Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.09.2010, 11:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Kullanıcı Hesabı Denetimini Kaldırmak

Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC), bilgisayarınızda yetkisiz değişiklik yapılmasını önlemeye yönelik bir Windows özelliğidir. UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi), bilgisayarınızın çalışmasını potansiyel olarak etkileyebilecek eylemleri gerçekleştirmeden veya diğer kullanıcıları etkileyecek ayarları değiştirmeden önce sizden izin veya bir yönetici‌ parolası isteyerek bunu gerçekleştirir.

Bu eylemleri başlatılmadan doğrulamakla UAC, kötü amaçlı yazılımların ve casus yazılımların yüklenmesini veya bilgisayarınızda izinsiz olarak yükleme veya değişiklik yapmasını önlemeye yardımcı olur.

Bir görevin tamamlanması için izniniz veya parolanız gerektiğinde, UAC sizi sürekli uyarır.

Kullanıcı Hesabı Denetimini kapatmak için.

1. Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Kullanıcı Hesapları ve Aile Güvenliği ( ya da, ağ etki alanına bağlıysanız, Kullanıcı Hesapları) ve ardından Kullanıcı Hesapları´nı tıklatarak Kullanıcı Hesapları´nı açın.

2. Kullanıcı Hesabı Denetimi´ni aç veya kapat´ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

3. UAC işlevini etkinleştirmek için Bilgisayarınızı korumaya yardımcı olması için Kullanıcı Hesabı Denetimi´ni (UAC) kullanın onay kutusunu işaretleyin veya UAC´yi kapatmak için onay işaretini temizleyin, ardından Tamam´ı tıklatın.
Mesaj04.09.2010, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Yorum Yok!

Arkadaşlar Forumda O kadar konu Açıyorum O Kadar Kişi Okuyor Ama Kimse Emeğe Saygı Açısından Bir Teşekkür Bile Etmiyor Lütfen Küçücük de Olsa Bir Teşekkür Yazın.Şimdiden Teşekkürler
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu