Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.08.2010, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaslar dikkat edelim ki yaptiginiz aciklamalarla bezi kisilerin gözünden düsebilirsiniz.Burada Israil tarafinda olanlarin hepsi gözümden düsmüsdür Wink
Mesaj03.08.2010, 08:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
Arkadaslar dikkat edelim ki yaptiginiz aciklamalarla bezi kisilerin gözünden düsebilirsiniz.Burada Israil tarafinda olanlarin hepsi gözümden düsmüsdür Wink

Haklısın Muhammed abi.. Wink
Mesaj03.08.2010, 08:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

simerweb yazmış:
anadolulular yazmış:

flood için özür dilerim

Ayrıca hala coca cola ve israil taraftarı olan arkadaşlarımıza rica şu videoyu izleyin:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=127590133927222&ref=mf

Mesaj03.08.2010, 08:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

simerweb yazmış:
simerweb yazmış:
anadolulular yazmış:

flood için özür dilerim

Ayrıca hala coca cola ve israil taraftarı olan arkadaşlarımıza rica şu videoyu izleyin:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=127590133927222&ref=mf

Süper bir video gercekten cok Tesekkürler.
Helal olsun böyle insanlardan...Allah o hocadan razi olsun...
Mesaj03.08.2010, 08:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Zaten sevmiyorum kolayı bazıları diyoki siyah içmiyorum sarı içiyorum diyenler var
ama sanırım fantaydı oda coco colanındı

Bu yüzden cola türü içeceğimize gidelim ya ayran içelim yada Çamlıca Gazoz içelim oda olmuyosa Maden suyu içelim ama yerli olmasına dikkat edelim

Her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz. Direk mesaj atmanız yeterli.
Mesaj03.08.2010, 09:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk olarak burada İsrail'e destek veren kimse yok.Ama yaşadığımız ülke İsrail'in en büyük destekçisi.

Burada bazı konulara cevap verdim.Cevaplarımdada ne dediğim anlaşılıyor zaten.Sadece İsrail'e değil Amerika'yada destek vermemeliyiz.O zaman Adobe kullanmayalım.
Ben coca-cola'nın sağlık yönünden konuşulabileceğini belirtmiştim.Ama noldu arkadaş geldi işin içine siyaset soktu.Şehitler dedi , mavi marmara dedi..Bende işin içine siyaset girerse işin rengi değişir dedim.

Alıntı:
Coca-Cola'nın sağlık açısından filan zararını konuşabilir.Ama işin için bu konular girerse işin rengi değişir zaten.

Ayrıca habere bakılırsa;

Alıntı:
Amerika, Rusya ve İsrail gibi ülkeler ise antlaşmaya katılmıyor. Türkiye de antlaşmayı onaylamayan ülkeler arasında bulunuyor.

Türkiye Filistinliler üzerinde kullanılan misket bombalarının kullanılmasını engelleyecek anlaşmaya imza atmayarak İsrail'in yanında yer alıyor.
Ayrıca İsrail'in en büyük destekçisi Amerika ve Avrupa değilmi?
O zaman işletim sistemlerimizi adobe programlarımızı v.s silelim. Wink

Benim burada karşı olduğum konu Coca-cola özütünde fare kanı v.s gibi saçmalıklar ve yazının tesr çevrilmesi ile ilgili olan gülünç durumlar..(bunlarıda daha önceden belirtmiştim.

Coca-Cola'nın sağlık ile ilgili zararlarını konuşmamızda kimse için bir zarar olmaz.

---------------------
Kokusuna meleklerin geldiği bir içeceğimiz var niye içmeyelim.(Kahve) Wink
Ama cola içenide kınamam ayrı konu.Bende içerim.
Mesaj03.08.2010, 11:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Bak

bakın burda önemli olan amerikaya veya israile para harcamak değil önemli olan o paraların nerelerde kullanıldıqı yoksa amerika abode yapmış parasını nereye bağışladıqını bilmiyorum sende bilmiyorsundur silahamı bağışlıyor ? bağışlıyor ise onuda kullanma derim ama sen o paranın harcandıqı yeri bilmiyorsan sana konşmak düşmez belki adam o paraları afrikaya,belki engellilere veriyor ? ama coca cola silaha veriyor ve bunu kendileri söyledi
Mesaj03.08.2010, 13:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya boş boş konuşma şimdi senin elinde ne var oradan buradan duymuş gelmiş buraya kulaktan kulağa dolma bilgiler büssürü saçma şey doldurmuş.
Gelmiş bana ders veriyor.Hadi bakalım Coca-Cola'nın İsrai'e yardımını açıklayan belgeleri getir.Üzerlerinde imzalarıda olsun. Very Happy He bide kaşede vurdur. Laughing Özünü bulmuşsunuz gidin onlarıda bulun.Bir de diyorki gittiler kendileri söylediler ne dediler sana mı dediler silaha para veriyoz diye..
Mesaj03.08.2010, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlla siyah kola derseniz Cola Turka için kardeşim. Razz Wink
Mesaj03.08.2010, 13:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Niye Cola-Turkanın salığa çok mu yararı var.
Mesaj03.08.2010, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu: .D

Yeter Beyler Sakin,
anLadımki konuşmak için sadece yorum olsun diye konuşanlar var
Adam bana diyorki nerde kanıt xD sen en iyisi şey ol ya şaklaban falan bilgin yoksa konusmayaksın.
Ayrıca ordan direk sağlığa geçmiş lan o zmn bilgisayarda zararlı hemde bütün markaları biz zararlı diye kullanmayacakmıyız anten
Mesaj03.08.2010, 13:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

eurovisionnet yazmış:

Dediğim gibi illa siyah kola içecem duramıyorum der iseniz dedim.
YERLİ MALI içiniz. Wink
Mesaj03.08.2010, 13:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağlık konuşmıcaksak ne konuşcaz.Çocuk gibi davranma.Senin o zaman bu başlığı açmanda ki tek amaç siyasi.Ve forumda siyasi başlıkların yasak olması lazım. Exclamation
Mesaj03.08.2010, 13:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

ibrahmgun yazmış:
eurovisionnet yazmış:

Dediğim gibi illa siyah kola içecem duramıyorum der iseniz dedim.
YERLİ MALI içiniz. Wink

Adam haklı beyler bazan böyle bazıları cıkıyor coca cola zararlıysa cola turkada zararlı diyerek bir eşleştirme yapıyor aklınca
Mesaj03.08.2010, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu: eee

en azından pepsi için coca cola asla

Önceki mesajları göster: