Yazar |
Mesaj |
-

bydizayn
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.04.2010, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 google chrome de sorun var ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
 |
-

bydizayn
Acemi Üye
|
25.04.2010, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-ingilizce yazmış:  google chrome de sorun var hmm bende google chroemeden girdim |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.04.2010, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mozilla
google chrome
i e
hepsinide denedim hepsi bozuk ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
 |
-

dream-turksh
Aktif Üye
|
25.04.2010, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
operadada var kodu silmişsin alt tarafın menü kodunu yerleştirirken yeniden düzenle kodu.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bydizayn
Acemi Üye
|
25.04.2010, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dream-turksh yazmış: operadada var kodu silmişsin alt tarafın menü kodunu yerleştirirken yeniden düzenle kodu.. ok bi deniyorum |
|
↑
|
|
 |
-

sannal-alem
Acemi Üye
|
25.04.2010, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Menü Bozuk :) |
|
|
bydizayn yazmış: http://bydizayn.tr.gg/Hakkimda.htm buaraya bakın Bunu Nasıl Düzeltebilirim Acil yardımmm anasayfanda bi sorun yok az önce baktım.tam olarak sorun nedir yazarsan yardımcı olabiliriz belki ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.04.2010, 12:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorun anasayfasında değil hakkımızda sayfasında  ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
 |
-

abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.04.2010, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçerik kısmının kodunda bir sorun olabilir. Yani sayfa içi genişliği 0 ise (yada sayfa içi kodu yok ise) menü sol tarafa kaymıştır. |
|
↑
|
|
 |
-

abdd52
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.04.2010, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abdd52 yazmış: İçerik kısmının kodunda bir sorun olabilir. Yani sayfa içi genişliği 0 ise (yada sayfa içi kodu yok ise) menü sol tarafa kaymıştır.
Flood diyecekler ama anasayfanın içeriğini aynen hakkımda sayfasına kopyala ve yazıları değiştir. Bu daha mantıklı çünkü anasayfana arkadaşta bakmış bende onun yorumunu yeni gördüm bende baktım evet bi sorun yok. Bence anasayfa içeriğini komple kopyalayarak ve sadece gerekli yerleri değiştirerek bu sorunu halledebilirsin.
Kolay gelsin |
|
↑
|
|
 |
-

bydizayn
Acemi Üye
|
25.04.2010, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar herkeze çok tşkk Neyse ben tasarımı Değiştireyim |
|
↑
|
|
 |
-

htmlkodefe
Aktif Üye
|
25.04.2010, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunu hakana bildiricem insanın kendi emeğiyle hazırladığı şeyin çalınması büyük hırsızlıktır |
|
↑
|
|
 |
-

webmaxer
Uzman Üye
|
25.04.2010, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|