Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.07.2010, 13:25 (UTC)    
Mesaj konusu: A'dan'Z'ye Haberler.../ Haber Paylaşımları bu

Merhaba.

Bu başlık altında haber konularını işliyoruz.
Arrow Dunya'dan Haberler
Arrow Yurdumuz'dan Haberler
Arrow Gündem yaratanlar
Arrow Son dakika haberleri
Arrow Okul,Lise, üniversite haberleri
Arrow Ve daha fazlası..! >>>



Burdaki amacımız.. Haber içeren tüm konuları bir başlık altında toplamaktır.

Bu Başlıkta Olmaması gerekenler :
_________________

# Spor Haberlerinin Paylaşımına izin Verilmemektedir..
# Haber Eklerken Flood Yapmağa izin Verilmemektedir..

iyi Eğlenceler..
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW


En son ua1905ua tarafından 13.06.2017 17:40:28 tarihinde değiştirildi, toplam 10 kere değiştirildi
Mesaj30.07.2010, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

hmm güzel.
______________
Mesaj30.07.2010, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet Muhammed abimin önerisi hemen yapıldı Razz
Birde sizden ricam haber hakkında yeni açılan haberleri kilitlemeniz..
İlk haber benden olsun Smile
Türk Telekom'un ev telefonundan akşamdan sabaha kadar bedava konuşma imkanı sunan ''7'den 7'ye Bedava'' kampanyasının yıl sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, ev telefonundan akşamdan sabaha kadar bedava konuşturma fırsatı sunan ''7'den 7'ye Bedava'' kampanyasının yıl sonuna kadar devam edeceği belirtilerek, yıl sonuna kadar devam eden bu kampanyanın yanı sıra tarifelere özel kampanyaların da devam ettiği duyuruldu.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Ev Avantaj Tarifesi müşterilerine yönelik, süresi eylül ayı sonuna kadar uzatılan ''Ev Avantaj Uluslararası 6,5 kuruş'' kampanyası, 1. Kademe uluslararası sabit telefon görüşmelerini dakikası tüm vergiler dahil 6,5 kuruştan yapma imkanı sunuyor. Yine eylül ayına kadar uzatılan ''Evden Cebi Aramanın En Ucuz Yolu'' kampanyası ev telefonundan cep telefonu yönüne tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruştan arama yapma fırsatı sağlıyor.

KlasikHatt da 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'ndan yararlanabilen Türk Telekom tarifeleri arasında yer alıyor. KDV-ÖİV dahil 13,93 liralık yeni paket ücretiyle sunulmaya devam edilecek Klasik Hatt müşterileri '7'den 7'ye Bedava' kampanyasının yanı sıra cep telefonu aramalarını da akşam 7'den sabah 7'ye kadar yüzde 50 indirimli yapma fırsatından da yararlanıyorlar.

Mesaj30.07.2010, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Basta önerimin kabulu icin Tesekkür ederim Razz


Ermeniler'den Türkiye'ye tazminat davası

ABD'de Ermeniler, 1915 olaylarında mülklerine el konulduğu iddia edilenlerin varislerine tazminat talebiyle Türkiye devleti, Merkez Bankası ve Ziraat Bankası'na karşı dava açtı.

Dava, ABD'de Ermeniler'in en yoğun yaşadığı bölgelerden biri olan Los Angeles'ta, Garbis Davouyan ve Hrayr Turabian adlı iki Amerikalı Ermeni hukukçu adına açıldı. Uluslararası hukuk ve insan hakları ihlali, haksız kazanç iddialarında bulunulan davada, Ermeniler'den alındığı öne sürülen toprak, bina, işyeri, banka mevduatı, mülk ve değeri "paha biçilemez" olarak nitelendirilen, şu sırada Türkiye'deki bazı müzelerde bulunan bazı dini ve tarihi eserler için tazminat talep ediliyor.

Amerikan haber ajansı AP'ye konuşan avukat Mark Geragos, 1915 olaylarına ilişkin bir davada ilk kez Türkiye'nin doğrudan sanık olarak geçtiğini ve davada yer alan tüm avukatların, 1915 olaylarında hayatını kaybeden ya da bu olaylardan kaçanların yakınları olduğunu belirterek "Bu bizim için davaya ayrı bir acı anlam katıyor" dedi.

Avukat Brian Kabateck de, davayı açanların, "kolektif dava" statüsü istediklerini belirterek, bu yüzden davanın 3 yıl sürebileceğini söyledi.

Açılan davada, 1915 yılı olaylarında bir milyondan fazla Ermeni'nin göçe zorlandığı ve katledildiği iddia ediliyor. Davada ayrıca, Türk devletinin, "mülk sahiplerine yeniden iade edilene kadar, 'ele geçirilen' varlıklara ait mülklerin idaresi ile kira ve satış hasılatlarının toplanması ve gelirlerin emanet hesaplarına yatırılmasını kabul ettiği ancak buna karşın sözkonusu mülklere ve bunlardan sağlanan gelire el koyduğu" öne sürülüyor.

Davacıların avukatlarının, "mülklerin ve elde edilen kazancın kayıtlarının halen durduğuna inandıkları ve bu hesaplarda bulunduğunu öne sürdükleri milyarlarca dolarlık para talep ettikleri" belirtiliyor.

ABD'nin California eyaleti meclisinde 2000 yılında kabul edilen, 1915 yılı olaylarının "soykırım" olarak tanımlandığı bir yasada, olaylarda hayatını kaybeden Ermenilerin varislerinin hayat sigortası şirketlerine dava açarak ödeme yapılmasını talep etmelerine imkan verilmişti. Ancak geçen yıl California'daki Federal Temyiz Mahkemesi, söz konusu yasayı 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemeyen Amerikan yönetiminin dış politikasıyla çelişki yarattığı sonucuna varmış ve iptal kararı vermişti. Yine de Ermeniler, Fransız sigorta şirketi AXA ile New York Life Insurance adlı sigorta şirketinden kendilerine yaklaşık 40 milyon dolarlık ödeme yapılmasını başardı.
Mesaj30.07.2010, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Uygun Olan Öneriler Gerçekleştirilmeye Çalışılıyor.. Wink
Yalnız Üste de Belirtildiği gibi Spor Haberleri Paylaşmayınız.
Mesaj30.07.2010, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni açılan haber başlıkları kilitlenecek sanırım Wink
Mesaj30.07.2010, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki siyasi haberler yasak değil mi?
Mesaj30.07.2010, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

eurovisionnet yazmış:
Peki siyasi haberler yasak değil mi?

Siyasi tartışmalara yol açacak tüm haberler yasak..
iyi forumlar. Wink
Mesaj30.07.2010, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Olmuş...

Muhammed Abimin Önerisi Gerçekleşmiş Razz


Ben Bir Haber Sunayım Razz

En yaşlı adam mumya çıktı




Tokyo'nun en yaşlı adamının 30 yıldır ölmüş ve mumyalanmış halde yatağında yattığı ortaya çıktı

Japonya'nın başkenti Tokyo'da en yaşlı adam olarak bilinen adamın, 30 yıldır ölmüş ve mumyalanmış halde yatağında yattığı ortaya çıktı.

Sosyal görevliler bu yılın başından beri 22 Temmuz 1899'da doğan Sogen Kato ile defalarca görüşmek istedi, ancak ailesi buna engel oldu.

Yetkililer sonunda 111 yaşına bastığında Kato'yu kutlayamadıklarında ve yüz yaşını geçenler listesinde bilgilerini güncelleyemeyince polisi çağırdı.

MUMYALAYIP YATAĞA YATIRMIŞLAR

Polis, eve girdiğinde yatakta Kato'nun mumyalanmış cesediyle karşılaştılar. İç çamaşırı ve pijamalarıyla mumyalanan Kato'nun üzerinde bir battaniye vardı.

53 yaşındaki torunu polise, dedesinin yaklaşık 30 yıl önce bu odaya girerek Buda gibi yaşamak istediğini söylediğini savundu.

Polis bundan kısa süre sonra Kato'nun öldüğünü ve emekli maaşının kesilmemesi için ölümü gizlediklerini düşünüyor. Aile üyeleri sorgulanırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak :Gazete Vatan
Mesaj30.07.2010, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu: AB'ye demir köprü!

AB'ye demir köprü!


Üç ülke anlaştı. Ljubljana-İstanbul arası 35 saat azalacak. Macaristan safdışı bırakılacak. Ortak şirket 1 ay sonra kuruluyor

Slovenya, Hırvatistan ve Sırbistan, bugün AB'den Türkiye'ye yapılan demiryolu nakliyelerinin geliştirilmesi için anlaşma imzaladılar. Anlaşmaya göre, 3 ülke ortak bir demiryolu şirketi kuracak ve bu şirket daha hızlı nakliyelere imkan tanıyan modernize etme adımları atacak. Sırbistan Ulaştırma Bakanı Milutin Mrkonjic, "Almanya ve Türkiye arasındaki nakliyelerin yüzde 90'ı Macaristan üzerinden gidiyor. 3 ülkenin yer aldığı koridorun payı ise yüzde 10'larda" dedi. Haberde amacın Ljubljana ile İstanbul arasındaki süreyi 60 saatten 35 saate çekmek olduğu kaydedildi. Ortak şirket 01 Eylülde kurulacak. Şirketi Slovenya işletecek.
Mesaj30.07.2010, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

bildiğiniz/bildiğimiz gibi Siyasete yönelik haberlere ilgi göstermiyoruz..
Bu kurallı göz önünde bulunduralım ne dersiniz.. Razz

İyi forumlar..

______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj30.07.2010, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
bildiğiniz/bildiğimiz gibi Siyasete yönelik haberlere ilgi göstermiyoruz..
Bu kurallı göz önünde bulunduralım ne dersiniz.. Razz

İyi forumlar..


Sporda Dahil Dimi? Razz
Mesaj30.07.2010, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

eskidendi-78 yazmış:
ua1905ua yazmış:
bildiğiniz/bildiğimiz gibi Siyasete yönelik haberlere ilgi göstermiyoruz..
Bu kurallı göz önünde bulunduralım ne dersiniz.. Razz

İyi forumlar..


Sporda Dahil Dimi? Razz


evet
Mesaj30.07.2010, 17:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

İstanbul'da Rüşvet Operasyonu

İstanbul'da polisin yaptığı operasyonda 75 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bir süredir yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvete ilişkin soruşturma kapsamında 8'i trafik polisi 75 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Polisin bazı şikayet başuvurularına değerlendirerek başlattığı soruşturmada gözaltına alınanların Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

aa
______________
► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Mesaj30.07.2010, 17:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaslar kücük görünecek ancak büyük seylere yol acabilecek bir sorun gördüm ve aklima iyiki de geldi.Sizden istedigim bundan sonra haberlerin alttina;

Alıntı:
Alintidir.


veya;



diye, haberi hangi siteden aldiginizi belirtmeniz Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu