Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.04.2010, 07:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Böyle fırsat kaçmaz

Sitenizden ve İnternetten Para Kazanın

İnternetiniz var fakat chat,fal gibi uğraşların dışında bir verim alamıyorsunuz. Üstelik aylık internet ücretinizi karşılayacak, ek gelir yaratacak fırsatlar sizi beklerken !

Kısa zaman önce bir site kurdunuz. İçeriği tasarımı dört dörtlük. E gelen gidende var az çok. Fakat gelirle taçlandırma zamanınız gelmedimi sizce kendinizi. Tıklama başına, üyelik başına sitenizden para kazanacağınızı biliyorsunuzdur muhtemelen.

Biz burada interneti olan herkese para kazanmayı öğretmeye, neyin ne verdiğini göstermeye çalışacağız. Sitelerimizi sırayla anlatmaya başlayalım


1-Boylefırsatkacmaz.com



boylefirsatkacmaz.Com, Üye ol! Teklif Ver! Kazan! stratejisi ile çalışmaktadır.

boylefirsatkacmaz.Com, üyelerine en popüler markalara ait birbirinden kaliteli ürünleri gerçek fiyatlarının çok çok altında sunan online sıfır tabanlı açık arttırma sistemidir.

Müzayedelere katılım için gerekli koşullara sahip iseniz, sisteme üye olun ve hemen Teklif Hakkı satın alın! İstediğiniz ürüne çok cazip fiyatlarla sahip olmak için teklif verin, siz de Kazanın!

Teklif verdiğiniz bir müzayedeyi kazanmanız halinde üye girişi yaptıktan sonra Hesabım menüsünden Kazandıklarım sayfasına gidip ürünün ödemesini yapabilirsiniz. Ödemenize müteakip 15 gün içerisinde kazandığınız ürün sistemde kayıtlı adresinize kargo ile gönderilecektir. Kargo ücreti ürünü kazanan üyemize aittir.

Sistemin çalışması konusunda daha detaylı bilgi için Sistemin Çalışması sayfasını ziyaret ediniz.

Boylefirsatkacmaz.Com sitesinde her üye günde sadece 1 ürün kazanabilir, aylık ise yalnızca 5 ürün kazanabilir. Bu limitlere ulaşan kullanıcılar herhangi bir müzayedeye teklif veremezler. boylefirsatkacmaz.Com, Ankara'da faaliyet gösteren Emlak Club Dekorasyon Bilişim tarafından işletilmektedir.

Üye olabilmek için hemen mail adresinizi cyberr-man( at )hotmail.com adresinine gönderin üyelik linkini hemen size ulaştıralım
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu