Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj18.11.2010, 17:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel görüntüler bizdede olması dileğiyle
Mesaj18.11.2010, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

fayecy yazmış:
İnşallah ilerde bu forumdada görürüz.Çok hoş duruyorlar.

Örnekler zamanımda yapıldı eklenecek diye söz verildi hala eklenmedi sebebi tam yetkili bir adminin olması tabi bu gibi her şey admine bağlı..
İnşallah admin gelir ama bu vakitten sonra artık bir adminin foruma geleceği şüphel davranmak gerek..
İnşallah bir admin gelir ne diyelim Smile
Mesaj18.11.2010, 17:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumhepsiburada yazmış:
fayecy yazmış:
İnşallah ilerde bu forumdada görürüz.Çok hoş duruyorlar.

Örnekler zamanımda yapıldı eklenecek diye söz verildi hala eklenmedi sebebi tam yetkili bir adminin olması tabi bu gibi her şey admine bağlı..
İnşallah admin gelir ama bu vakitten sonra artık bir adminin foruma geleceği şüphel davranmak gerek..
İnşallah bir admin gelir ne diyelim Smile

Bence adminin gelme olasılığı

%10

Bilgisayar Delisi..!
Mesaj18.11.2010, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Forumumuzu niçin diğer forumlarla kıyaslıyorsunuz ki?
Kendinizi örnek alın. Sizi ve bir başkasını karşılaştırsalar. Karşıdakinin sizden daha iyi olduğunu söyleseler.
Ben karşılaştırmayı ve karşılaştırılmayı sevmeyen biriyim.
Bence istersek olabilir. Tabi admin olmadan ne kadar istersek yerimizde sayacağız. Koşu bandındaki gibi. Ne kadar çabalarsak yerimizde sayıyoruz.

Mesaj18.11.2010, 18:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial yazmış:
Forumumuzu niçin diğer forumlarla kıyaslıyorsunuz ki?
Kendinizi örnek alın. Sizi ve bir başkasını karşılaştırsalar. Karşıdakinin sizden daha iyi olduğunu söyleseler.
Ben karşılaştırmayı ve karşılaştırılmayı sevmeyen biriyim.
Bence istersek olabilir. Tabi admin olmadan ne kadar istersek yerimizde sayacağız. Koşu bandındaki gibi. Ne kadar çabalarsak yerimizde sayıyoruz.

Kıyaslamak sizin dediğiniz şekilde kıyaslamak değil. Beni biriyle kıyaslasalar tabiki de eksiklerim olacak ve karşımdakinin de eksikleri çıkacaktır. Önemli olan da zaten eksikleri kapatabilmek. Emin olun insan istemese bile kıyaslama yapar. Mesela bir şey alacakken. Bende istersek olabileceğinden bahsediyorum. Konuya ilgi de baya fazla oldu beklediğime göre. Admin olması gerek bu forumda. Eğer gerçekten bu konuda gerekeni yapabilirsek yerimizde saymayacağımızı herkes görecektir. Wink
Mesaj18.11.2010, 18:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba Sevgili üyelerimiz;

Sizlere mutlu mutlu haberler vermek sizlere ne kadar deger verdigimizi belirtmek isterim.

Webme admin istemiyor.Modlar ile paslaşarak forumu gayet güzel yönetiyor.Modlar sizlere her gecen gün daha iyi bir hizmet vermek ve daha iyi ortam saglamak için çalışıyor .Forumda admin yok diye bir kelime belirtmeseniz daha iyi olur çünkü modlarda admin yetkisinin %60 mevcut ...

İyi forumlar.

Mesaj18.11.2010, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

abron yazmış:
Merhaba Sevgili üyelerimiz;

Sizlere mutlu mutlu haberler vermek sizlere ne kadar deger verdigimizi belirtmek isterim.

Webme admin istemiyor.Modlar ile paslaşarak forumu gayet güzel yönetiyor.Modlar sizlere her gecen gün daha iyi bir hizmet vermek ve daha iyi ortam saglamak için çalışıyor .Forumda admin yok diye bir kelime belirtmeseniz daha iyi olur çünkü modlarda admin yetkisinin %60 mevcut ...

İyi forumlar.

Biz zaten moderatörlere bir şey demiyoruz. Görevlerinizi gerçekten iyi bir şekilde yapıyorsunuz ama adminsiz de forum olmuyor diyoruz. Kim çok fazla kullanılan bir forumun adminsiz olduğunu görmüş. Rolling Eyes Hem admin seçmek veya başka birini görevlendirmek zor olmasa gerek. Bilgilendirme için teşekkürler. İyi Forumlar!
Mesaj18.11.2010, 18:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

admin olarak biz varız yani modlar forumun adminidir. .Biz her forum degiliz biz teknik bir forumuz ve diger forumlara benziyecegiz yada onlarda var bizde yok gibi birşey olamaz .

En son abron tarafından 18.11.2010 19:02:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj18.11.2010, 18:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

abron yazmış:
admin olarak biz varız yani modlar forumun adminidir. .Biz her forum degiliz biz teknik bir forumuz ve diger forumlara benziyecegizyada onlarda var bizde yok gibi birşey olamaz .

Nasıl yani ispanyada ki forum teknik forum değilmi?Veya webmeye ait değil mi ?
Mesaj18.11.2010, 23:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim tarayıcım explorer siteye girdiğimde ara sıra moderatör lerin yazılarının altında rütbe resmi gibi bişey çıkıp kapanıyor sayfa ortamına ve kaynak koduna bakıyorum resim gözükmüyor. Wink
Mesaj19.11.2010, 09:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

sablontika yazmış:
Benim tarayıcım explorer siteye girdiğimde ara sıra moderatör lerin yazılarının altında rütbe resmi gibi bişey çıkıp kapanıyor sayfa ortamına ve kaynak koduna bakıyorum resim gözükmüyor. Wink

Zaten Rütbelerin Resimlerinde Sorun Var
Mesaj19.11.2010, 09:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

webmaxer yazmış:
sablontika yazmış:

Resimlerdeki sorun Firefox tarayıcısında gözükmüyor ama; exlorer de resimler bozuk olarak gözüküyor.Daha doğrusu hiç gözükmüyor.
Mesaj19.11.2010, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

-index- yazmış:
webmaxer yazmış:
sablontika yazmış:

Resimlerdeki sorun Firefox tarayıcısında gözükmüyor ama; exlorer de resimler bozuk olarak gözüküyor.Daha doğrusu hiç gözükmüyor.

Chromedede Bozuk Olarak Gözüküyor
Mesaj19.11.2010, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya sorun rütbelerdeki resimlerin gözüküp gözükmemesi değil. Önemli olan yazı ile bile olsa üyelerin gelişimlerini kontrol etmeleri. Ben forumdaki rekabetin artmasının forumun canlanacağını düşünenlerdenim. Forumda herkes en iyi yerlere gelmek ister ama buna yaklaştı mı yoksa yaklaşmadı nereden bilebilir?Bu şekilde de üyeler kendilerini takip edebilirler. Wink
Mesaj23.11.2010, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: -------------

heliver yazmış:
SELİNE NE OLDU

Firma'dan ayrıldı.
İspanya forumuna ilk defa giriyorum çok değişikmiş... Herkes'in de dediği gibi admin olmadan bunları yapamayız ve admin'in gelmesi webme'nin elinde......