da ara:
Ara

Sitemizi Nasıl Buldunuz ?
Çok Güzel
  33%
[ 3 ]
Bundan iyisi Şamda kayısı
  11%
[ 1 ]
Allah uzun ömürler versin
  11%
[ 1 ]
Klavyene sağlık
  44%
[ 4 ]
Toplam Oylar : 9

Yazar Mesaj
Mesaj12.03.2010, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

tak-oyun yazmış:
mylet yazmış:
10/4

Geliştirme yapmalısın...

Niye O kadar Düşük çok mu eksiğim var.
Eksiklerimi söylermisin.
Lütfenn
Question

Sitende bozukluklar var.
Tablolar felan uygunsuz.
Resimler mavi kenarlara sahip.(Bunları yok etmek için o resme tıkla sonrada resim özelliklerinden kenarlarını 1 yap.)
AnaSayfanın altındaki dosyaları biraz güzelleştir.

Not:Bunlar dost önerisidir Wink

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj12.03.2010, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu: bs

10/10 Wink
Mesaj13.03.2010, 09:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

mylet yazmış:
tak-oyun yazmış:
mylet yazmış:
10/4

Geliştirme yapmalısın...

Niye O kadar Düşük çok mu eksiğim var.
Eksiklerimi söylermisin.
Lütfenn
Question

Sitende bozukluklar var.
Tablolar felan uygunsuz.
Resimler mavi kenarlara sahip.(Bunları yok etmek için o resme tıkla sonrada resim özelliklerinden kenarlarını 1 yap.)
AnaSayfanın altındaki dosyaları biraz güzelleştir.

Not:Bunlar dost önerisidir Wink

Tabloların uygunsuz oluşunu hala anlamış değilim.
Resim kenarlarının mavi olması daha hoşuma gidiyo zaten onların kenarlarını ben öyle yaptım ve emin olunki ziyaretçinin daha çok ilgisini çekiyor.
Ana sayfanın altındaki dosyalar derkende neyi kastetdiğini anlamış değilim.
Yorumun için teşekürler.

Mesaj13.03.2010, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bs

kutahyamm43 yazmış:
10/10 Wink

En sonunda beklediğim değerlendirme sağol yorumun için
Mesaj13.03.2010, 17:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayirli Aksamlar!

1. Sitenin ismiyle Icerikler birbiriyle uyusmuyor!
Demek istedigim oyun sitesinde KOD sayfalarinin ne isi var? Konuyu bozmamaya calis! Ve Link Takaslarinida daha farkli bir yere koyabilirdin Menüde yerleri yokdur hicbir zaman, cünki böyle Ziyaretcilerini daha kolay kaybedersin!

2. Tasarimin güzel ama Renkler Siyah Sari Portakal GökMavisi cok cakisiyor! Tamam bu bir zevk isidir, ama sen bana göre güzel duruyor diyorsan, Ziyaretcinde bunu sevecek anlamina gelmez! Herzaman sade ve birbirleriyle uyan renkler kullanmaya calis! Oyunlarin Arkasini Siyah tutmussun ama Oyun Linklerin Resimleri etrafinda mavi var! Bence oraya Kirli bir siyah yada acik bir Gri renk koysaydin daha güzel olurdu! Ama bu tartisilinabilir bir konu, cünki Zevk meselesi!

3. O alltaki Tüm Haklari Saklidir onu kaldir bence (tamam güzel duruyor) ama o oyunlari aldigin sayfalar yada kullandigin resimlerin Sitelerden birisi olur ya basina bela acar!

4. Sen bu isi kiviracaksin hatta kiviriyorsun!

Selamlar Saygilar Kapris
Mesaj14.03.2010, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

1.O sayfalar zaten daha fazla artmıyıcak bs'den o sayfalara girenler çok oluyor.
Bi yardımım dokunsun diye açtım zaten.

2.Tasarımı en yakıın zamanda değiştirmeyi düşünüorum.

3.Öyle bi sorun çıkacağını zannetmiyorum.Zaten yakında hakları alıcam kendi swf adresimi kuracağım.

