Yazar |
Mesaj |
-

adiguzelcanfm
Acemi Üye
|
11.03.2010, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: yardımcı olmanızı istiyorum |
|
|
slm yeni web sitesi radyo yaini yapacak bi site kurmak istiyorum bunu yapacak arkadaş arıyorum yardınmarınızı bekliyorum erciyes_can_fm( at )hotmail.com SAYGILARIMLA |
|
↑
|
|
 |
-

stilnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.03.2010, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mail vermek yasaktır soruna gelınce profesyonel bı radyo kurarım sana ama tabı karsılığı olur  ______________ Html Kod Şifreleme... |
|
↑
|
|
 |
-

turkseyyah
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.03.2010, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunlarla ınsanın ömrü bitiyo yok yayın var yok fılan en ıyısı radyo server almak ayarlarını yapmak yayını kendın vermek  ______________ Html Kod Şifreleme... |
|
↑
|
|
 |
-

mp3arsivimiz
Acemi Üye
|
11.03.2010, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: FlatCat |
|
|
Evet Arkadaş Haklı flatChat Diye Bi Program Var tr gg ye kodu eklediğinde dünyaya yayın yaparsın fakat ben kayseriden yayın yaparken yozgatda radioda sesinde progblem olduğunu söyledi arkadaşım.Googlede radyonu kur Diye Falan Arat Radyonu Kur Dj Ol Diye Arat Daha İyi Konular Var  Yardımcı Olabildiysem ne mutlu.... |
|
↑
|
|
 |
-

turkseyyah
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.03.2010, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sehrialem yazmış:
bunlarla ınsanın ömrü bitiyo yok yayın var yok fılan en ıyısı radyo server almak ayarlarını yapmak yayını kendın vermek
Anlarsan sorun yok ben başka bir forum sitemde yayındayınm sorun yok  ______________
Sorularınızı forumda sorun...Gereksiz yere Ö.M atmayınız... |
|
↑
|
|
 |
-

sehrialem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.03.2010, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkseyyah yazmış: sehrialem yazmış:
bunlarla ınsanın ömrü bitiyo yok yayın var yok fılan en ıyısı radyo server almak ayarlarını yapmak yayını kendın vermek
Anlarsan sorun yok ben başka bir forum sitemde yayındayınm sorun yok
yayındasında reklam fılan var ben ondan dedım ses mukemmel değil bi kere xp de kolay ama vistada baya zorluyo yanı reklamlı olcağına bence radyo server almak daha ıyı ______________ Html Kod Şifreleme... |
|
↑
|
|
 |
-

adiguzelcanfm
Acemi Üye
|
13.03.2010, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
tamam arkadaşım bana bi arkadaşlık sitesi içinde radyoda olsa olurmu yoksa sadece radyomu açarsınız bana bi fiyat verirsen sevinirim aslında 2- tane radyo açtım bi arkadaşıma bi türlü kimse giremiyor port bile açtım yine olmadı teamwiewer ile uzaktan yardım yaoldı yine olmadı msn adresimi vereyim adiguzelcanfm( at )hotmail.com veya erciyes_can_fm( at )hotmail.com yazarsan sevinirim SAYGILARIMLA |
|
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
13.03.2010, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda Msn Adresi Vermek Yasak Daha Önce Uyarıldınız!!! ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

adiguzelcanfm
Acemi Üye
|
13.03.2010, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: özür diliyorum |
|
|
site sahibi ve yüneticilerden özür diliyorum mail adresimi yazmamam gerekiyordu acemi olduğum için tekrar özür dilerim |
|
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
13.03.2010, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Derken Yöneticilerin Forumda Ne İşi Var Konuşarı Kilitleyen Arkadaşlar "Moderatörler" dir. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
13.03.2010, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaris-merkezi yazmış: Yönetici Derken Yöneticilerin Forumda Ne İşi Var Konuşarı Kilitleyen Arkadaşlar "Moderatörler" dir.
yönetici foruma giremez mi ?
yönetici forumdaki bir kullanıcıyı banlayamaz mi ?
yazdıklarızda bi anlam olsun...  |
|
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
13.03.2010, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|