Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj20.09.2010, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:
Okulun kıymetini bilin.. Bu sözler zamanın da bana hep boş gelirdi. Bir kulağımdan girip, diğerinden çıkardı. Okuyupta ne olucam derdim..... Okul herşeyin başı. Okul herşey. Okul hayat... Okuyun. Hz. Muhammed (s.a.v) e bile oku emri geldi. Ama bize okumak çok geliyor... (: Geleceğinizi kurtarmak istiyorsanız okuyun...

Çok Doğru Kardeşim....
Mesaj24.09.2010, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

lifeye yazmış:
informess yazmış:
Okulun kıymetini bilin.. Bu sözler zamanın da bana hep boş gelirdi. Bir kulağımdan girip, diğerinden çıkardı. Okuyupta ne olucam derdim..... Okul herşeyin başı. Okul herşey. Okul hayat... Okuyun. Hz. Muhammed (s.a.v) e bile oku emri geldi. Ama bize okumak çok geliyor... (: Geleceğinizi kurtarmak istiyorsanız okuyun...

Çok Doğru Kardeşim....

Mesaj24.09.2010, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:

haklısın kardesm.

okul okumayanlar ileride çok üzülürler.
Mesaj24.09.2010, 14:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

yani kendi geleceğiniz için okuyun kim kopya çekmiş size ne kopya çekenleri allah çezalandırır