Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.08.2010, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Ayyildiz tİm

Merhaba arkadaşlar. GÜNLERDİR DEVAM EDEN çinin SİNCAN EYELATİNDEKİ TÜRK SOYKIRIMI TÜM YANDAŞLARIMIZI DERİNDEN ÜZMEYİ SÜRDÜRÜYOR. Doğu TÜRKİSTAN’ın başkenti Urumçi de yapılan bu zülüm ve haksızlığa dur dememiz gerekirken hala seyirciyiz! Ama böyle gitmezdi tabii ki, Tük evlatları(TC vatandaşlarının hepsi) bu soysuz-şerefsiz ve adiliğe bir tepki koymayı başardılar! Adını dünyaya duyuran ve tüm ülkelerde çok iyi tanınan dünyada 1numaralı hack grubumuz AYYILDIZ Tim herzaman olduğu gibi yine en kısa zamanda kardeşlerimize destek çıktı ve haksızlık edenlere ağzının payını verdi!

Çin’in bazı kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerini de çökerten AYYILDIZ Tim üyeleri, çökerttikleri internet sitesine “Uygur Türkleri yalnız değil” ve “Bu vahşete bir son verin” şeklinde sloganlar yazdılar. Yapılan açıklamalarda kısa bir süre sonra asgeri siteler, baka siteleri ve kamu kuruluşlarının sitelerinide çökertebileceklerini belirttiler! …

Peki kimdir bu AYYILDIZ Tim?

Ayyıldız Tim ile ticari anlaşmaları olan ve onların bazı işlerini yapan yayınevi sahibiyle yapılan röportajda sorulan;

“Ayyıldız Tim” internetin komandoları olarak biliniyor. Ayyıldız Tim kimdir, nedir?? biraz bahseder misiniz?

sorusuna verdiği yanıt:

Ayyıldız Tim, Türkiye’nin Siber Savunma Ordusudur! İnternet güvenliği, bilişim güvenlikleri, çocuk pornosu gibi çeşitli suçlara karşı ülkenin çıkarlarını düşünerek, disiplinli-adil ve kusursuz olarak çalışan bir ekiptir. Şu anda dünyanın en büyük hack timi Ayyıldız Tim’dir. Mesela Hollanda’nın tüm devlet siteleri, Norçev, İsveç, Almanya, Fransa, Danimarka vs… gibi ülkelerde dahil dünyanın her yerinde yüz milyonlarca dolar zarar vermiştir hack timleri. Aslında bu hack değil de insanlara söylediklerine karşı bir TEKZİP yayınlama gibi algılanmalıdır. Sadece haksızlıklara cevap veren bir güçtür.


AYYILDIZ Tim (Logo 1)
Cevapta da olduğu gibi, yapılan bütün araştırmaların sonucunda Ayyıldız Tim‘in tamamen vatan lehine çalışan bir grup olduğu anlaşılabilir. Sürekli dünyadaki olayları takip ederek yapılan bütün haksızlıklara ve söylenen yalanlara en güçlü ve en kısa sürede cevap vermektedirler. Çok güzel bir geçmişleri var
Roj Tv‘ye verdiği destek ve Hz. Muhammed(S.A.V)’e yönelik çirkin saldırılar nedeniyle sadece Danimarka’yı 2 Milyar dolar zarara uğratan Ayyıldız Tim‘in, artan terör olayları sonrasında 500 üzerinde PKK sitesini hacklediği biliniyor. Büyük bir organizeyle özellikle kutsal dinimiz, vatanımız ve paraçalanamaz bütünlüğümüzü savunmaya çalışıyorlar. Kanlı terör örgütü pkk için çok fazla uğraşları vardır. Uzun zamandır onları tekip edip sanal alemde sürekli egale etmektedirler. Tıpkı büyük bir yalan olan ermeni soykırımını destekleyenlere yaptıkları gibi…
Açıklamalarına göre Danimarkaya yapılan saldırılardan sonra, inanılmaz bir olay gerçekleşmiş. Bir Danimarka vatandaşı, sitelerine, “sitesinin AYT tarafından hacklendikten sonra, bunun sebebini araştırdığını ve İslam’ı öğrenmek istediğini” yazmış.

Önceleri, buna şüphe ile baktıklarını açıklayan AYT yetkilileri. Ancak, daha sonra samimiyetini anladıktan sonra, kendisine İslam’ın en yüce ve gerçek din olduğunu, batıda anlatıldığı gibi İslam’ın terörle bağı olmadığını anlatmışlar. Bazı arkadaşlarının da yardımı ile bu Danimarka vatandaşı, Müslümanlığı kabul etmiş. Kendi sitesini bizzat düzenlemiş, güvenliğini sağlamışlar. Sonra sitesini teslim etmişler.
Dünyadaki en iyi hack grubu olduğu söylenen Ayyıldız Tim bunu sürekli haklı çıkarmakta, bu konuda Danimarka ve İsveç’i örnek verebiliriz. Danimarka’ya saldırıları dünya basınında geniş yer aldı. İnternet tarihinde böyle bir saldırının eşi olmadığı yazıldı. Çünkü zarar çok büyüktü, boykot ve hack saldırılarının toplam zararı 2 milyar dolar oldu. Danimarka ve İsveç’te aynı anda 5000 site hacklendi. Daha sonra on binlerce siteleri hacklenince İsveç Başbakanı telaşla açıklama yapmıştı. Bu tip örnekleri çoğaltabiliriz. Avusturya’daki Türk Lokumu(çıplak ve başörtülü bir kadın şeklinde yapılan heykel) heykeline karşı tepki olarak yapılan saldırıları o kadar etkili oldu ki Avusturya federal mahkemesi haklarında yakalama emri çıkardı. Ama izlerini bulamadılar. Bir hafta boyunca Avusturya Tv’leri ve gazeteleri bu haberleri yazdı. Bulgaristan saldırılarında aşırı milliyetçi ATAKA partisi tabiri yerindeyse kellelerine 100 bin dolar ödül koydu. Ama onlar; “Biz o kadar ucuz değiliz” diyerek sitelerini tekrar hacklediler

Kendilerini Ayyıldız Tim/Siber savunma ordusu olarak adlandıran “Milliyetçi Hackerlar” dtp.org.tr’ye, DTP’lileri yalanlayan bir tekzip metni ile “şehitler dile geldi” başlıklı bir video koydu. DTP liderlerinin ve vekillerinin kışkırtıcı ve yalanlarla dolu açıklamalarına verilen cevap sert oldu.
Siteyi hackleyen ekip ayrıca ana sayfaya Türk bayrağı, şehit cenazelerinde çekilmiş fotoğraflar ve PKK tarafından katledilen vatandaşlarımızın resimleri ve Mehter marşı koydular.

Bir diğer büyük saldırıları ise Arabistan’a olmuştu.AyYıldız Tim hack sebebini ise “Arabistana uyarı” olarak dünyaya duyurdu.


Ayyıldız Tim (Logo 2)
Sebep; bir süre önce Allah’a ve İslam’a küfür ettiği iddiaları ile idam cezasına çarptırılan Türk vatandaşı Sabri Boğday’ın bir iftiraya kurban gittiğini, Allah’a küfür etmediğini ve inançları konusunda hassas bir insan olduğunu öğrendiklerini bildiren AYYILDIZ Tim yetkilileri, Allah’a küfür etmediği halde, çeşitli iftiralar ciddiye alınarak bu kararın infazının gerçekleşmesi halinde Arabistan yetkililerinin büyük zarara uğratacaklarını söylediler. Müslüman Arabistan Halkı ile hiçbir sorunları olmadığını da vurgulayan AYYILDIZ Tim, Arabistan’da işlemediği bir suçtan ötürü idam edilmesinin kabul edilemez olduğunu ve geri adım atılmazsa bu kararı verenleri Milyon dolarlarla ölçülecek zarara uğratacaklarını MİCROSOFT’un sub domain sitesini hackleyerek oradan duyurdular…

Yapılan Saldırılar Nasıl Planlanıyor? Sonunda Neler Oluyor? Örnekleri Anlatır Mısınız?

Sizlere AYT‘nin çıkarmış olduğu “Ayyıldız Tim Görünmeyen Kahramanlar” adlı kitaptan bir bölümle cevap vereyim;

HEDEF ÜLKE : DANİMARKA

NEDEN : P.. Terör örgütüne ve onun yayın organlarına yataklık yapmak, destek vermek. Peygamberimize hakaret ,İslam Dinini aşağılamak, Bütün Müslümanlara terörist gözüyle bakmak.
Danimarka Kuşatması İçin Düzenlenen Tekzip :

(Aşağıda okuyacağınız tekzip 5 ayrı lisanda hazırlanan indeks ile ele geçirilen bütün sitelerde yayınlanmıştır.)
Ay-Yıldız Tim, www.ayyildiz.org Basın Bildirgesidir!

Dünyaya, açıklama gereği duyuyoruz.
Bizler, Osmanlı İmparatorluğu”nu kuranların torunları, Türkiye Cumhuriyeti`nin gençleriyiz.
Her şeyden önce, 700 yıllık Osmanlı İmparatorluğu`nda bizler, sizlerin, dininize, dilinize ve yaşantınıza, asla saygısızlık yapmadık. Özgürce yaşadınız. Türklerin binlerce yıllık geçmişini okumadan bizleri Ermeni soykırımı ile suçluyorsunuz. Gerçek şudur; Ermeniler, on binlerce Türk”ü katletmişlerdir. Çocukları öldürmüşler, hamile kadınları süngülemişlerdir. Bunlar, kendilerinin, Osmanlının ve İngiliz arşivlerini kayıtlarında belgeli olarak mevcuttur. Türkler, kendilerini korumuşlar ve karşı savaş başlatmışlardır. Sizin ülkenize, böyle bir saldırı olsa idi, siz ne yapardınız? Bunu söyleyin? Bugün, Fransa birçok ülkede soykırım yapmıştır. Almanya, Yahudileri katletmiştir. Ermenilerin,1992 tarihinde, Karabağ, Hoca-Ali’de, Türk Katliamı ve Kıbrıs Rumlarının Türk’leri katlettiği unutulmamıştır. Balkanlar’da yüz binlerce Müslüman katledilirken, “Siz, Avrupa ve dünya sadece izlediniz.” Bugün, Irak’ta, Orta Doğu’da, insanlar ölürken yine izliyorsunuz. Her şeyi bıraktınız da; yalanla dolu, sözde Ermenilerin yalakalığına mı soyundunuz? Bunları, neden konuşmuyorsunuz? Çok mu temizsiniz? Ama biz temiziz. Bizim dinimiz İslâm’da bir insanı öldürmek, dünyayı öldürmektir. Ladin gibilerin, İslâm’la alakası yoktur. İslâm’ı tanımadan, İslâm’a küfür ediyorsunuz. Peygamberimize, küfür ediyorsunuz. Biz ise, Hz. Musa’yı, Hz. İsa’yı peygamber kabul eden bir milletiz. Sizdeki, özgürlük ve insan hakları bu mu? PKK terör örgütü ve Avrupa! Siz, sözde insan haklarının merkezi Avrupa! Bebek katili Apo’nun ve yandaşlarının merkezisiniz. Maddi destek sağlıyorsunuz. Teröristleri barındırıyorsunuz. Siz de, birer terörist yandaşısınız. 30 bin insanı katleden, vatan hainlerinin arkasındasınız. Sizin polisinizi, askerinizi öldürselerdi; siz ne yapardınız? Güney Doğu’ya gidiyorsunuz destek için… Neden şehit ailelerini ziyaret etmiyorsunuz? Sebebi belli ki; siz, Türkiye’yi bölmek için çabalıyorsunuz! PKK, ne kadar terörist ise, siz de onlar kadar suçlusunuz. Türkiye’de, Kürt sorunu diye bir ayrım asla olmadı. Turgut Özal Başbakan ve Cumhurbaşkanı idi. Ve Kürt’tü. Ülkemizde, Kürt kökenli birçok bakan var. Türkiye’de Kürt sorunu yok. PKK denen teröristlerle, Kürt kardeşlerimizi karıştırmayın. Umarız, sizin ülkenizde teröre kurbanlar verir. Umarız, sizin polisiniz, askeriniz de ölür. O zaman bizi anlarsınız.
BUNDAN SONRA, TÜRKİYE CUMHURYETİ’NE EN UFAK BİR SÖZLÜ SALDIRIDA DA, CEVABINI ALACAKSINIZ!!!

Bunun yanında;
Birleşmiş milletlerin web sitesine saldırarak sitenin içeriğine hiçbir şekilde zarar vermeden siteye İngilizce uyarı şeklinde bilgi mesajı bıraktılar. Siteye bırakmış oldukları mesajın Türkçesi şu şekilde;

Bu zamana kadar Iraktaki, Filistindeki, Afrika`daki halkı sadece izlemekle yetindiniz.İsrail Lübnan`da sivil halkı, günahsız çocukları vururken, sizinde haber kuleleriniz bombalandı. İsrail dünyaya kafa tutuyor. Size soruyoruz siz kimin birleşmiş milletlerisiniz. Siz milletleri değil menfaatlerinizi birleştirmeyi becerebilmişsiniz ancak. Bize demokrasiden, insan haklarından bahsediyorsunuz. Bu mudur sizin insan haklarınız. Biz sizin oyuncağınız değiliz.

Biz AYYILDIZ TEAM Cumhuriyet`in çocukları olarak size demokrasiyi insan haklarını öğretmeye geldik. Bundan ötesi; ya istiklal, ya ölüm!

Ve sitede bir süre10.yıl marşı çaldı…

Avusturya’nın en ünlü alışveriş sitesi, Brezilya’nın en ünlü moda sitesi, Fransa’nın gÜnlÜk trajı 5000 civarı olan bir haber sitesi başta olmak üzere;
Tekzip Koyulan Ünlü Siteler :
Sitelere zarar verilmemiş, Ana sayfalarına Tekziplerimiz bırakılmıştır.
Ana sayfalarında Ermeni yalanları ve pkk terör örgütünün hain yüzü anlatıldı.

Avusturya devlet siteleri, Avusturya radyo ve basın siteleri, Avusturya Banka siteleri,
MSN Italya, Johns Hopkins Üniversitesi, YAHOO Kore, Epson, UNESCO, Columbia Üniversitesi Siteleri,
United Nations(UN-Birleşmiş Milletler), UNHCR, Italya Savunma Bakanlığı- Hava Kuvvetleri,
Yokohama, Oklahoma State Üniversitesi, Yunanistan Parlamentosu, Stanford Üniversitesi Siteleri,
Salford Üniversitesi Siteleri, Dünya Bankası- World Bank, Washington Üniversitesi,
Kaitseliit – Estonya Askeri Savunma Birliği, ABD Leon Eyaleti Savcısınıns €†€b¢f£70AABD Palm Beach Eyaleti Savcısının Resmi Web Sitesi, Universal Studios,
Barrington Eyaleti Resmi Web Sitesi(ABD), NASA Siteleri, Deped – Filipin Cumhuriyeti Eğitim Departmanı,
Kaspersky Slovenya, Filipin Merkez Bankası, Eau Claire Eyaleti Resmi Web Sitesi (ABD),
Brezilya Kara Komandoları, Real Madrid, Peoria Eyaleti Resmi Web Sitesi (ABD),
Solano Eyaleti Resmi Web Sitesi (ABD), Leon Eyaleti Resmi Web Sitesi (ABD), Dünya Bankası,
Yunanistan Parlementosu Sitesi, Paris Hilton, Tom Cruise, Bulgaristan Bakanlık siteleri,
Bulgar ataka partisi ve basın siteleri, NASA TV, Misyoner Sitesi: ISAMASIH.ORG,
Da Vinci’nin Şifresi, Hollanda Devlet Siteleri, Rock LabeL TV, İsveç Devlet Siteleri,
Adelphia TV, National Geographic, CIA Ajanı Albert Pintat’ın sitesi,
Rusların, Wap Sitesi Waplandı, Belçika devlet ve alış veriş siteleri, Arabistan Milli Eğitim Bakanlığı,
Arabistan Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Arabistan Üniversite siteleri, Arabistan Bankaları vs…
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu