Bu imailleri teker teker açıp kontrol etmek zor oluyor çoklu oturum açıncada bilgisayar sapıtıyor bu mail 'lerin bir tanesini 4 sitemdede kullanmak istiyorum sistemde oluru yok saçma geldi bir sorim dedim neden böyle bir alt yapısı yok.her site için ayrı ayrı mail alınıyor kullanıcı bir tane her site için ayrı mail alman gerekiyor??Haliylende kontrolu zor oluyor.
Kardeş bir bakıma haklı sayıla bilirsin ben açtığım her sitede faydalı olduğuma inanıyorum kimi siteler gibi milattan kalma kodlarlan ve gereksiz saçma gif resimleriylen çocuk sitesine çevirmiyorum benim için önemli bir bilgiylen dalga geçmeni yuakıştıramadım.laf olsun diye alanı karalama kardeş bırak yorumu işi bilen yapsın.sen sitene git biraz hava kat havasız kalmış istersen senin yerine havalandırim ne dersin. ______________ webmahir@
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.