Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.04.2010, 06:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Altın Örümcek′te Söz Sırası Halkın

DorukNet tarafından geleneksel hale gelerek bu sene 7.si gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde sıra şimdi halkta. //02.03.2009 16:23:08
Web ve internet teknolojilerini kullanarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulmasını, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesini ve gündem oluşturulmasını amaçlayan Altın Örümcek her sene etkinliğe halkı da dahil ederek bu heyecana ortak olmalarını sağlıyor.

İlk defa bu sene her kategoride jürinin seçtiği en iyi web sitelerinin yanında sadece halkın oyları ile belirlenmiş birinciler de açıklanacak. Böylece, jüri değerlendirmelerinden bağımsız olarak halk da birincilerini belirleyebilecek ve oylama sürecinde çok daha etkin bir rol alabilecek. Halk ve jüri tarafından başarılı bulunan siteler Haziran ayında yapılması planlanan ödül gecesinde ödüllerinin sahibi olacaklar.

Değerlendirme sürecini oluşturan 3 aşamadan en sonuncusu olan halk oylaması SMS üzerinden 10-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Oylamaya katılan internet gezginleri oyları ile beğendikleri siteleri desteklerken, çeşitli sürpriz hediyeler de kazanabilecekler.

Altın Örümcek Web Ödülleri 2008’de, ödül sponsoru Getty Images Master Delegate Serimaj; Destekleyenler arasında, Google, TÜBİDER, BKM; basın ve medya sponsorları olarak Activeline, Kobiefor, Macline, Newtech, Photoline, Tele.com.tr, Telepati Telekom, Kurumsal Haberler, BTNet; Web Sponsoru Luckyeye yer almaktadır.

Ayrıntılı bilgi için; www.altinorumcek.com
______________


Mesaj27.04.2010, 07:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saolasın Kardeş.
______________
Mesaj27.04.2010, 09:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

saolasın
______________
Hyperent
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu