Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.08.2010, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Facebook 500 milyona ulaştı

Adı son zamanlarda sık sık güvenlik ve gizlilik ihlalleri ile gündeme gelen Facebook'un aktif kullanıcı sayısının 500 milyonu geçtiği sitenin kurucusu Mark Zuckerberg tarafından açıklandı.

İnsanların Facebook sayesinde başlarından geçen güzel şeyleri paylaştığı Facebook Stroies adlı yeni uygulamayı da tanıtan Zuckerberg sitenin gelişimden oldukça memnun.

Yeni Stories uygulamasındaki en ilginç hikayelerden bir tanesi de Danimarka Başbakanı Anders Fogh'a ait. Fogh, site üzerinden tanıştığı 100 hayranıyla birlikte sabah koşusu yaparak ilginç bir deneyime imza atmış.

Özellikle Kanada ve Almanya'da gizlilik ile ilgili kanunlara uymadığı için sorunlar yaşayan Facebook'un aktif kullanıcı sayısında geldiği nokta düşman çatlatacak cinsten.

Yakın zaman önce artık anneler ve babalar da siteye üye olduğu için genç kullanıcıların üyeliklerini iptal etmeye başladığı yönünde gelen haberler şu an için ciddi bir etki yaratmış gibi görünmüyor.
______________
Mesaj06.08.2010, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vay Bea!! Very Happy
______________

Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg
Mesaj06.08.2010, 16:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dile Kolay Wink
______________
Mesaj11.08.2010, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Super birşey

Facebook youtube yş ve googleyi geçdi ve sona ermesi bitmesi çok zor bir sistem yakında googleden zengin olurlar...
______________
Erkeklere Hitab Eden 10 bin Hayranlı Facebook Sayfalarınız Satın Alınır.. ornek(guzel kızlar,iddaa,buyuklerıcın vıdyolar )gıbı ozel mesaj makul atın fiyat verilir
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu