Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.06.2010, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar çoğu mesajları yeri geldiğince okumaya çalışıyorum.
bunlara kendimce kısa kısa cevaplar vermek isterim.

Bu serviste şikayetçi olunan konular:

1-Reklamlar
Biz moderatörler dahil bu konu hakkıdna bilgilendirilmeden ani bir şekilde büyük reklamlar eklendi ki biz bile şikayetçi olarak support'a olsun gerkeli yerelere tek satırlık reklam sözünün verildiği hatırlattık ama nafile teknik destek bildiğini okudu. Yani bu konuda inanın yapabilecek bir şeyimiz yok.

2-Örnek siteler
Örnek site yarışmasını büyük bir hevesle başlattık ve bitirdik sıra geldi kazananların Örneklere eklenmesine Hakan beyle irtibata geçtik ve eklenmesi konusunda yüzlerce itirazlarımıza rağmen eklenmedi 1-1 buçuk senedir örnekler aynı. Biliyoruz ki içinizden geçen şu "Almanya'dakiler sürekli güncelleniyor." evet şaşırdığımız taraf bu Almanyadakiler güncelleniyor.

3-Admin konusu
Selin hanım'ın görevinden ayrılması ve Cüneyt hocamın görevini bırakmasından sonra (Hakan bey dışında) admin görmedik doğrudur. Ama biliyorsunuz ki bu admini tayin edecek olan kişide teknik destek.

4-Ücretli ekstralar
İnanın şuan hala deneme aşamasında mı yoksa normal uygulamalara konuldumu konulmadı mı bir haberimiz yok fakat her zaman dediğim gibi bunları ekleyip uygulamaya koyacak olan kişi yine teknik destek.

5-Moderatörlerin aktif olma konusu
Moderatörlerin aktif olması sorununu biz kendi aramızda çözmeye çalışıyoruz ve şuanda belki tüm moderatörlerimiz online olamıyor fakat çoğu zaman hep beraber forumda olmaya gayret göstereceğiz ve zamanla aktiflik süresi artacaktır.

6-Eskiler konusu
Eskilere gelince eskiden de taşkınlık vardı fakat şuanki kadar değil yani yine iplerin koptuğu noktalar taşkınlık çıkaran üyeler eğer herkes forum kurallarına uyar ve uymayanları uyarırsa zaten forum eskisi gibi değil eskisinden daha güzel oalcaktır.

7-Moderatör alma-çıkarma konusu
Arkadaşlar çoğu yerde görüyorum ki herkes şu mod girsin bu mod çıkarılsın diye konuşuyor. Bu çok yanlış eğer bir moderatör girmiyorsa ben kendi adıma konuşuyorum zaten onun yerine ben daha çok çalışırım fakat içimizde bir mod arkadaşımız yok ki ben girmeyeceğim benim görevimi almayın diyecek bunun için biz zaten girmeyen moderatörlere ulaşıp onların aktiflik sürelerini artırmaya çalışıyoruz.

8-Kuralları bilme-öğrenme konusu
Kuralların bilinmemesinden kaynaklanan sorunları olduğu doğru fakat bu kuralları öğretmen yine bilenlere düşen bir şey.

9-Bedava-Sitem'deki değişikliklerin yönetilmesi
Bedava-sitem'deki tüm değişiklikleri uygulayan ekip Almanya'da bulunan teknik destek ekibidir ve bunlara isteklerimizi ulaştıran kişi Hakan Bey'dir.

10-Pop-up reklamlar
Arkadaşlar büyük reklamların eklenmesinden sonraki bomba zaten bu oldu fakat bunda bizim yapabileceğimiz yine bir şey yok çünkü teknik destek tarafından yapılan değişiklikler bunlar.

Son olarak sizlerden rica ediyorum bulduğunuz (ya da tespit ettiğiniz) hataları sadece buraya yazmakla kalmayın support'a mailler atın unutmayın ki o mail adresi boşuna alınmamış.

Ben support adresi ile sözlerimi bitiyorum sağlıcakla kalın..

support-tr( at )webme.com

Not: ( at ) yerine @ Smile

En son tumhepsiburada tarafından 16.06.2010 11:36:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.06.2010, 13:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

hacı oku oku bitmedi Very Happy

ama hepsini okudum güzel açıklamışsın.. Başlıği Artık İsterseniz Kitleyin..
Mesaj16.06.2010, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar,çoğu sorunun nedeni,Teknik Destek'in tam olarak istenileni yapmamasıdır.

Bu sorunlar dışında -Oğuz'un cevapladıkları dışında- herhangi bir hata var mıdır B-S'de?

Bu konu üzerine yoğunlaşırsak daha faydalı olur.

Mesela,kullanıcıların hitap şekilleri yada moderatörlerin davranışları vb. durumlar.
(Daha çok çözümünü kendimiz getirebileceğimiz sorunlardan bahsedelim.)

Başlık geri açılmıştır.
Mesaj16.06.2010, 15:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslında bikaç şeyde eklemek isterim...

Oğuz yeniden bilinen sorunları dile getirmiş.

Ona teşekkürler.

Ancak düşünmeliyiz ki sorunlar sadece teknik destekte mi çözülüyor yoksa üyelerde mi?

Açıkcası bakarsak arkadaşlar biz üyelerde bitiyor...

Oğuz'un verdiği örneklerden birisi ALMANYA Wink

Almanya da ki foruma girip bakanınız var mı? tabii ki var. Orada görebiliyormusunuz taşkınlık? gereksiz sohbetler ?

İnsanlar orada forumu teknik destek amaçlı kullanırken Bizler burada Tabir-i Caizse "Lagaluga" için kullanıyoruz.

Ayrıca , Vahap(benimsitem1993)'ında sorduğu gibi "kullanıcıların hitap şekilleri" de önemli.

Moderatör olan kişilere saygısızca davranılıyor.Moderatörler Üyeler'den daha tecrübeli ve bilinçli oldukları için o göreve layık görülmüşlerdir zaten.

Moderatörlerin davranışlarına değinecek olursak ; Evet biraz fevriler bazı konularda...Ama eski tecrübeme dayanarak söylemek istiyorum ki "Üye sorunları ve Forum Desteği ile uğraşmak fevrilik gerektiriyor"

Moderatör'ü sevmiyorum davranışı içerisinde olan arkadaşların bir an önce bu davranışlardan sıyrılarak doğru yola dönmeleri gerekmektedir.

Oğuz'unda dediği gibi...

Eskiler taşkındı . ama şimdikiler kadar değillerdi... Eskisinden daha iyisi için mücadele etmek varken eskiyi düşünmeyelim arkadaşlar... Wink

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj16.06.2010, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Daha önce dediğim gibi mod ve üye arasındaki ilişki iyi yönde olmalı burda illaki modlar üyelere iyi davransın demiyorum üyeler içinde mod içinde geçerli demek istediğim. önerilen her ne olursa olsun iyi yada kötü değerlendirmeye alınmalı farkındayım mod arkadaşlar elindeki imkanlarla harikalar yaratamiyorlar ama öneriler ciddiye alınmalıdır ( ysnsn ) aramızda kötü içerikli siteler var bu siteleri eminim yakalayan herkes şikayet ediyordur ama yinede bu siteler var ışte bs'nın teknik destek gerektiren bir hatada burda var... Alan adı filtresi niçin yok ?
Mesaj16.06.2010, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

afilliyanlizlik yazmış:
Daha önce dediğim gibi mod ve üye arasındaki ilişki iyi yönde olmalı burda illaki modlar üyelere iyi davransın demiyorum üyeler içinde mod içinde geçerli demek istediğim. önerilen her ne olursa olsun iyi yada kötü değerlendirmeye alınmalı farkındayım mod arkadaşlar elindeki imkanlarla harikalar yaratamiyorlar ama öneriler ciddiye alınmalıdır ( ysnsn ) aramızda kötü içerikli siteler var bu siteleri eminim yakalayan herkes şikayet ediyordur ama yinede bu siteler var ışte bs'nın teknik destek gerektiren bir hatada burda var... Alan adı filtresi niçin yok ?

