1- Reklam yasaktır.. (sadece serbest bölgede değil her bölümde "reklam bölümleri hariç" )
2- Bu fragman sadece tr.gg'de olamaz çünkü fragmanı sen yapamdın ATV'de bu fragman dönüyor.
3- Umarız bir daha reklam yapmazsınız çenkü bu banlama suçudur..
1- Reklam yasaktır.. (sadece serbest bölgede değil her bölümde "reklam bölümleri hariç" )
2- Bu fragman sadece tr.gg'de olamaz çünkü fragmanı sen yapamdın ATV'de bu fragman dönüyor.
3- Umarız bir daha reklam yapmazsınız çenkü bu banlama suçudur..
çok pardon bir an kendimi kaybettim yoksa bu konuyu bedava siteni tanıt bölümüne açacaktım.bir anda kafam gitti.özür dilerim.bende sonradan farkına vardım. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.