xat diye chat alma yeri var ordan kendı grup sayfamı kurdum ve sayfama ekledim hamachi-chat.tr.gg ye ama benim grup u koyamıyom başka birinin grubu açılıyo ya
kodlar sadece sağ tarafta tasarım ayarlarına yapıstırınca işe yarıyo özel chat tam istediğim gibi ama ben sayfalara yapıstırmak için arıyom çünkü 25 tane yapmam lazım hher bölüme farklı eğer yapabilirsem çok işlek bir sitem olcak kesin
herhangi bir sayfaya yapıstırınca tüm herkezin sohbetine giriyom o neden öle anlamadım ama sağ tarafa yapıstırınca oluyo neden anlamadım
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.