Hocam bu soru daha önce sorulmuştu sanıyorum ki ...

" Alan adı filtresi " yapımı için çalışılıyor denilmişti birisinde...

Bir diğerinde ise "Alan adı filtresi"Ücretli ekstralar geldiğinde eklenecek denilmişti...

Mesaj16.06.2010, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar bazı kişiler modlarda insan onlarında özel hayatı var yazmış-- Peki soruyorum modlar neye göre seciliyor secilen modlara bu işin kolay olmadıgını bir heves olmadıgı söylenıyormu?peki modlar zorlamı seciliyor bu işi kendıleri kabul etmıyormu kabul ettıklerı zamanda özel hayatları yokmuydu?

Foruma gelenlerin cogu Yardım almak Yada Yardım Etmek için girmyor kimin acıgını bulurum kimin hatasını yakalarım kimi rezil ederim onun peşindeler bunu cok kez forumda gördüm.

Bende cok seyi burdaki yardım sever abım ablamlarımdan kardeşlerımden ögrendım ALLAH razı olsun hepsınden ama artık onları burda göremıyorum.

Suan buraya hala Geliyorsam eskilerin bana yaptıkları iyikler yardımlar içindir

herkese iyi günler

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj16.06.2010, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
Arkadaşlar bazı kişiler modlarda insan onlarında özel hayatı var yazmış-- Peki soruyorum modlar neye göre seciliyor secilen modlara bu işin kolay olmadıgını bir heves olmadıgı söylenıyormu?peki modlar zorlamı seciliyor bu işi kendıleri kabul etmıyormu kabul ettıklerı zamanda özel hayatları yokmuydu?

Foruma gelenlerin cogu Yardım almak Yada Yardım Etmek için girmyor kimin acıgını bulurum kimin hatasını yakalarım kimi rezil ederim onun peşindeler bunu cok kez forumda gördüm.

Bende cok seyi burdaki yardım sever abım ablamlarımdan kardeşlerımden ögrendım ALLAH razı olsun hepsınden ama artık onları burda göremıyorum.

Suan buraya hala Geliyorsam eskilerin bana yaptıkları iyikler yardımlar içindir

herkese iyi günler

Merhaba,

Moderetörler'in tabii ki özel hayatları vardır. ve olacaktırda.

Bizler şimdi kafamız esince giriyorsak buraya onlarda kafaları estiği zaman girme hakkına sahiptirler ; Ancak inanıyorum ki moderatörler kafaları estiği zaman değil sorumluluk bilincinde oldukları zaman görevlerini yerine getiriyorlar...

Her yiğidin harcı değildir moderatör olmak Smile Wink
Alıntı:

Bu konuda haklısın ve buna karşı bişey diyemem . Ancak bunlar böyle yapıyor diyerek bir çok insanın hakkını yiyen de var.

İnsanların ders alması için bir konu paylaştım az önce dikkatle okuman dileği ile ...

Kırık Cam Teorisi : http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=737800#737800

Umarım yararlı olur ... Wink

İyi Eğlenceler.

Mesaj21.06.2010, 10:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence fazlalık var

oda üst taraftaki reklam bence o kaldırılmalı

kaldırılmıyorsa bile küçültülmeli
Mesaj23.06.2010, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

wixtasarim yazmış:
bence fazlalık var

O reklamlarlar 2. bir açıklamaya kadar kaldırılmayacakmış.. O reklamlar Webme'nin maddi yönden iyileşmesi içindir.. Kaldırılırsa Webme sıkıntıya girer..
Mesaj23.06.2010, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgiliwebnet yazmış:
wixtasarim yazmış:
bence fazlalık var

O reklamlarlar 2. bir açıklamaya kadar kaldırılmayacakmış.. O reklamlar Webme'nin maddi yönden iyileşmesi içindir.. Kaldırılırsa Webme sıkıntıya girer..

Bencede Wink
Reklamları kaldırıp ücret mi alsınlar (almazlar da lafın gelişi Razz )
Mesaj24.07.2010, 12:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncel..
Önceki mesajları göster: