Yazar |
Mesaj |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Üstteki reklamlarda, hoş olmayan şeyler çıkıyor!.. |
|
↑
|
|
 |
-

yusufck18
Uzman Üye
|
27.08.2010, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca Şimdi Rastladım..
Reklamı İnceleyin Arkadaşlar..Sorun Sadece Sitelerimizde Değil Bedava-sitem.com'dada Var.
Ailemiz Yanımızdayken Biz B-s'ye Giremiceyekmiyiz ? |
|
↑
|
|
 |
-

tumhepsiburada
Uzman Üye
|
27.08.2010, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım bir şeyi niye uaztıyorsun resimde gördüğün pozları sen artık sokaktada görüyorsun hemde daha abartılılarını..
O zaman sokağa çıkıp sokaktada yürümeyelim ailemizle..
Bundan daha şeylerini TV'lerde çıkarıyorlar utanmadan daha da abartıyorlar ozaman RTÜK bunlarıda engellesin.. biri bitiyor biri başlıyor yapmayın.. Gördüğünüz reklamlarda abarttığınız derecede bir şey yok. Bu böyle ama:
Olmaması daha güzel olurda ama bizim yapacak bir şeyimiz yok Webme'nin direk olarak reklam veren firmaya söylemesi gerek.. |
|
↑
|
|
 |
-

yusufck18
Uzman Üye
|
27.08.2010, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Arkadaşım bir şeyi niye uaztıyorsun resimde gördüğün pozları sen artık sokaktada görüyorsun hemde daha abartılılarını..
O zaman sokağa çıkıp sokaktada yürümeyelim ailemizle..
Bundan daha şeylerini TV'lerde çıkarıyorlar utanmadan daha da abartıyorlar ozaman RTÜK bunlarıda engellesin.. biri bitiyor biri başlıyor yapmayın.. Gördüğünüz reklamlarda abarttığınız derecede bir şey yok. Bu böyle ama:
Olmaması daha güzel olurda ama bizim yapacak bir şeyimiz yok Webme'nin direk olarak reklam veren firmaya söylemesi gerek..
Zaten Bizde Webme Firmaya Söylesin Diye Uzatıyoruz Hocam,
Support'a Mail Atınca [ Eğer Tek Başına İsen ] Olumlu Bir Yanıt Alamıyoruz..
Ama Bu Şekilde Topluca Şikayetci Olursak Belki Birşeyler Başarbiliriz. |
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Oğuz!..
Bugün sitede ne gördüm biliyormusun, tam ekran "Sex Sex Sex" yazısı başlığında, 1-2 resim, ama nasıl resim anladın sen onu, Ramazan Ramazan yazdırdınız sonunda bana!..
Sonra gitti zaten, 1-2 kere daha rastlarsam ss alacağım, muhtemelen 1-2 günde veya 12 saatte bir görülebilen cinsten bunlar!..  |
|
↑
|
|
 |
-

mikroweb
Acemi Üye
|
27.08.2010, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar haklısınız reklamlar gerçekten sıkıcı ama bedava sitemde bu kadar şeyi bize tek kuruş ödemeden veriyorum banner lar olmalı pop-up larda neyse ama splash reklamları fazla ama genede onun dışında benim pek bi derdim yok |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
27.08.2010, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

soruyorum
Aktif Üye
|
27.08.2010, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogger açacan keyfine bakacan  ______________  soru soruyorum ve cevap bekliyorum |
|
↑
|
|
 |
-

bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
27.08.2010, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kalksın da bedava-sitem nereden gelir elde edecek? Aslında kendi açımızdan bakıyoruz. Bedava-Sitem kapansa bizim için daha kötü olacak. Sadece ahlak çerçevesinde reklamlar olsun ama reklamlar kalsın. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
 |
-

caginyarismasi
Aktif Üye
|
28.08.2010, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Popup yüzünden siteminde hiti tabanlara indi. Ben sadeliğe önem veren biri olarak sitemde popup istemiyorum. Benim sitemde kendi koyduğum hiç bir reklam yoktur. Gelen ziyaretçilerin daha rahat faydalanması için tıklamalı reklam bile koymadım. Ama popup reklamı siteyi batırdı.
PoPuP a HaYıR DiYoRum.______________ Herkesi Sitemize Bekleriz...
www.caginyarismasi.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

turkagen
Acemi Üye
|
12.09.2010, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

oyunhangari
Aktif Üye
|
12.09.2010, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben 1,2 senedir bedava-sitem'deyim hala bu reklamları ücretle kaldırma gelecek amacım webme'yi kötülemek degil ama yıl oldu artık bişeyler yapın diye söylenirken kendimi diger servislerde buldum... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

petrokod
Acemi Üye
|
20.09.2010, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: Default |
|
|
Bence tamam reklam mecburi olsun kabul ediyoruz ama reklamı site yöneticisi istediği yere koyabilmeli tepemize dikmiş kocaman reklamı ne sitede tip var ne reklamda zaten o reklamlara tıklayacak olanın aklına şaşarım ben:evil: ______________
http://www.vipkral.com/
|
|
↑
|
|
 |
-

aykutservis-com
Uzman Üye
|
26.03.2011, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |