Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj27.05.2010, 15:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet. konuyu artık uzatmayın bu kadar basit bir konu için..
Mesaj28.05.2010, 15:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

uzatmak istemem ama uzuyor ayrıca bu vermiş olduğunuz çozüm link oluşturma!!! ben internetten yeni bir menü tasarımı ekledim bunuda tasarımın üstündeki yeze ekledim fakat çok yukarı gidiyor ben normal orta sol köşeye koymak istiyorum..birde eklediğim menüdeki ana sayfa yazısına tıkladığımda ana sayfa gelmiyor..
Mesaj29.05.2010, 10:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

???????
Mesaj29.05.2010, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

yurukatlikoyu yazmış:
uzatmak istemem ama uzuyor ayrıca bu vermiş olduğunuz çozüm link oluşturma!!! ben internetten yeni bir menü tasarımı ekledim bunuda tasarımın üstündeki yeze ekledim fakat çok yukarı gidiyor ben normal orta sol köşeye koymak istiyorum..birde eklediğim menüdeki ana sayfa yazısına tıkladığımda ana sayfa gelmiyor..

Senin anasayfa adresin......http://yurukatlikoyu.tr.gg/Ana-Sayfa.htm.....Bu yukarıya eklediğin menü kodunu aç anasayfa url si yazan yeri sil bu verdiğim adresi ekle tıklatyınca ana sayfan gelecektir..

Kod:
<!--Kodbanks.tr.gg kodu istediğin yere yerleştir kodu basla--> <div style="position: absolute; top: 16px; right: 332px; background:; width: 13px; height: 16px"> KOD BURAYA </div><!--Kodbanks.tr.gg kodu istediğin yere yerleştir kodu bitir-->

Yukarıda çıkan menünü verdiğim kod içindeki KOD BURAYA yazısını sil menü kodunu oraya yapıştır,sonra kodu sitende kutucuklardan birine kaydet,kodun içindeki top: 16px;Kodun site içinde aşağı yukarı ayarını yapar,right: 332px; ise kodun sağa uzaklığını ayarlar bu ayarları yaparak menünü istediğin yere yerleştirebilirsin...
Mesaj29.05.2010, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

dediğin şeyleri yapınca siteye girince anlarsın!!! link 1 v.b çıkıyor
Mesaj30.05.2010, 08:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

yurukatlikoyu yazmış:
dediğin şeyleri yapınca siteye girince anlarsın!!! link 1 v.b çıkıyor

Benim dediğim şeyleri yapınca kesinlikle !!! link 1 v.b çıkmaz menüden anasayfa url si yazan yeri sil verdiğim adresi ekle demiştim sen koddan başka yerlerde silmişsin.menünün kodunu özelden yolla halledip sana yollayayım...
Mesaj01.06.2010, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

SENİN MENÜ OLABİLİR MESELA Smile
Önceki mesajları göster: