Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2010, 08:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayak6animasyon yazmış:
bilginsayar yazmış:
ωωω.ιмzασℓυѕтυя.тя.gg ∂α ιƒяαмє кσ∂υ ωαя∂ıя σ σηℓιηє ιмzα σℓυşтυямαηıη ∂α gєяçєк ѕιтєѕι∂є ωωω.ιмzασℓυѕтυя.тк уα αιттιя ємєк нıяzızℓığı ιуι ∂єğιℓ∂ιя

Ya bu forumda ne kadar zeki insan varsa beni buluyor Very Happy
srarım sana imzaolustur.tk kimin ? benim. Kanıt isteyenler özelden gelsin her turlu kanıtlarım Wink

EVET yorumlara devam Smile

Bunu Yinede Yapmaman Lasım Bak Mesela Bilmeyen Biri Derki Suna Bak İframe Kullanıo Faln Onun İÇİn Kardeşim Bide Bende Akıl Sende Olsa
Mesaj13.09.2010, 08:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilginsayar yazmış:
ayak6animasyon yazmış:
bilginsayar yazmış:
ωωω.ιмzασℓυѕтυя.тя.gg ∂α ιƒяαмє кσ∂υ ωαя∂ıя σ σηℓιηє ιмzα σℓυşтυямαηıη ∂α gєяçєк ѕιтєѕι∂є ωωω.ιмzασℓυѕтυя.тк уα αιттιя ємєк нıяzızℓığı ιуι ∂єğιℓ∂ιя

Ya bu forumda ne kadar zeki insan varsa beni buluyor Very Happy
srarım sana imzaolustur.tk kimin ? benim. Kanıt isteyenler özelden gelsin her turlu kanıtlarım Wink

EVET yorumlara devam Smile

Bunu Yinede Yapmaman Lasım Bak Mesela Bilmeyen Biri Derki Suna Bak İframe Kullanıo Faln Onun İÇİn Kardeşim Bide Bende Akıl Sende Olsa

şu an için bu sistem bs'de çalışmayacağı için iframe zorunlu Wink

Ayrıca Bende Akıl Sende Olsa derken ??? heralde ekleri yeni öğreniyorsun kaça gidiyorsun abisi 2 veya 3' e mi ? Very Happy

Yorumlara devam..

3 Adet Mod Alınacaktır.
Mesaj13.09.2010, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence bu yaptığın yanlış dostum.
Çünkü sürekli yeni bir site açıyorsun.Sonra forumda reklmlarını yapıyorsun.
Foruma baksak 10/5 senin diğerleri hepimizin konusudur.Yani herkes gibi bir site açıp onu geliştirebilirsin(içerik olarak.) her şeyi barındırırsın o sitede.Ama sen aklına her bi yenilik geldiğinde yeni site açıyorsun. Wink
Mesaj13.09.2010, 10:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

alisanwebsitesi yazmış:
Foruma baksak 10/5 senin diğerleri hepimizin konusudur.Yani herkes gibi bir site açıp onu geliştirebilirsin(içerik olarak.) her şeyi barındırırsın o sitede.Ama sen aklına her bi yenilik geldiğinde yeni site açıyorsun. Wink

Dostum her site için 2 ayda 1 konu açma hakkım var ben bu hakkımı kullanıyorum Wink

Ayrıca istediğim zaman site açma fikrine gelirsek kendimi deniyorum Wink

Evet yorumlara devam !!

3 Adet Mod Alınacaktır.
Mesaj13.09.2010, 10:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayak6animasyon yazmış:
alisanwebsitesi yazmış:

Dostum her site için 2 ayda 1 konu açma hakkım var ben bu hakkımı kullanıyorum Wink

Ayrıca istediğim zaman site açma fikrine gelirsek kendimi deniyorum Wink

Evet yorumlara devam !!

İşte bende oonu söylüyorum.Kendini denemk için bir site aç geliştir.Sonra o siteni paylaş forumda.
Bence böylesi daha mantıklı. Wink
Mesaj13.09.2010, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

alisanwebsitesi yazmış:

İşte bende oonu söylüyorum.Kendini denemk için bir site aç geliştir.Sonra o siteni paylaş forumda.

Bence yanlış düşünyorsunuz neyse önerilerinizi özelden de yapabilirsiniz , konuyu kirletmeyin Wink

Evet yorumlara devam edelim Smile

3 Adet Mod Alınacaktır.
Mesaj13.09.2010, 11:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayak6animasyon yazmış:
alisanwebsitesi yazmış:

Bence yanlış düşünyorsunuz neyse önerilerinizi özelden de yapabilirsiniz , konuyu kirletmeyin Wink

Evet yorumlara devam edelim Smile

Konu kriletmek deyildir bu.Siz bu konuyu sitenizi değerlendirmemiz için açıyosanız şikayete eleştiriye açık olmak durumundasınız.Neyse forumun birinci sayfası komple sizin konularınız nerdeyse.Bi de sürekli üste çıkarıyosunuz konuları.
Bunlarada bişey demiyorum iyi günler başarılar.
Mesaj13.09.2010, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Zaten onlara birşey deme hakkın yok Wink

Ayrıca birçok sitemin olması hizmet kapsamımızın geniş olmasından kaynaklanyor bunu size 100 defa soylemişimdir belki Razz

Yorumlara devam edelim bakmayın siz ona Smile

3 Adet Mod Alınacaktır.
Mesaj15.09.2010, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlara devam !!
Mesaj15.09.2010, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel bnce siz açın siteleri doldurun ne kadar değişik proje varsa sizde Smile emin oln bundan herkes html kod sitesi yok sanalika sitesi açarken siz b-s de yeni siteler yeni projeler getiriyorsunuz.... bu birinci örnek

galiba bscanavari da sizindi o da çok güzel bir siteniz..

(Hala bscanavarını nasıl yaptığınızı çözmeye çalışıyorum Very Happy )
Mesaj15.09.2010, 22:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

hituzmani yazmış:
güzel bnce siz açın siteleri doldurun ne kadar değişik proje varsa sizde Smile emin oln bundan herkes html kod sitesi yok sanalika sitesi açarken siz b-s de yeni siteler yeni projeler getiriyorsunuz.... bu birinci örnek

galiba bscanavari da sizindi o da çok güzel bir siteniz..

(Hala bscanavarını nasıl yaptığınızı çözmeye çalışıyorum Very Happy )

yorumunuz için teşekkürler... çok yakında daha fazla yenilikle karşınıza çıkıcaz.
Mesaj17.09.2010, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow ayak6 silindimi yoksa kendinimi sildi Razz

forum oluştur bence güzel değil 2/10 Razz Razz
Mesaj17.09.2010, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar.
Mesaj17.09.2010, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

61furkan67 yazmış:
Arrow ayak6 silindimi yoksa kendinimi sildi Razz

forum oluştur bence güzel değil 2/10 Razz Razz