Yazar |
Mesaj |
-

webozel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
Konum: Afilliyanlızlık a katılıyorum Gizliilimler AÇILMALI !
|
11.12.2010, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webozel yazmış: İçerikler güzel fakat bs de download yasaktır bilginize
bende yasak sanıyordum ama 5-6 güzel sitede görünce bende koydum mod larım tam bir bilgi istiyorum downlad yasakmıdır ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
11.12.2010, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-ajani yazmış: webozel yazmış: İçerikler güzel fakat bs de download yasaktır bilginize
bende yasak sanıyordum ama 5-6 güzel sitede görünce bende koydum mod larım tam bir bilgi istiyorum downlad yasakmıdır
Sorunuzu hemen cevaplandırayım. Mod değilim ama bu konuda bilgim var. Eğer kendinize ait bir şeyse download yasak değildir. Mesela sitenize tasarımlar koyuyorsunuz ve indirme linki var. İşte bu yasak değil. Çünkü siz üzerinde oynama yapıyorsunuz veya bs'ye uygun hale getiriyorsunuz. Kendi yaptığınız tasarımlar, içerikler vs. dahil.
Kısaca copyriht hakkı ola şeyleri sitenizde download ettiremeziniz.  ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: pc-ajani yazmış: webozel yazmış: İçerikler güzel fakat bs de download yasaktır bilginize
bende yasak sanıyordum ama 5-6 güzel sitede görünce bende koydum mod larım tam bir bilgi istiyorum downlad yasakmıdır
Sorunuzu hemen cevaplandırayım. Mod değilim ama bu konuda bilgim var. Eğer kendinize ait bir şeyse download yasak değildir. Mesela sitenize tasarımlar koyuyorsunuz ve indirme linki var. İşte bu yasak değil. Çünkü siz üzerinde oynama yapıyorsunuz veya bs'ye uygun hale getiriyorsunuz. Kendi yaptığınız tasarımlar, içerikler vs. dahil.
Kısaca copyriht hakkı ola şeyleri sitenizde download ettiremeziniz.
kardeş ben siteme photoshop downlad msn downlad filan koymuştum direk link bu yasak öyleyse sileyim hemen ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
downlad linkleri silinmiştir... ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkdaşlar sitemize girince sol alt tarafta yeni bir duyuru bölümü ekledim tasarımla uyumlu sizce güzel duruyormu ?? ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

reklamtam
Uzman Üye
|
11.12.2010, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
pc-ajani yazmış: downlad linkleri silinmiştir...
İyi Sildin Download Linkleri Yasak Şöyle Yasak.! Oku.!
Ayarlar Bölümünden En Alta İn İnternet Hukuku Hakkında Kısa B ir Bilgi Tıla Ve Yazıları Oku |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: ReklamTam |
|
|
reklamtam yazmış: pc-ajani yazmış: downlad linkleri silinmiştir...
İyi Sildin Download Linkleri Yasak Şöyle Yasak.! Oku.!
Ayarlar Bölümünden En Alta İn İnternet Hukuku Hakkında Kısa B ir Bilgi Tıla Ve Yazıları Oku
yani ben rapidshare ye yönlendirilen linkler verebilirim ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
11.12.2010, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/4 ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: 10/4
eksiklerimi söylermisin ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
11.12.2010, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
orta sayfa düzgün değil
ana menü ,upload vs onlar daha ilgi çekici olabilir
yazıların altı çizili kalmış
tablo tasarımının borderları 0 yaparak görünümü daha hoş olabilir
tabi bunların hepsi benim düşüncem ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

kiyikoyfm
Acemi Üye
|
11.12.2010, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hepsi 10 üzerinden 9 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: orta sayfa düzgün değil
ana menü ,upload vs onlar daha ilgi çekici olabilir
yazıların altı çizili kalmış
tablo tasarımının borderları 0 yaparak görünümü daha hoş olabilir
tabi bunların hepsi benim düşüncem
orta sayfa düzenlenecek anamenü upload bölümleri sade bence daha iyi border ları 0 lamak ney onu bilmiyorum ÖM ile anlatırsan sevinirim ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kiyikoyfm yazmış: hepsi 10 üzerinden 9 saol ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
-

pc-ajani
Aktif Üye
|
11.12.2010, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar border lar 0 landı reklam ortalandı alt yazı çizgieri silindi tasarım altı düzeltildi içerik arttırıldı herkez tekrardan 10 üzerinden puan verebilirmi ? ______________ BU SİTE WWW.PCAJANİ.TR.GG NİN DEĞİLDİR BU SİTEYİ ARKADAŞIMA VERDİM BENİMLE ALAKASI YOKTUR... |
|
↑
|
|
 |
|