arkadaşlar google adsenseye kayıt oldum reklamı oluşturdum ve kodu tasarımda 1. ekstra kutunun içeriği (sağ): kutusuna yapıştırdım kayıt olalı biraz oldu google hesabımda hiç reklama tıklama görünmüyo acaba tasarıma yazılan kod geçersizmi sayılıyo ...
arkadaşlar google adsenseye kayıt oldum reklamı oluşturdum ve kodu tasarımda 1. ekstra kutunun içeriği (sağ): kutusuna yapıştırdım kayıt olalı biraz oldu google hesabımda hiç reklama tıklama görünmüyo acaba tasarıma yazılan kod geçersizmi sayılıyo ...
Henüz onaylanmamış olabilirsin. Onaylandıktan sonra sayacaktır büyük ihtimal.
Eğer onaylandıktan sonrada aynı sorun devam ediyorsa yanlış kodu eklemiş olabilirsin. Kodları kontrol et. Eğer herşey yerli yerinde fakat sorun hala çözülmediyse;
Google Adsense sitesinde "Yardım" Kısmından Veya "Forum"undan yardım alabilirsin.
Eğer hiç olmassa yeni bir hesap açıp tekrar deneyebilirsin. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.