| Yazar |
Mesaj |
-

oyunkamo
Acemi Üye
|
14.09.2010, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: Giderseniz gidin, sohbete döndü burası fazlasıyla, istediğiniz zaman gidebilir sitenizi silebilirsiniz, ama kişisel veya grupsal olarak burada böyle "yok ben diyorum" bilmem ne diyemezsiniz, modlarda fazlasıyla çalıştığından başlığı bir kilitleyemediler!..(!)
Kimse burada yok başka yerine veya olumsuz provakatörlük yapmasın, giden gitsin, bizde rahatlayalım, bizimde com'lu, net'li sitelerimiz var, ama tr.gg forumundan 1 dakika ayrılmıyoruz, belirli bir alışkanlık artık bu, ama gidecekseniz gidin yeter artık!
Kardeşim burası serbest bölge ve istediğimizi konuşuruz .Ayrıca ne var ki arkadaş gideceğini söylemiş bizde onunla ve bs'den ayrılma konusuyla ilgili yorumlarımızı yapıyoruz . |
|
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
oyunkamo yazmış: programyapmak yazmış: Giderseniz gidin, sohbete döndü burası fazlasıyla, istediğiniz zaman gidebilir sitenizi silebilirsiniz, ama kişisel veya grupsal olarak burada böyle "yok ben diyorum" bilmem ne diyemezsiniz, modlarda fazlasıyla çalıştığından başlığı bir kilitleyemediler!..(!)
Kimse burada yok başka yerine veya olumsuz provakatörlük yapmasın, giden gitsin, bizde rahatlayalım, bizimde com'lu, net'li sitelerimiz var, ama tr.gg forumundan 1 dakika ayrılmıyoruz, belirli bir alışkanlık artık bu, ama gidecekseniz gidin yeter artık!
Kardeşim burası serbest bölge ve istediğimizi konuşuruz .Ayrıca ne var ki arkadaş gideceğini söylemiş bizde onunla ve bs'den ayrılma konusuyla ilgili yorumlarımızı yapıyoruz .
Bu tür başlıkların açılması "YASAK", anladın mı, tekrar söyleyeyim mi? |
|
|
↑
|
|
 |
-

mancii
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
indexe arkadaşımızın birdaha forum a birdaha uğrmıyacak olması beni üzdü sağolsun yardımlarını gördüm hiç te bir rahatlama olmadı. gidecem durulmaz gibi cevaplar yazılması bencede yanlış kimseyi zorla tutulmuyor sonuçta burda herkezin kendi özgür iradesi
idexe de umarım kızgınlıkla böyle bir karar almıştır umarım yine aramızda görürüz ______________ @simerweb
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

oyunkamo
Acemi Üye
|
14.09.2010, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: oyunkamo yazmış: programyapmak yazmış: Giderseniz gidin, sohbete döndü burası fazlasıyla, istediğiniz zaman gidebilir sitenizi silebilirsiniz, ama kişisel veya grupsal olarak burada böyle "yok ben diyorum" bilmem ne diyemezsiniz, modlarda fazlasıyla çalıştığından başlığı bir kilitleyemediler!..(!)
Kardeşim burası serbest bölge ve istediğimizi konuşuruz .Ayrıca ne var ki arkadaş gideceğini söylemiş bizde onunla ve bs'den ayrılma konusuyla ilgili yorumlarımızı yapıyoruz .
Bu tür başlıkların açılması "YASAK", anladın mı, tekrar söyleyeyim mi?
Tamam bilmiyodum düzgün söyleseydinde olurdu  ______________ @gececi40
forum imzanız 460 pixelden
uzun olmamalı. |
|
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Önceki mesajları incelemeyi deneyin arkadaşlar, ortada bir durum var, adam son sayfayı inceleyip yorum yapıyor, sonra iş karışıyor, tüm mesajları okuyun lütfen, ben size (@oyunkamo) söyledim bir önceki sayfada!..  |
|
|
↑
|
|
 |
-

yusufck18
Uzman Üye
|
14.09.2010, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Online Bir Moderatöre Konuyu Kilitletiyorum.
Hoşçakal @indexe  |
|
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
14.09.2010, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güle güle ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
|
↑
|
|
 |
|