Yazar |
Mesaj |
-

nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2010, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir bayan olarak geçenlerde bir Bjk maçını izlemiştim rakibinin adını unuttum.Ama rakip takımdada 3 Türk oyuncusu oynuyordu.Bjk'dada 3 Türk Oyuncusu oynuyordu.Bir Türk takımı olarak bir takımda 3 Türk oynaması moralimi bozdu. ______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler! |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
22.10.2010, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Bir bayan olarak geçenlerde bir Bjk maçını izlemiştim rakibinin adını unuttum.Ama rakip takımdada 3 Türk oyuncusu oynuyordu.Bjk'dada 3 Türk Oyuncusu oynuyordu.Bir Türk takımı olarak bir takımda 3 Türk oynaması moralimi bozdu.
Evet bencede...Alpt yapi olarak halen sorunluyuz futbol dalinda...
Eger altyapi olsaydi bugün bunlar olmayacakti... |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
22.10.2010, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Bir bayan olarak geçenlerde bir Bjk maçını izlemiştim rakibinin adını unuttum.Ama rakip takımdada 3 Türk oyuncusu oynuyordu.Bjk'dada 3 Türk Oyuncusu oynuyordu.Bir Türk takımı olarak bir takımda 3 Türk oynaması moralimi bozdu.
Anlatmak İstediğimde Bu benim Bir Önceki Yazılarımda. Türkiyede Futbolcu yok Üretimi yok  Şöyleki Neredeyse Her sokakda 10 kişiden 2 si Güzel oynuyor Mutlaka vardır. Ama Değerlendiremiyoruz Ülke Olarak Değerlendirsek bile Bunlar elimizden Gidiyor. Örnek Mesut Adam Her hafta Gol atıyor. Tamam güzel Gol atması yabancı takımda avrupada oynaması bizim için iyi ama Bizede Lazım Değilmi Türk takımlarına ardayla olacak İş Değil Bunlar Alt yapı yok... ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
 |
-

nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2010, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: nurcin-ozer yazmış: Bir bayan olarak geçenlerde bir [b]Bjk maçını izlemiştim rakibinin adını unuttum.Ama rakip takımdada 3 Türk oyuncusu oynuyordu.Bjk'dada 3 Türk Oyuncusu oynuyordu.Bir Türk takımı olarak bir takımda 3 Türk oynaması moralimi bozdu.
Anlatmak İstediğimde Bu benim Bir Önceki Yazılarımda. Türkiyede Futbolcu yok Üretimi yok  Şöyleki Neredeyse Her sokakda 10 kişiden 2 si Güzel oynuyor Mutlaka vardır. Ama Değerlendiremiyoruz Ülke Olarak Değerlendirsek bile Bunlar elimizden Gidiyor. Örnek Mesut Adam Her hafta Gol atıyor. Tamam güzel Gol atması yabancı takımda avrupada oynaması bizim için iyi ama Bizede Lazım Değilmi Türk takımlarına ardayla olacak İş Değil Bunlar Alt yapı yok...
Birde şöle bir olay var;
Yabancı takımda süper oynayan bir oyuncu Türk takımına gelince ustalığını kaybediyor.Bence Mesut , Türk takımına gelse o da ustalığını kaybeder.Yani oyunculuğun ustalığıyla birçok alakası olduğu gibi alakası olmadığı taraflarıda var.Takım iyiyse oyuncuya moral verir oyuncuda süper olur.
Bunlar benim düşüncelerimdi,kimseninde düşüncesine karşı çıkamam______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler! |
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
22.10.2010, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dün eve çok geç geldim dışarıdaydım bu yüzden bilmiyorum arkadaşlar :
beşiktaş maçı kaç kaç bitti,bugün akşam maç var mı?______________  |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
22.10.2010, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: dün eve çok geç geldim dışarıdaydım bu yüzden bilmiyorum arkadaşlar :
beşiktaş maçı kaç kaç bitti,bugün akşam maç var mı?
Bjk , portonun 9 kişi oynamasına rağmen 3-1 yenildi. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
22.10.2010, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: bilgisayarfareleri yazmış: dün eve çok geç geldim dışarıdaydım bu yüzden bilmiyorum arkadaşlar :
beşiktaş maçı kaç kaç bitti,bugün akşam maç var mı?
Bjk , portonun 9 kişi oynamasına rağmen 3-1 yenildi.
o onun şansı  ) ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
23.10.2010, 08:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar Teknik Direktör HAGHI hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Sizce iyi bir secim mi? |
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
23.10.2010, 08:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: Arkadaslar Teknik Direktör HAGHI hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Sizce iyi bir secim mi?
efsanenin geri dönmesine sevindim . bazı tanıdıklarım diyor takımın bu saatten sonra toparlanması zor: iyi güzelde iş teknik traktör amcada değil oyuncularda bitiyor..
teknik amcam ne kadar iyi öğretirse öğretsin oyuncular uygulamassa iş boş olur..
haginin gelmesine sevindim.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
23.10.2010, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: anadolulular yazmış: Arkadaslar Teknik Direktör HAGHI hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Sizce iyi bir secim mi?
efsanenin geri dönmesine sevindim . bazı tanıdıklarım diyor takımın bu saatten sonra toparlanması zor: iyi güzelde iş teknik traktör amcada değil oyuncularda bitiyor..
teknik amcam ne kadar iyi öğretirse öğretsin oyuncular uygulamassa iş boş olur..
haginin gelmesine sevindim.
Haghi'nin teknigi Rijkaard'a göre biraz degisik bence..
Onun icin oyuncularin bu teknige uyum saglamasi haftalar sürebilir ve bunun icin Galatasaray'in , Fenerbahce karsisinda zorlanacagi kesin görünüyor... |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2010, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Türk FutboLuna yeterLi katıLım destek geLmedigi sürece Türkiye FutboLundan hiç birşey oLmaz. Gs-Fb-Bjk-Ts-Bursa gibi büyük kulüpler kendi içindeki düşmanlıgı yenmedıgı sürece hiç bir şekilde türk futbolu gelişemez. En büyük örnegi. Daha 2 gün önce BJK Portoya yenıldı diye diğer kulüpler bayram havasndaydı. Cok yanlıs bır durum bence bu. Sonucta o bir TÜRK Takımı ve ülkemizi AVRUPA'da temsil ediyor. Elimizden gelen destegi yapmak yerine yapılan rezaletlere bakın.Yazık Cok Yazık.
NOT: İstanbuL takımı tutmuyorum. Fanatik bir KARŞIYAKA Taraftarıyım.______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
23.10.2010, 12:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dün sona eren maclar;
Karabukspor - 1 - 2 - Eskisehirspor
Karabükspor'un bence bircok penalti pozisyonu vardi.Ve verilmesi gerekirdi.Ancak verilmedi...Karabükspor bu maci hak etmisti ama olmadi...
Sivasspor - 1 - 1 - Bucaspor
Esit gecen bir macti ve sonucta herseyi gösteriyor...
En son anadolulular tarafından 23.10.2010 12:40:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

cinefilmim
Acemi Üye
|
23.10.2010, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: Fenerbahce Konyaspor'u farkli malup etti.
Ancak Galatasaray karsisinda süphesiz zorlanacak.
Bence kazanan Fenerbahce olacaktir.
Ancak böyle bir derbide önemli olan, ilk önce Dostlugun Kazanmasidir.
YARI YARIYA KATILIYORUM  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

cinefilmim
Acemi Üye
|
23.10.2010, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@anadolulular
Gereksiz alintilardan kacininiz...______________ 
En son cinefilmim tarafından 23.10.2010 13:11:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
23.10.2010, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdestek yazmış: Türk FutboLuna yeterLi katıLım destek geLmedigi sürece Türkiye FutboLundan hiç birşey oLmaz. Gs-Fb-Bjk-Ts-Bursa gibi büyük kulüpler kendi içindeki düşmanlıgı yenmedıgı sürece hiç bir şekilde türk futbolu gelişemez. En büyük örnegi. Daha 2 gün önce BJK Portoya yenıldı diye diğer kulüpler bayram havasndaydı. Cok yanlıs bır durum bence bu. Sonucta o bir TÜRK Takımı ve ülkemizi AVRUPA'da temsil ediyor. Elimizden gelen destegi yapmak yerine yapılan rezaletlere bakın.Yazık Cok Yazık.
NOT: İstanbuL takımı tutmuyorum. Fanatik bir KARŞIYAKA Taraftarıyım.
 3 büyüklere kapalıyız; Sadece Manisalıyız. |
|
↑
|
|
 |
|