4.Son dediğini tam olarak anlayamadım ama galiba güzel bir şey söylüyorsun.
Kimse bs ile bu kadar uğraşmana değmez diyo ama ben herkese değdini göstericem.

Mesaj14.03.2010, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlara Devam
Mesaj14.03.2010, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

kapristv yazmış:

Demek istedigim oyun sitesinde KOD sayfalarinin ne isi var? Konuyu bozmamaya calis! Ve Link Takaslarinida daha farkli bir yere koyabilirdin Menüde yerleri yokdur hicbir zaman, cünki böyle Ziyaretcilerini daha kolay kaybedersin!

2. Tasarimin güzel ama Renkler Siyah Sari Portakal GökMavisi cok cakisiyor! Tamam bu bir zevk isidir, ama sen bana göre güzel duruyor diyorsan, Ziyaretcinde bunu sevecek anlamina gelmez! Herzaman sade ve birbirleriyle uyan renkler kullanmaya calis! Oyunlarin Arkasini Siyah tutmussun ama Oyun Linklerin Resimleri etrafinda mavi var! Bence oraya Kirli bir siyah yada acik bir Gri renk koysaydin daha güzel olurdu! Ama bu tartisilinabilir bir konu, cünki Zevk meselesi!

3. O alltaki Tüm Haklari Saklidir onu kaldir bence (tamam güzel duruyor) ama o oyunlari aldigin sayfalar yada kullandigin resimlerin Sitelerden birisi olur ya basina bela acar!

Selamlar Saygilar Kapris

KaprisTv'ye katılıyorum. Bide Sitende Çok Fazla Siyah Tonları Var Bir Oyun Sitesine Bu Yakışmıyor Bence.Daha açık renkler (kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ) gibi renkler kullanmalısın. Değerlendirmem: 10/7 (3 Puanı Renklerden Kırdım) Wink Very Happy
Mesaj14.03.2010, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

tak-oyun yazmış:

Resim kenarlarının mavi olması daha hoşuma gidiyo zaten onların kenarlarını ben öyle yaptım ve emin olunki ziyaretçinin daha çok ilgisini çekiyor.
Yorumun için teşekürler.

gene aynı hataya düştün :)) önemli olan ziyaretçinin istediğidir. senin hoşuna gitmesi çok önemli birşey değil
Mesaj15.03.2010, 19:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

eglencegunlugum yazmış:
kapristv yazmış:

Selamlar Saygilar Kapris

KaprisTv'ye katılıyorum. Bide Sitende Çok Fazla Siyah Tonları Var Bir Oyun Sitesine Bu Yakışmıyor Bence.Daha açık renkler (kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ) gibi renkler kullanmalısın. Değerlendirmem: 10/7 (3 Puanı Renklerden Kırdım) Wink Very Happy

Olsun 7 puanda benim için değerlidir.
Mesaj15.03.2010, 19:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitene 10/1 Veriom Dermişim 10/9 Tasarımı Geliştir.
Mesaj20.03.2010, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

comicturk yazmış:
tak-oyun yazmış:

Yorumun için teşekürler.

gene aynı hataya düştün Smile) önemli olan ziyaretçinin istediğidir. senin hoşuna gitmesi çok önemli birşey değil

Sağol Kardeş sitemle ilgilendiğin için teşekür ederim.
Mesaj20.03.2010, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemizi 10 üzerinden değerlendirin ?

BENCE 10 ÜZERİNDEN 10 SÜPER BENDE BÖYLE BİR SİTE YAPABİLSEM SÜPER OLUR
Mesaj21.03.2010, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaris-merkezi yazmış:
Sitene 10/1 Veriom Dermişim 10/9 Tasarımı Geliştir.

Ne yapıyım mesela tasarıma
Bilgi verirmisin.

Mesaj21.03.2010, 12:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sitemizi 10 üzerinden değerlendirin ?

kaya-hafriyat yazmış:
BENCE 10 ÜZERİNDEN 10 SÜPER BENDE BÖYLE BİR SİTE YAPABİLSEM SÜPER OLUR

İnşallah yaparsın.Yorumun için sağol.