Merhaba değerli arkadaşlarım size bir problemimi anlatıcam.
Sitemi açış tarihim 26.08.2010 'dur. Sitemin açılış tarihi 27.08.2010 dur.
Meta tagları aktif edip sitemi " Google " 'a ekleyip doğrulama zamanım sitemin açılış tarihiyle aynı zamandır.
Sitemin Google Amca'a eleniş tarihi 29.08.2010 dur. Sonrasın Ana Sayfa harici sayfalardan 2 sinin eklenişi 30.08.2010 ve sonraki 3 nün eklenişi 31.08.2010 'dur.
Buraya kadar herşey güzel; ancak şuan 30-35 arası sayfam olmasına karşın niçin 1 Gün 18 Saat 49 Dakikadır benim sitemden tek bir sayfa Google eklenmiyor. Acaba meta tag kullanmadığım için mi? (Daha fazla da olması mümkün.)
Not1: Her gün aynı saatte pingler-com dan ve autopinger-com dan pingliyorum.
Not2: Site bandan baktım. Google beni banlamamış.
Not3: Site haritasını oluşturdum;ancak bu sabah yaptım. Bilemiyorum.
Acaba neden bu kadar sürüyor. Her sayfamda 3-4 gün beklicekse sitemin güncel haber ve olaylara nasıl yorum ve çözüm getirebilir. Bunun hızını artırmanın yolları yok mu?
Google sitenizi dogruladiniz diye ekleme mecburiyetinde degildir.
Tabii bu bir süre sürer ancak bazi sitelerde 2-3 haftayi buldugu oluyor.
Ayrica sitenizi ne kadar aktif tutarsaniz, o kadar cok ve o kadar hizli indexlenirsiniz...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.