Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj19.09.2010, 00:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

isikrentecar yazmış:
Site silinmeye yönelik ilk silinmenin uyarı olduğu yazısı KOS KOCA YALANDIR.
benim fbml-kodcum.tr.gg adlı sitem ilk defa silindi.

Ve bende ilk silinmenin uyarı olduğunu bilerek supporta mail attım , ve sitemin
birdaha açılamayacağı söylendi ? NASIL OALCAK ?
neden silinmiş onuda sorsaydın ögrenırdın
Mesaj24.09.2010, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayal-koprusu yazmış:
Üyelerin Bir Çoğu Bs Forumunundan Haberi Yok Yani Kurallardan da Haberi yok

evet çoğu kişinin forumdan haberleri yok. forumu bedava-siteme giriş yaptınmı haberler bölümünde veya bir köşede tanıtılsa. forumda bedava-sitem ile ilgili genel kurallar(varsa önemsemeyin) yazılsa daha iyi olr.
Mesaj25.09.2010, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

istanbulhatti yazmış:
isikrentecar yazmış:
Site silinmeye yönelik ilk silinmenin uyarı olduğu yazısı KOS KOCA YALANDIR.
benim fbml-kodcum.tr.gg adlı sitem ilk defa silindi.

Ve bende ilk silinmenin uyarı olduğunu bilerek supporta mail attım , ve sitemin
birdaha açılamayacağı söylendi ? NASIL OALCAK ?
neden silinmiş onuda sorsaydın ögrenırdın

Ben Sölim mi Emek Hırsızlıgı(: Özentilik

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj25.09.2010, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Saatlerce Ugraşıp Upload Ettigim Tabloya Tek Tek Koydugum İçerigimi 10 sn Kopyala Yapıştırla Sitesine Koyan Siteye Asla Acımam Dinlemem Bunun Hırsızlıktan Hiç Bir Farkı Yok Silinen Sitelerin Cogu Kendini Kurnaz Sanan Az emekle Bir Yere Gelmek İsteyen Siteler

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj25.09.2010, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
Ben Saatlerce Ugraşıp Upload Ettigim Tabloya Tek Tek Koydugum İçerigimi 10 sn Kopyala Yapıştırla Sitesine Koyan Siteye Asla Acımam Dinlemem Bunun Hırsızlıktan Hiç Bir Farkı Yok Silinen Sitelerin Cogu Kendini Kurnaz Sanan Az emekle Bir Yere Gelmek İsteyen Siteler
katılıyorum sana
Mesaj12.11.2010, 11:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Valla millet o kadar arzıslaşmış ki adam kaynak koduma girip sayfayı olduğu gibi alıntı yapıyor ve a href kodunada utanmadan kendi adresini yazıyor, AYIP!!
Mesaj13.11.2010, 10:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim de 2 tane sitem silinmişti...

Aslında uyarı göndermeleri şart..Yasak olan içerik vb.. gibi şeyleri siteden kaldırırız olur biter..O kadar elektrik gidiyor bir site için Smile ..Neyse Bedava-Sitem yöneticilerine kalmış o iş..
Mesaj13.11.2010, 10:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu tartışmaya dönüşmeye başladı. Arkadaşlar, burada tartışmanın hiçbir anlamı yok. Sorunlarınız varsa moderatörlere ve Hakan Bey'e iletebilirsiniz. Ama benimde sizinle aynı düşüncede olduğum kısımlar var.

Emek hırsızlığına diyecek bir şeyim yok. Bana göre sitenin silinmesi lazım ama ben gördüklerimi uyarıyorum ve içeriklerini kopyalamasını söylüyorum. Bunu yapmak da zor değil.

Ayarlar Arrow Diğer seçenekler Arrow Metinleri indir
Bu kadar basit. Wink

Ama bunu dışında reklamdan dolayı silinen siteler var. Peki bunlar ne olacak? Reklamın kapandığını farkında değil ya da onun tarayıcısında böyle bir sorun görülmüyor. Veya yeni başladı ve reklamdan haberi yok. Bence bu tür durumlar için bir uyarı şart arkadaşlar.
Mesaj13.11.2010, 10:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu konuda sana çok katılıyorum (Konuyu açana).Benimde bir sitem silindi.İnsanlar emek veriyor ve bir gün bakıyor site silinmiş.Küfür etseler yeridir.Bunun için mesala kurallara uymayınca ilk olarak mesela bir hafta sitesini editleyemesin.Eğer devam ederse sitesi silinsin.
Önceki mesajları göster: